Při připojení iPhone 4 iOS 5.0.1 s JB mi iTunes začal hlásit následující hlášku:
iTunes nemohou iPhone "Pepkuv iPhone" zálohovat, protože se iPhone odpojil.
Otestováno na 2 PC s Win7 x64, iTunes 10.5.3.3 výsledek na obou PC naprosto stejný. Pro jistotu jsem otestoval i jiný kabel. "Obnovit všechna nastavení" v iPhone nepomohlo.
Nesetkal se někdo s touto chybou? Díky
iTunes nemohou iPhone zálohovat
-
- Host
-
- Moderator fóra
Re: iTunes nemohou iPhone zálohovat
Zkusil bych přeinstalit iTunes + další APPLE aplikace a znovu nainstalovat. Bude bordýlek v ovladačích či registrech.
iPhone 14 Pro 256GB Silver.
iPhone 12 Mini 64GB RED as reserved.
MacBook Pro 16" M1 Max 24-Core GPU, 32GB Memory, 1TB SSD
iPhone 12 Mini 64GB RED as reserved.
MacBook Pro 16" M1 Max 24-Core GPU, 32GB Memory, 1TB SSD
-
- Host
Nebude... instaloval jsem iTunes na PC, kde nikdy nebyl instalovaný a výsledek je stejný
-
- Host
iTunes nemohou iPhone zálohovat
Neco podobneho jsem resil jen tehdy kdyz jsem odpojil iphone pri zaloze, pomohlo vymazani vsech zaloh v itunes..ale jestli ti todle hlasi u ciste instalace tak jedine HW odesel..
Zkusil bych restore iphonu, odinstalovat itunes atd.., ccleaner a vycistit pc, nainstalovat nejnovejsi itunes a verit ze to bude ok.
Pokud pres kabel nejde spojit...zkousel jsi pres wi-fi?
Zkusil bych restore iphonu, odinstalovat itunes atd.., ccleaner a vycistit pc, nainstalovat nejnovejsi itunes a verit ze to bude ok.
Pokud pres kabel nejde spojit...zkousel jsi pres wi-fi?
-
- Host
synchronizace přes wifi proběhne, ale nějak moc rychle, ale to neřeší zálohu
edit: nakonec vyřešeno... sice trochu drasticky - kompletně nová instalace iPhone, iTunes v PC byl v pořádku
edit: nakonec vyřešeno... sice trochu drasticky - kompletně nová instalace iPhone, iTunes v PC byl v pořádku