Co je nového v iTunes 10.5.1
Nová služba iTunes Match. Uložte celou hudební knihovnu, včetně hudby importované z CD, do iCloudu a užijte si svou sbírku kdekoli a kdykoli ve svém iPhonu, iPadu, iPodu touch, počítači nebo Apple TV.
iTunes 10.5 též zahrnovaly:
• iTunes v cloudu. iTunes nyní uchovávají vaše nákupy hudby a TV pořadů na iCloudu a zpřístupňují je pro všechna vaše zařízení kdekoli, kdykoli a bez dodatečných nákladů.
• Automatická stahování. Nakupujte hudbu pomocí kteréhokoli zařízení nebo počítače a automaticky ji stahujte a kopírujte do svého Macu a zařízení s iOS.
• Stahování předchozích nákupů. Znovu si stáhněte své předchozí nákupy hudby, TV pořadů aplikací a knih bez dodatečných nákladů. V případě, že vaše předchozí nákupy již nejsou v iTunes Store k dispozici, je možné, že nebudou dostupné.
• Synchronizace s iPhonem, iPadem nebo iPodem se systémem iOS 5.
• Wi-Fi synchronizace. Automaticky synchronizujte iPhone, iPad nebo iPod touch s iTunes, kdykoli se vaše zařízení a počítač nacházejí ve stejné Wi-Fi síti.
Informace o bezpečnostním obsahu této aktualizace naleznete na webových stránkách: support.apple.com/kb/HT1222
iTunes 10.5.1 k dispozici
-
- iPhone expert
MacBook Pro 2018 Touch Bar, macOS 11.0
iPad Pro 10.5, iPadOS 14
iPhone 12 Pro Max, iOS 14
Apple TV4
iPad Pro 10.5, iPadOS 14
iPhone 12 Pro Max, iOS 14
Apple TV4
Re: iTunes 10.5.1 k dispozici
• Wi-Fi synchronizace. Automaticky synchronizujte iPhone, iPad nebo iPod touch s iTunes, kdykoli se vaše zařízení a počítač nacházejí ve stejné Wi-Fi síti.
Toto plati iba pre iOS 5?
-
- Host
US iTunes Match mi nejde zakoupit přes gift card credit. ![Sad :(](./images/smilies/sad.gif)
![Sad :(](./images/smilies/sad.gif)
Mam 10.5.1 a porad tam nevidim "Stahování předchozích nákupů. Znovu si stáhněte své předchozí nákupy hudby," - myslim pro tu hudbu.
-
- Mírně pokročilý
McDog píše:• Wi-Fi synchronizace. Automaticky synchronizujte iPhone, iPad nebo iPod touch s iTunes, kdykoli se vaše zařízení a počítač nacházejí ve stejné Wi-Fi síti.
Ano, len pre iOS5.
-
- Mírně pokročilý
Skoda, match bez US karty nepujde, budu muset prekecat znamou at mi udela paypal s US kartou..
APPLE MacBook CZ white unibody spring 2010/ C2D 2.4GHz/ 13.3" 1280x800/ 8GB RAM/ GF 320M/ 250GB 5.4k/ DVD/ WF/ BT/ CAM/ MAC OS Maverics
iMessage: vecne.zamilovana[at]gmail.com
-
- Mírně pokročilý
FreeriderCZ píše:US iTunes Match mi nejde zakoupit přes gift card credit.
Pro velký zájem byl Match pozastaven (nepovoluji zatím další registrace) takže proto ti to nejde , ale stejně nepředpokládám, že přes gift card to pujde.
iP5 64GB ● iP4 16GB ● iPad mini 64GB cellular ● MB Air 13' ● iMac 21' ● Apple TV 3 ● Time Capsule 2TB ● Airport Express
-
- Mírně pokročilý
Nepujde, me se nalogovat slo ale chtelo to kartu nebo paypal
Znáš http://spravodaj.madaj.net/ ?
Znáš http://spravodaj.madaj.net/ ?
APPLE MacBook CZ white unibody spring 2010/ C2D 2.4GHz/ 13.3" 1280x800/ 8GB RAM/ GF 320M/ 250GB 5.4k/ DVD/ WF/ BT/ CAM/ MAC OS Maverics
-
- Host
Nevím jestli to je už od dřívější verze ale tet jsem zjistil že ve verzi iTunes 10.5.1 je oficiální nábídka češtiny od Applu přímo v nastavení ![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
Edit: Omlouvám se moje chyba měl jsem si FAQ přečíst hned![Wink ;)](./images/smilies/wink.gif)
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
Edit: Omlouvám se moje chyba měl jsem si FAQ přečíst hned
![Wink ;)](./images/smilies/wink.gif)
Naposledy upravil(a) Jirka 8 dne ned lis 20, 2011 2:10 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- Starý pes fóra :)
Vítej! pak si přečti FAQ ![Wink :wink:](./images/smilies/wink.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/wink.gif)
Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.