První je - synchronizace iPhone na více PC, konkrétně na 2 (desktop, notebook). Jde mi o to, aby se mi iPhone nepřemazal daty, které třeba budou v tom druhém iTunes. Aby se pouze dohrálo to nové co chci.
Př.: na desktopu budu mít hudbu, kontakty, apps a vše okolo. A teď si na nb stáhnu nějakou apps z app store a budu ji chtít dostat do iPhone. Čili když provedu synchronizaci, tak aby v iPhonu zůstalo vše jak je a přidala se pouze ta aplikace. Nebo podobná situace stáhnu nějaké album přidám ho do knihovny iTunes (na nb bude jenom toto album) a budu ho chtít dostat do iPhonu, provedu synchronizaci a chci ať se mi přidá pouze toto album a vše zůstane. Jde to? Nebo se mi prostě všechno přemaže a nahraje jenom to jedno album?
Takových případů lze najít celá řada, jde mi bezproblémovou synchronizaci na více iTunes. Už se mi jednou stalo, že jsem si nechtíc smazal všechny kontakty a sám nevím jak
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Druhý dotaz je ohledně zálohy iTunes. Chci si zformátovat PC a nechce se mi potom pracně obnovovat celá hudební knihovna. Lze tedy nějak zazálohovat celé iTunes a po přeinstalaci nahodit zpět, abych znovu nemusel přidávat obaly, upravovat tagy atd.?