Koupil jsem si MacBook a chtěl do něj zálohovat iPad, iPhone a iPod. iPad a iPod už jsem měl synchronizované v PC s Windows. Myslel jsem, že bude nějaký problém, ale iPad jsem připojil k MacBooku, do iTunes se natáhly iPad aplikace a hotovo. To samé iPhone. U iPodu jsem čekal smazání hudby, ale ta se nesmazala
Tak nechápu, že se zazálohováním zařízení do jiného počítače není vůbec problém. Vždyť zálohu zařízení by nemělo být tak lehké přesunout jinam, ne?
Jsou zařízení správně zazálohována?
-
- Host
Jsou zařízení správně zazálohována?
iPad 2, iPod nano 6th, iPhone 5, MacBook mid 2010
iPod touch 1G
-
- Pokročilý uživatel
Re: Jsou zařízení správně zazálohována?
Rozlisuj zalohu a synchronizaci. Zalohu udelas v iTunes kdekoli.
iPhoneX: 256GB_11.2.2 iPad2: 64GB_WiFi iPad Air2: 64GB_GSM iPad Mini2: 64GB_GSM
MacBook Pro 13"Retina: Late2013 8GB RAM, 256GB SSD Mac mini: Late2014 16GB RAM, 256GB SSD
MacBook Pro 13"Retina: Late2013 8GB RAM, 256GB SSD Mac mini: Late2014 16GB RAM, 256GB SSD
-
- Host
Synchronizace však taky proběhla v pořádku, obzvlášť u iPodu mě to překvapilo. Odkud si iPod vzal písničky?
iPod touch 1G
-
- Moderatorka fóra
Jak není zapnuta synchronizace hudby, tak hudba se nesmaže. Až poté, co ji zapneš, tak to bude už jiná.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
-
- Host
Aha. A kde se dá zapnout synchronizace aplikací? V dřívějších verzích iTunes tam tato položka byla v sekci Aplikace. Teď tam není.
iPod touch 1G
-
- Moderatorka fóra
A máš aplikace v iTunes pro dané zařízení, když zařízení připojíš a klikneš na něj, tak tam je i záložka aplikace a tam se synchronizují.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
-
- Host
Ale chybí tam to zaškrtávací políčko Synchronizovat aplikace. To tam dříve bylo. Také se daly vybrat jen určité aplikace zaškrtnutím. Asi to změnili v iTunes 11.
Pokud tedy kliknu na nainstalovat, aplikace se přenese z knihovny včetně svých dat nebo se stáhne znovu z App Store bez uložených dat? Asi to první co, jinak by se aplikace smazané z App Store již nenainstalovaly.
//edit: teď jsem stáhl na iPhone hru, chvíli jí hrál, zazálohoval do iTunes, smazal v iPhonu, připojil k iTunes a klikl na instalaci zpět a uložená pozice se ztratila
Pokud tedy kliknu na nainstalovat, aplikace se přenese z knihovny včetně svých dat nebo se stáhne znovu z App Store bez uložených dat? Asi to první co, jinak by se aplikace smazané z App Store již nenainstalovaly.
//edit: teď jsem stáhl na iPhone hru, chvíli jí hrál, zazálohoval do iTunes, smazal v iPhonu, připojil k iTunes a klikl na instalaci zpět a uložená pozice se ztratila
iPod touch 1G