problém s platební kartou

Odpovědět
venou83
Host
Host

problém s platební kartou

Příspěvek od venou83 »

Předem všechny zdravím, protože je to můj první příspěvek. Je to tu, po dlouhé době první problém. Včera jsem přešel z IP 3G na 3GS. Vše proběhlo bez problému, synchronizace, obnovení ze zálohy. Přešel jsem na IOS 5, zakoupil aplikaci na ebooky kvůli nefunkční Stanze. Prostě vše ok. Avšak dnes po mě store chce znovu zadat platební metodu a ne a ne vzít má zadaná data. Prostě nemohu nic zakoupit, ačkoliv zadávám dle mého názoru vše správně. Hlavně mi nejde do hlavy, proč dnes musím znovu zadávat platební data a store mi to nebere. Ví někdo?
iPhone 3GS 16 GB; iPad 1 16 GB wifi

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Re: problém s platební kartou

Příspěvek od rony »

zmen si heslo k apple id na zlozitejsie
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

jakou ze aplikaci na ebooky jsi koupil ? jestli to nahodou nebyla free aplikace ..

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek

venou83
Host
Host

Příspěvek od venou83 »

Koupil jsem readMe. Nevím z jakého důvodu, ale najednou to začalo makat, aniž bych musel něco měnit. Jsem z toho trochu jelen. Rád bych vysvětlil, čím to bylo, ale nevím to. Jinak děkuji za nápady.

EDIT:
Tak jsem to asi zakřikl. Včera mi bez problémů začalo fungovat nakupování aplikací v itunes přes PC, nicméně když to teď zkouším přes appstore v iphone, tak mi to stále píše, že mám aktualizovat platební metodu. Data karty mám stejně zadané jako v PC a pořád mi to píše, že mám zadat platnou platební metodu. Nechápu to :(

EDIT:
Tak jsem na to konečně přišel. Aniž bych si to uvedomil, tak jsem měl účet na nule. Proto to po mě chtělo jinou platební metodu.
iPhone 3GS 16 GB; iPad 1 16 GB wifi

Odpovědět