Zdravím. Mám taký problém s iTunes 11 na Windows 8. Vôbec mi nejde pretiahnúť filmy do itunes. Hudbu do knižnice dám, ale video súbory ani adresáre s filmami nie. Neviete prosím niekto poradiť?
Všimol som si, že na starších verziách itunes sa dali potom položky v knižnici zobrazovať v rôznych veľkostiach, tu v tejto poslednej verzii, čo mám ja, sa zobrazujú iba veľké ikony až ma z toho bolí hlava...
BTW: S itunes sa troška učím iba preto, lebo plánujem kúpiť iphone, inak si myslím, že tento program je úplná hlúposť. Ja mám mediálne súbory a adresáre na externom disku normálne v adresároch a žiadne itunes nepotrebujem a nájdem všetko panebože. Tagy k mp3 ani covery k albumom nepotrebujem, načo mi to je ježiši. Všetko prehrávam vo vlc alebo mpc kristepane...
Dík za vyriešenie problému
iTunes, Win8 - Nemôžem pretiahnúť žiadne súbory s filmami
-
- Moderator fóra
Re: iTunes, Win8 - Nemôžem pretiahnúť žiadne súbory s filmam
V jakém formátu máš ty filmy?
Víš k čemu jsou dobré tagy u mp3 v iTunes, aby si pak v iPhonu neměl jeden velký bordel a vypadalo to třeba takhle
http://img.tapatalk.com/d/13/07/01/veqe3aqu.jpg
Což se ti metodou, mám mp3 v souboru který je pojmenovaný podle umělce/alba těžko podaří.
Nebo si budeš pracně vytvářet playlisty.
Víš k čemu jsou dobré tagy u mp3 v iTunes, aby si pak v iPhonu neměl jeden velký bordel a vypadalo to třeba takhle
http://img.tapatalk.com/d/13/07/01/veqe3aqu.jpg
Což se ti metodou, mám mp3 v souboru který je pojmenovaný podle umělce/alba těžko podaří.
Nebo si budeš pracně vytvářet playlisty.
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky "
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi
Re: iTunes, Win8 - Nemôžem pretiahnúť žiadne súbory s filmam
Dík. Filmy mám rôzne: avi, mkv alebo dvd súbory... Ozaj, asi budem za vola, ale iTunes vie iba mp4?
Akože vypadá to pekne, ale mne osobne tam stačí mať názov adresára, tak ako si ho pomenujem ja napr.: U2 - Mix a keď vôjdem do zložky, tak mi zase stačia iba názvy súborov m mp3, zase tak ako si ich pomenujem ja - zvyčajne 01 - One.mp3, alebo často mám tieto mixy iba podľa abecedy a dávam náhodné prehrávanie súborov v zložke alebo podľa abecedy. Chápem, že ten iTunes je zrejme urobený prímarne kvôli iPhonu, nie ako prehrávač v PC.
Bude to ten iphone vedieť aj bez tých tagov, ako normálny mp3 prehrávač za pár šupkov??? Mám ešte starý iriver a ten rozozná v pohode adresáre, podadresáre, súbori v nich. Žiadne tagy nepotrebuje... Dík
Akože vypadá to pekne, ale mne osobne tam stačí mať názov adresára, tak ako si ho pomenujem ja napr.: U2 - Mix a keď vôjdem do zložky, tak mi zase stačia iba názvy súborov m mp3, zase tak ako si ich pomenujem ja - zvyčajne 01 - One.mp3, alebo často mám tieto mixy iba podľa abecedy a dávam náhodné prehrávanie súborov v zložke alebo podľa abecedy. Chápem, že ten iTunes je zrejme urobený prímarne kvôli iPhonu, nie ako prehrávač v PC.
Bude to ten iphone vedieť aj bez tých tagov, ako normálny mp3 prehrávač za pár šupkov??? Mám ešte starý iriver a ten rozozná v pohode adresáre, podadresáre, súbori v nich. Žiadne tagy nepotrebuje... Dík