Dobrý den,
chci změnit své ID heslo k účtu na Apple Store, takže jsem šel na tuto stránku, https://appleid.apple.com/cz/, dal jsem spravovat své apple ID, přihlásil jsem se, jdu do zabezpečení a heslo. Zde je první zádrhel, chce to po mě 2 otázky v Angličtině... Tyto otázky jsem nikdy neviděl a nezadával, přitom jedna z nich je, jaká je moje práce, jsem student, takže žádná a žádnou jsem ještě nikdy nedělal.... druhá možnost je, že když otázky nevím, tak oni mi pošlou e-mail pro obnovu otázek, jenomže email adresa, na kterou mi to chtějí poslat, zní takhle... Přesně takhle je to na jejich stránkách: p******@fuck.com Tomu fuck vůbec nerozumím, předem děkuji za radu :/
Apple ID-změna hesla
-
- Starý pes fóra :)
Re: Apple ID-změna hesla
Jedná se o tvůj účet, který jsi si sám vytvářel, nebo jsi účet po někom zdědil, nebo ti ho někdo zakládal? Při vytváření účtu se vyplňují odpovědi na tři kontrolní otázky (typicky jméno prvního učitele, jméno oblíbeného sportovního klubu apod.) - na tyto otázky se tě to teď ptá.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
-
- Moderator fóra
APPLE zcela logicky předpokládá, že uživatel se přihlásí do telefonu se svým APPLE ID, které si sám vytvořil, zadal bezpečnostní údaje a heslo a toto si uložil. To, že lidé neumí zálohovat, ukládat a a pamatovat si hesla APPLE ošetřil tím, že je nutné se přihlásit od určitého věku, a aby tam tak neměly přístup děti.
Bohužel řada lidí toto silně podcení a pak to vypadá takto.![Sad :(](./images/smilies/sad.gif)
Bohužel řada lidí toto silně podcení a pak to vypadá takto.
![Sad :(](./images/smilies/sad.gif)
iPhone 14 Pro 256GB Silver.
iPhone 12 Mini 64GB RED as reserved.
MacBook Pro 16" M1 Max 24-Core GPU, 32GB Memory, 1TB SSD
iPhone 12 Mini 64GB RED as reserved.
MacBook Pro 16" M1 Max 24-Core GPU, 32GB Memory, 1TB SSD
-
- Host
účet jsem si sám vytvořil zhruba před rokem... heslo jsem nakonec změnil přes iforgot....ale přes výše uvedenou stránku to nelze... otázky jsou jen dvě, ty které jsem výše vypsal....chtěl bych otázky resetovat, ale e-mail je divný....