Nelze se připojit do itunes store - prosím o radu
-
- Host
Nelze se připojit do itunes store - prosím o radu
Pokus o přihlášení do itunes store skončí hláškou, že nemám dokončeny všechny odpovědi. ID je vytvořené před 5ti dny, všechno se zdálo probíhat dobře.
Do store jsem se připojil i s nastavením karty, něco si to strhlo, koupil jsem na zkoušku jednu aplikaci za pár centů, všechno v pohodě.
dnes najednou to nejde.
Přitom když se přihlásím přes web na kontrolu ID, všechno vypadá normálně , email ověřeno, všude mě pustí. Store ne.
Kromě toho se nemůžu ani přihlásit k autorizaci počítače, píše opět, že nemám dokončeny nějaké odpovědi, ať přijdu později.
Prohlédl jsem i spam, atd. nikde nic.
Kde by mohl být problém?
Do store jsem se připojil i s nastavením karty, něco si to strhlo, koupil jsem na zkoušku jednu aplikaci za pár centů, všechno v pohodě.
dnes najednou to nejde.
Přitom když se přihlásím přes web na kontrolu ID, všechno vypadá normálně , email ověřeno, všude mě pustí. Store ne.
Kromě toho se nemůžu ani přihlásit k autorizaci počítače, píše opět, že nemám dokončeny nějaké odpovědi, ať přijdu později.
Prohlédl jsem i spam, atd. nikde nic.
Kde by mohl být problém?
Re: Nelze se připojit do itunes store - prosím o radu
Mam podobnej problem, pise mi to jako kdybych nebyl pripojeny k internetu, pritom vse funguje, prestalo to fungovat nejspis po updatu na nejnovejsi verzi a od te doby mi v Itunes nejde internet, v Firewallu je Itunes normalne povolenej, tak taky nechapu kde by mohl byt problem...
-
- Host
Také mám tento problém. Ještě včera vše fungovalo a dnes, když se chci přez iTunes na Win7 připojit na iTunes Store, tak to nejde. Nefunguje žádná služba ke které je potřeba připojení na internet. Na iPadu mi iTunes funguje bez problému.
-
- Starý pes fóra :)
To: martas a kamen
měl sem stejný problém stáhnul sem nějaký program a po čase sem zjistil že blokuje iTunes a Safari v přístup na internet....
měl sem stejný problém stáhnul sem nějaký program a po čase sem zjistil že blokuje iTunes a Safari v přístup na internet....
Macbook Pro with Retina Display 15" Mid 2015 - 2.5Ghz i7, 16GB RAM, 512GB SSD, Radeon R9 M370X
iPhone X 256GB Black
Beats by dr. dre PRO Black
Audi S8 V10
iPhone X 256GB Black
Audi S8 V10
-
- Host
Tak jsem odinstaloval software proti spywaru a vse zas bezi jak ma. Ze me to hned nenapadlo. Diky za uzitecnou radu.
-
nemáš zač ... mě to taky trvalo než mi došlo že to může bejt nějakým programem
![Wink ;)](./images/smilies/wink.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/biggrin.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/wink.gif)
Macbook Pro with Retina Display 15" Mid 2015 - 2.5Ghz i7, 16GB RAM, 512GB SSD, Radeon R9 M370X
iPhone X 256GB Black
Audi S8 V10
iPhone X 256GB Black
Audi S8 V10
To kamen911:
Jak jsi prosím zjistil, který program to způsobil ?
Mám Spyware Doctor...
Jak jsi prosím zjistil, který program to způsobil ?
Mám Spyware Doctor...
-
- Host
Tak presne tenhle Spyware Doctor to byl
Odinstaluj ho a uvidis, ze vse zase pobezi. Urcite to pujde vyresit nejakym nastavenim i bez te odinstalace, ale nechtelo se mi tim zabyvat.
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
-
iPhone X 256GB Black
Audi S8 V10
iPhone X 256GB Black
Audi S8 V10
Supeer, dik, mel jsem problem v nastaveni NODU, presne tohle jsem udelal, a uz je to ok http://kb.eset.com/esetkb/index?page=content&id=SOLN760 ![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)