applestore.cz
-
- Host
applestore.cz
Dobrý den,
nikde jsem to tady nenašel. Problém je v tom, že si chci objednat zboží přes apple.cz, ale nemám kreditku, která umí internetové transakce (kreditní kartou). A nechci to přes nikoho jiného platit. Tak se chci zeptat, zda jde platit i nějak jinak například převodem sumy na účet, na dobírku apod.
Děkuji
nikde jsem to tady nenašel. Problém je v tom, že si chci objednat zboží přes apple.cz, ale nemám kreditku, která umí internetové transakce (kreditní kartou). A nechci to přes nikoho jiného platit. Tak se chci zeptat, zda jde platit i nějak jinak například převodem sumy na účet, na dobírku apod.
Děkuji
"vím, že nic nevím"
-
- Moderator fóra
Re: applestore.cz
Ne! Pouze přes kartu. Je to trochu omezující, ale "bohužel" jsi ve 21. století a APPLE asi nehodlá kvůli pár lidem bez kreditky investovat několik set miliónů do změn platebního systému.
iPhone 14 Pro 256GB Silver.
iPhone 12 Mini 64GB RED as reserved.
MacBook Pro 16" M1 Max 24-Core GPU, 32GB Memory, 1TB SSD
iPhone 12 Mini 64GB RED as reserved.
MacBook Pro 16" M1 Max 24-Core GPU, 32GB Memory, 1TB SSD
-
- Starý pes fóra :)
Internetové transakce se dají povolit třeba jen na par dnu a dá se i nastavit i denni limit pro platby přes internet.Zjisti si to u své banky
AppleTV 2nd geniOS 5.0.1AppleTV4tvOS 10.2.2
iPhone 11 Pro black 64GBiOS 13.1.3
iPad AIR 2 64GB Wi-Fi+4GiPadOS 13.1.3
Je Vaše zařízení jailbreaknutelné?
Co to s námi vlastně hraje Apple za hry?
-
- Host
Mám Ge Money, kdyby to šlo bylo by to super. Akorát jsem to hledal na jejich stránkách a nikde to tam nemůžu najít. Zajdu si na pobočku.
"vím, že nic nevím"
-
- Starý pes fóra :)
Nebo zavolej na jejich linku.Taky jsem se bál platit kartou ale mám tam ten limit a přes AppStore bych se nebál vůbec.Povol si platbu na pár dnů.
AppleTV 2nd geniOS 5.0.1AppleTV4tvOS 10.2.2
-
- Host
Musím jen je škoda, že to nejde poslat převodem na účet. Takto mám o další starosti navíc. Doufám, že když objednám iPhone 4S příští týden, že mi do dvou týdnů přijde.
"vím, že nic nevím"
-
- Moderator fóra
Uprimne platba na ucet predem je "vymozenost" pouze v CR.
Vsude ve svete se plati bud kartou nebo pres paypal. Kde je pro platiciho vetsiho moznost pri nedoruceni ziskat svoje penize zpet nez pri platbe na ucet, kde ty penize musi posilat prijemnce, pri platbe kartou to jde resit pres banku, pri platbe pres paypal to resi primo jejich support.
Ja osobne bych prevodem na ucet nikdy nic neplatil, uz s toho duvodu ze pri paltbe kartou se odesila koupena vec hned, kdezto pri platbe na ucet musi prodejce cekat nez mu penize prijdou, zjistovat ktera platba je za jakou vec a pak az posila veci, pri platbe kartou ma jistotu ze penize odejdou a ma je od te chvile blokovane.
Takze vitejte v 21. stoleti
Vsude ve svete se plati bud kartou nebo pres paypal. Kde je pro platiciho vetsiho moznost pri nedoruceni ziskat svoje penize zpet nez pri platbe na ucet, kde ty penize musi posilat prijemnce, pri platbe kartou to jde resit pres banku, pri platbe pres paypal to resi primo jejich support.
Ja osobne bych prevodem na ucet nikdy nic neplatil, uz s toho duvodu ze pri paltbe kartou se odesila koupena vec hned, kdezto pri platbe na ucet musi prodejce cekat nez mu penize prijdou, zjistovat ktera platba je za jakou vec a pak az posila veci, pri platbe kartou ma jistotu ze penize odejdou a ma je od te chvile blokovane.
Takze vitejte v 21. stoleti
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky "
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi
Manual iPhone
-
- Host
Jojo to máš pravdu, je to určitě lepší a rychlejší jen lidé "teda i já" na to ještě nejsme zvyklí. Musím zajít do banky a vyřídit si to. A když jsme u toho a objednám ten iPhone. Jde to udělat tak, že to objednám jenom jako host aniž bych se registroval v apple ID?
"vím, že nic nevím"
-
- Moderator fóra
Neni problem to objednat jako host a nepotrebujes k tomu apple id.
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky "
Manual iPhone
Manual iPhone
-
- Mírně pokročilý
Pokud píšou na stránce dodání 1-2 týdny jako teď tak když zítra objednáš tak ti to další pondělí dojde.
Do banky stačí jen zavolat /kartové centrum/ a kartu ti povolí pouze na hodinu a určitou částku.
Do banky stačí jen zavolat /kartové centrum/ a kartu ti povolí pouze na hodinu a určitou částku.
Iphone 16G 1.1.4, po delší době 3.2.3 a šilhám po Iphone 4' , iPad 2 stále IPhone 1 a 4S, New iPhone 5S,
-
- Host
mam kreditni kartu,ale nikdy jsem jeste s ni nic nekoupil online krome ze ji pouzivam na vkladani na bwin . pujde to koupit s moji kartou? nebo musim neco jeste mit abych mohl koupit na applestore? Diky za rady.
-
- Sons of Jailbreak
applestore.cz
Pokud mas na kartě aktivovaných internetové platby tak jo
Mastercard nebo Visa
Mastercard nebo Visa
-
- Mírně pokročilý
all_in píše:mam kreditni kartu,ale nikdy jsem jeste s ni nic nekoupil online krome ze ji pouzivam na vkladani na bwin . pujde to koupit s moji kartou? nebo musim neco jeste mit abych mohl koupit na applestore? Diky za rady.
Vklad na bwin je normalni platba, takze ti pujde i zaplatit v applestoru.
-
- Host
dekuji za rady.
idealni je ucet u mBanky. Dostanete asi 3 ucty (na prani vam udelaji dalsi), k jednomu z nich mate kartu. Vsechny penize mate na druhym. Kdyz chcete kartou zaplatit, casku si prevedete na ten kartovy a zaplatite. Nelze zneuzit, protoze mate penize na vedlejsim uctu. Na zaplaceni na appstoru je to idealni. Ma to vyhodu, ze ucet nic nestoji a muzete ho pouzivat jen k placeni po netu. Proste takovej ceskej PayPal
No, pak mam hlavni ucet u RB a tam si muzete udelat inet kartu, ktera lze v i-bankovnictvi zamknout. Tedy, odemknu, zaplatim, zamknu. Problem je, ze RB je dost draha a drzet si ucet jen kvuli inet-karte je nesmysl.
IMO neni moc dobrej napad platit kreditni kartou, nebo kartou ke svemu hlavnimu uctu. Mam pravidlo: karta co s ni platim v Tescu, nebo s ni vybiram z bankomatu ma inet-platby blokovane.
No, pak mam hlavni ucet u RB a tam si muzete udelat inet kartu, ktera lze v i-bankovnictvi zamknout. Tedy, odemknu, zaplatim, zamknu. Problem je, ze RB je dost draha a drzet si ucet jen kvuli inet-karte je nesmysl.
IMO neni moc dobrej napad platit kreditni kartou, nebo kartou ke svemu hlavnimu uctu. Mam pravidlo: karta co s ni platim v Tescu, nebo s ni vybiram z bankomatu ma inet-platby blokovane.