záloha iPhonu do dvou počítačů

Odpovědět
daeff
Host
Host

záloha iPhonu do dvou počítačů

Příspěvek od daeff »

Ahoj,

vím, že těchto témat už je tu hodně, ale v určitých ohledech jsem trochu blondýna a potřebuju se zeptat na svůj konkrétní případ, tak snad mi někdo poradí. :)

Mám iPhone 5 a zálohu telefonu mám udělanou prostřednictvím iTunes do počítače. Mám však nový počítač, na kterém si chci iTunes nainstalovat a používat iTunes pouze v tomto novém počítači a zálohu provádět pouze do tohoto počítače.
Takže jsem v situaci, kdy mám iPhone v původním počítači zálohovaný někdy v září, ale od té doby jsem si samozřejmě stáhla spoustu nových aplikací apod. A teď k mému dotazu: Pokud teď připojím iPhone k novému počítači, provedu zálohu do nového počítače, nemůže se mi stát, že se mi v telefonu něco vymaže? Bude tato nová záloha aktuální? Nejde mi ani tak o hudbu, tu v telefonu oželím, stejně používám Deezer a podobné apps, ale jde mi hlavně o kontakty, aplikace, fotky.... Půjde to tedy? Pokud ano, co by se stalo, kdybych telefon připojila k iTunes na původním počítači, což ale stejně nepředpokládám?

Děkuji moc za cenné rady!!!! :)

ls8
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Re: záloha iPhonu do dvou počítačů

Příspěvek od ls8 »

Nejdřív na nový počítač přenes celou iTunes knihovnu ze starého, a telefon vůbec nepozná, že se připojuje k jinému počítači než dosud. Na Macu stačí na nový počítač překopírovat složku ~/Music/iTunes, na Windows to je asi jako obvykle o něco složitější. Nicméně asi takto: http://support.apple.com/kb/HT1751?viewlocale=cs_CZ
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013

Odpovědět