iTunes 10.5.1 k dispozici

Odpovědět
mrzic
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od mrzic »

Co je nového v iTunes 10.5.1

Nová služba iTunes Match. Uložte celou hudební knihovnu, včetně hudby importované z CD, do iCloudu a užijte si svou sbírku kdekoli a kdykoli ve svém iPhonu, iPadu, iPodu touch, počítači nebo Apple TV.

iTunes 10.5 též zahrnovaly:

• iTunes v cloudu. iTunes nyní uchovávají vaše nákupy hudby a TV pořadů na iCloudu a zpřístupňují je pro všechna vaše zařízení kdekoli, kdykoli a bez dodatečných nákladů.

• Automatická stahování. Nakupujte hudbu pomocí kteréhokoli zařízení nebo počítače a automaticky ji stahujte a kopírujte do svého Macu a zařízení s iOS.

• Stahování předchozích nákupů. Znovu si stáhněte své předchozí nákupy hudby, TV pořadů aplikací a knih bez dodatečných nákladů. V případě, že vaše předchozí nákupy již nejsou v iTunes Store k dispozici, je možné, že nebudou dostupné.

• Synchronizace s iPhonem, iPadem nebo iPodem se systémem iOS 5.

• Wi-Fi synchronizace. Automaticky synchronizujte iPhone, iPad nebo iPod touch s iTunes, kdykoli se vaše zařízení a počítač nacházejí ve stejné Wi-Fi síti.

Informace o bezpečnostním obsahu této aktualizace naleznete na webových stránkách: support.apple.com/kb/HT1222
MacBook Pro 2018 Touch Bar, macOS 11.0
iPad Pro 10.5, iPadOS 14
iPhone 12 Pro Max, iOS 14
Apple TV4

McDog

Re: iTunes 10.5.1 k dispozici

Příspěvek od McDog »

• Wi-Fi synchronizace. Automaticky synchronizujte iPhone, iPad nebo iPod touch s iTunes, kdykoli se vaše zařízení a počítač nacházejí ve stejné Wi-Fi síti.

Toto plati iba pre iOS 5?

FreeriderCZ
Host
Host

Příspěvek od FreeriderCZ »

US iTunes Match mi nejde zakoupit přes gift card credit. :(

niky79

Příspěvek od niky79 »

Mam 10.5.1 a porad tam nevidim "Stahování předchozích nákupů. Znovu si stáhněte své předchozí nákupy hudby," - myslim pro tu hudbu.

SilverSurfer
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od SilverSurfer »

McDog píše:• Wi-Fi synchronizace. Automaticky synchronizujte iPhone, iPad nebo iPod touch s iTunes, kdykoli se vaše zařízení a počítač nacházejí ve stejné Wi-Fi síti.

Toto plati iba pre iOS 5?

Ano, len pre iOS5.

francesca
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od francesca »

Skoda, match bez US karty nepujde, budu muset prekecat znamou at mi udela paypal s US kartou..
APPLE MacBook CZ white unibody spring 2010/ C2D 2.4GHz/ 13.3" 1280x800/ 8GB RAM/ GF 320M/ 250GB 5.4k/ DVD/ WF/ BT/ CAM/ MAC OS Maverics

iMessage: vecne.zamilovana[at]gmail.com

payin
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od payin »

FreeriderCZ píše:US iTunes Match mi nejde zakoupit přes gift card credit. :(

Pro velký zájem byl Match pozastaven (nepovoluji zatím další registrace) takže proto ti to nejde , ale stejně nepředpokládám, že přes gift card to pujde.
iP5 64GB ● iP4 16GB ● iPad mini 64GB cellular ● MB Air 13' ● iMac 21' ● Apple TV 3 ● Time Capsule 2TB ● Airport Express

francesca
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od francesca »

Nepujde, me se nalogovat slo ale chtelo to kartu nebo paypal

Znáš http://spravodaj.madaj.net/ ?
APPLE MacBook CZ white unibody spring 2010/ C2D 2.4GHz/ 13.3" 1280x800/ 8GB RAM/ GF 320M/ 250GB 5.4k/ DVD/ WF/ BT/ CAM/ MAC OS Maverics

iMessage: vecne.zamilovana[at]gmail.com

Jirka 8
Host
Host

Příspěvek od Jirka 8 »

Nevím jestli to je už od dřívější verze ale tet jsem zjistil že ve verzi iTunes 10.5.1 je oficiální nábídka češtiny od Applu přímo v nastavení :)

Edit: Omlouvám se moje chyba měl jsem si FAQ přečíst hned ;)
Naposledy upravil(a) Jirka 8 dne ned lis 20, 2011 2:10 pm, celkem upraveno 1 x.

House_MD
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Příspěvek od House_MD »

Vítej! pak si přečti FAQ :wink:
Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.

Odpovědět