Itunes - Sync. neproběhne + Video nejde přetáhnout

Odpovědět
BlooMaH

Příspěvek od BlooMaH »

Jak název napovídá , můj problém je v tom , že zapojím ipad to PC , v itunes se začne synchronizovat, a u zálohování se to sekne a nejde dál. Reinstall nepomuže , zkoušel sem , i novou verzi nainstalovat. Pak mi taky nejde přetáhnutí Videa do Ipadu , je ve formátu .mp4 , a po přetáhnutí se nic neděje .. co s tím? Díky

Edit : to video je v knihovně ale přetáhnout do ipadu nejde

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Re: Itunes - Sync. neproběhne + Video nejde přetáhnout

Příspěvek od rony »

postupne odpajat jednotlive media, ktore syncujes, zacni obrazkami, hudbou, podcastami. zakazdym skus sync.

potom ich postupne zapinaj a obnov si povodny obsah. hned zistis, kdy by mohol byt problem
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

BlooMaH

Příspěvek od BlooMaH »

A potřebuju vubec synchronizaci abych ten film do ipadu dostal? v knihovně je ale jak ho dostanu do ipadu?

niky79

Příspěvek od niky79 »

Prepnu se na video a povolim sync videi. Steuny princip jako u hudby.

BlooMaH

Příspěvek od BlooMaH »

Ok díky , už jen jediný problém , filmy tam mam , ale po přetočení filmu do předu , třeba i o 5 sekund , musim čekat až ,,obraz dohoní zvuk'' zvuk běží tam kam jsem to přetočil , ale obraz ne .. až po chvíli , třeba i 10 sekund .. co s tím? díky
Edit: ted už ani filmy přetahnout nejdou , jsou o trochu větší než předchozí , asi o 30mb .. ale velikostí to asi nebude , prostě přetáhnu film do knihovny a nic se nestane

Odpovědět