Zdravím. Mám následující problém s kterým si nevím rady. Na svém PC jsem měnil disk. Došlo tedy k reinstalaci win7 a přeinstalování iTunes.
Při vytváření zálohy jsem v půlce restartoval PC a záloha se tím pravděpodobně nějak poškodila. Nyní jsem ve stavu, kdy ať při pokusu o zálohu do PC nebo na iCloud přes iTunes jsem upozorněn, že iTunes nemůže provést zálohu mého iPhonu, protože záloha je buď poškozena nebo není kompatibilní s mým iPhonem. Ať zálohu smažu a provedu jí znovu. Jenže zálohu jsem už všude kde jsem věděl, že by mohla být smazal. Přesto se tato hláška opakuje stále. Budu moc rád za jakoukoli radu, která by mi pomohla.
Jediné kde mi v tuhle chvíli šlo provést zálohování je přímo v menu nastavení iPhonu.
zálohování přes iTunes
-
- Host
Re: zálohování přes iTunes
Tak vyřešeno. Přehlédl jsem, že v adresáři "c:\Users\Tomas\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\Backup\" zůstala poškozená záloha, která se v iTunes neukazovala. ![Smile :-)](./images/smilies/smile.gif)
Nicméně, neví někdo, kde přenastavím adresář pro ukládání zálohy? Rád bych to měl na jiném disku než je C.
![Smile :-)](./images/smilies/smile.gif)
Nicméně, neví někdo, kde přenastavím adresář pro ukládání zálohy? Rád bych to měl na jiném disku než je C.
-
- Klub čistého iOS
Myslim, ze v nastaveniach v iTunes na pocitaci.
iPhone 11Pro Silver 64GB, Telekom SK, bez JB
WATCH 44mm oceľové, Series 4, GPS+LTE
iPad mini 5, 64GB, wifi, SG
MBPro 13" 2018, i5, 16GB, 1TB SSD, Space Grey
WATCH 44mm oceľové, Series 4, GPS+LTE
iPad mini 5, 64GB, wifi, SG
MBPro 13" 2018, i5, 16GB, 1TB SSD, Space Grey
-
- Pokročilý uživatel
Myslim ze to nejde, je treba zalohu manualne presunout/prekopirovat do pozadovane polohy. Zmenit jee pouze umisteni knihovy iTunes.
iPhoneX: 256GB_11.2.2 iPad2: 64GB_WiFi iPad Air2: 64GB_GSM iPad Mini2: 64GB_GSM
MacBook Pro 13"Retina: Late2013 8GB RAM, 256GB SSD Mac mini: Late2014 16GB RAM, 256GB SSD
MacBook Pro 13"Retina: Late2013 8GB RAM, 256GB SSD Mac mini: Late2014 16GB RAM, 256GB SSD
-
- iPhonefil
Prosím vás, asi blbá otázka, ale je možné backup z iPod1, preniesť do iPod2? Mne, resp. kolegovi sa to nedarí. Po pripojení k iTunes, urobil backup z oboch zariadení. Potom pripojí iPod2 a dá obnoviť zálohy, na výber mu však ponúka len jeho poslednú zálohu, zálohu z iPod1 nie. Skúsili sme pomenovať zálohy YYYYMMDD-HHMMSS, no aj tak vidíme len jednu možnosť. Nikdy som nemal dve iZariadenia, tak v tomto fakt netuším.
iPhony, iPady, AirPods, AW SE 40/44, ATV 4K (1. gen), MacBook Air (M1, 2020), AirTag. SW väčšinou aktuálny.
-
- Moderatorka fóra
Ma kazde to zarizeni sve jmeno? Zarizeni by se nemela jmenovat stejne, at da jednomu nazev iPod1 a druhemu treba iPod16, to je jedno. Pak at zazalohuje ten iPod1, pote pripoji ten novejsi a obnovi ho z te zalohy iPodu1. Jinak by problem s prenesenim zalohy ze starsiho zarizeni na novejsi byt nemel, sama jsem to tak delala nekolikrat.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.