Dobrý den
Mám takový problém . Bohužel jsem nenašel konkrétní řešení nebo jsem asi slepý ale rád bych se zeptal. Musím říct že záloha apps a dat přes iTunes mi po určité době používání iZařízení začalo vyhovovat , jenže už mi trošičku došla trpělivost vzhledem náročnosti iTunes na HDD. Mám iphone 16 ve kterém mám asi 4GB dat a Ipad 2 který má zaplněnou kapacitu asi 40GB, ale když si vyjedu soubory od applu tak mi to celkově zabírá asi kolem 60GB..to bych ještě přežil ale teď naposledy když jsem dal synchronizaci ipadu jen kvůli tomu abych si do něj přidal nějaká data , tak mi začal kopírovat opět všechny app znovu a nevím proč. Nic jsem nepřenastavoval a nevím abych řekl pravdu co s tím. Jestli to mám vypnout nebo nějaké řešení jestli by mi někdo neporadil protože už opravdu neámm místo abych věnoval aplikacím dalších 30 gb abych tam měl zálohy dvě nebo nevím v čem to je protože když se připojím tak mi to píše to že to tam bude kopírovat 70 APP... případně jestli by mi někdo poradil jak vypnout toto zálohování.? někde jsem to tady ve foru už před delší dobou viděl ale dnes se mi to najít nepodařilo.... předem děkuji
Opakované kopírování app z Ipad do Itunes
-
- Host
- rony
- Klub čistého iOS
Re: Opakované kopírování app z Ipad do Itunes
skontroluj ci si na itunec v pc, na ipade prihlaseny Apple id, v ios settings, store a na itunes v Appstore, skontroluj ci mas autorizovany pocitac. skontroluj po pripojeni ios do itunes v pc, na zalozke Apps zariadenia, ci je vsetko nastavene.
potom zvaz, ci si nechas naozaj vsetky apps v ios, niektore urcite nepouzivas, tak ich na tej karte odfwjkni, nebudu sice v ios ale to nevadi, mas ich v itunes a ked budes chciet tu hru niekedy hrat, tak si ju tam zafajknes znova.
je dost divne, ze ti ich chce z ios nahravat do pocitaca znova, to ukazuje akoby si ich v itunes na pc nemal.
potom zvaz, ci si nechas naozaj vsetky apps v ios, niektore urcite nepouzivas, tak ich na tej karte odfwjkni, nebudu sice v ios ale to nevadi, mas ich v itunes a ked budes chciet tu hru niekedy hrat, tak si ju tam zafajknes znova.
je dost divne, ze ti ich chce z ios nahravat do pocitaca znova, to ukazuje akoby si ich v itunes na pc nemal.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods