Uspořádání souborů v iTunes (hlavně TV Shows)

Odpovědět
peternet
Host
Host

Uspořádání souborů v iTunes (hlavně TV Shows)

Příspěvek od peternet »

Zravím, mám takový problém. Když přesunu seriál do iTunes, samo se to přesune do příslušné složky .../iTunes/TV Shows/Název seriálu...

Ale - u některých seriálů se mi vytvoří složky: Season 1, Season 2 apod.

A u některýk se prostě všechny série sloučí do jedné složky a soubory jsou odlišeny jen názvy epizod.

Někde to dokonce dělá to, že 3 série jsou v jedné složce a na 4. sérii se vytvoří složky Season 4.

Jak je to možné a jak to můžu ovlivnit?
iPhone 6, 64GB, Space Grey / MAC Mini Mid 2011/ Macbook Pro 2011, i7 / Apple TV 3 / iPod shuffle / Time Capsule 2TB

Barberry.pha
Moderator fóra
Moderator fóra

Re: Uspořádání souborů v iTunes (hlavně TV Shows)

Příspěvek od Barberry.pha »

A koukal ses jak je to otagované?
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky :) "
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi

peternet
Host
Host

Příspěvek od peternet »

V itunes se vše zobrazuje správně - série jsou oddělené, ale ve složce je binec...
iPhone 6, 64GB, Space Grey / MAC Mini Mid 2011/ Macbook Pro 2011, i7 / Apple TV 3 / iPod shuffle / Time Capsule 2TB

ls8
Starý pes fóra :)

Příspěvek od ls8 »

Máš zaškrtnuté volby "Keep iTunes Media folder organized" a "Copy files to iTunes Media folder when adding to library"?

Máš skutečně správně nastavené tagy u všech epizod - tedy správně nastavený Media Kind: TV Show, na kartě Video pak správně vyplněné informace Season a Episode Number?
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013

peternet
Host
Host

Příspěvek od peternet »

Políčka mám zatrženy a všechyny tagy mám vyplněny správě. Nespozoroval jsem žádný rozdíl mezi otagováním epizot, které si "vytvořily" složku a těmi co ne.

Každopádně jsem vypozoroval, že když kliknu na epizodu pravým tlačítkem myši, dám informace a záložku informace, okamžitě se vytvoří složka Season X a tam se ten soubor přesune. A to aniž bych potvrdil OK, jen kliknu na ty informace.

Stačí tedy, abych označil všechny epizody určité sezóny, dal informace a v položce "Album" přidal třeba mezeru, dal OK a hned se vytvoří patřičná šložka Season "X" a tam se přesunou všechny epizody té sezóny.

Taguji a přesouvám do iTunes přes iFlicks (verze odnedávna zdarma), žeby chyba v iFlicks?

ls8

Příspěvek od ls8 »

No, evidentně to je něco v iFlicks. Protože teď jsem to zkoušel ručně s několika seriály přimo v iTunes, a popisovaný jev jsem nezaznamenal.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013

Odpovědět