Nejde synchronizovať s itunes - zmazat, warezak bez hanby

Zamčeno
martes25
Host
Host

Nejde synchronizovať s itunes - zmazat, warezak bez hanby

Příspěvek od martes25 »

zdraíím mam problem s itunes. Keď chcem skopirovať napr nejaku hudbu do iphone tak mi vyhodí čosi o nejakych zakupenych app v iphone aj keď som nikdy nič nekupoval z app store :D ,, ale to je nepodstatne skušal som dať aj trensfer aj nie ,, lebo zrovna aj keby vymazal nejaku aplikaciu ale problem je to že mi neskopiruje tu hudbu ,, prebieha synchronizacia ale z iphonu nič nevymaže ani do neho neskopíruje ,, skúšal som aj preinštalovať itunes a nič ,, neviete kde može byť problem? dík :)
Happle - Nokla - Mrkvosoft

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Re: Nejde synchronizovať s itunes

Příspěvek od rony »

ak tam mas platene aplikacie, ktore si nekupoval, tak vies v com je problem.

autorizuj ucet k tvojmu pocitacu, je to prikaz v menu itunes. pre istotu si prever manual k iphone, je vo faq
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

martes25
Host
Host

Příspěvek od martes25 »

mam tam iba app z [zakázáno] a cydie a o tie mi nejde ale nesynchronizuje mi hudbu ,, a doteraz to fungovalo normalne s tými istými app

ako to ale možem aurotizovať keď sa treba registrovať a nemám platobnu kartu
Edit. vlastne zistil som že mam apple ID aj keď neviem ako som sa kedysi bez karty registroval ale mám , ale zadám do do itunes tak píska že to je zly učet ,, a pritom na apple.com manage account sa prihlasim pohode
Happle - Nokla - Mrkvosoft

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

si tu uz dost dlho, aby si vedel, ze za warez davame ban. maj sa na par dni, ti to budeme pripominat.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

Zamčeno