Problém s přihlášením do iTunes Store

Odpovědět
Petras

Problém s přihlášením do iTunes Store

Příspěvek od Petras »

Zdravím, po čerstvé instalaci Windows jsem si znovu nainstaloval iTunes 8 a potýkám se s jedním problémem. Při přihlašování do iTunes Store mi program napíše tuto hlášku: We could not complete your iTunes Store request. An unkown error occurred (-9812). There was error in the iTunes Store. Please try again later. Nevíte, prosím, v čem by mohl být problém? Je chyba na mé straně nebo u Apple? Děkuji

drak1

Re: Problém s přihlášením do iTunes Store

Příspěvek od drak1 »

ja mam to iste len tam mam ...error occurred (11111).
:(

Petras

Příspěvek od Petras »

Když už nejsem sám, nejspíš se bude jednat o chybu na straně Apple. Zkoušel jsem to i včera, ale pořád je to na stejném bodě.

Markisek

Příspěvek od Markisek »

Mám ten samý problém. Přijde mi verifikační e-mail, kliknu na něj a ono se mi objeví v itunes store, že nemůžou vyřídit můj request neboť se objevil unexpected error 11111...

Už se Vám to podařilo vyřešit?

Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Příspěvek od Gekko gecko »

Nabízím pomoc ve formě svých přihlašovacích údajů...dočasně než reg. server apple bude chodit,chceš?
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2

hromovladca

Příspěvek od hromovladca »

Ja mam ten isty problem, zatial sa to neriesi. Pisu tam, ze u nich je problem, ale mne to nepomoze, uz chcem nejaku hru konecne.

Petras

Příspěvek od Petras »

Už je to 3. týden, co se potýkám s tímto problémem. :? Zkoušel jsem vytvořit i nový účet, ale to je také nemožné. Dále jsem zkoušel přeinstalovat i iTunes, ale to je stále je na stejném bodě.

ToSvo

Příspěvek od ToSvo »

Mám stejný problém.

Obrázek

Nevíte, kam to do Applu napsat, aby se nějak pohnuli?

ygy
Starý pes fóra :)

Příspěvek od ygy »

skus ten uccet zrusit a zalozit novy akebo skus na tvojom kompe prihlasit iny ucet

ToSvo

Příspěvek od ToSvo »

zkusil jsem založit jiný účet na jiný email a už to funguje :lol:

konacoiler67

Příspěvek od konacoiler67 »

Ahojte všetci!Tak s týmto problémom som sa stretol pred pár týždnami,tesne po kúpe môjho "jablčníka"ked som ho chcel doma aktivovat cez notebook...žial bezúspešne!Najviac ma však hnevalo,že som išiel presne podla návodu z t-mobilu a nie-som ani žiadna "lama" :wink: ,no ten blbý iTunes si stále vypisoval svoju hlášku vid hore...A tak som bol nútený íst aktivovat "iphona" do t-mobilu,kde to bola otázka pár minút a to všetko na starom XP!Podotýkam,že ja mám Vistu Home Basic a s tou sa iTunes podla všetkého "nekamaráti" :cry: .Utvrdil ma v tom i fakt,že pri skúške na sestrinom kompe s Vistou Premium no problem!!!(dnes som si tam dokonca v pohode vytvoril účet a stiahol zopár aplikácii a hier :lol: ).No pri prihlasovaní sa k účtu už na mojom PC,zasa uvádzaný error!Asi zájdem do obchodu a kúpim nový notebook s verziou Premium,inak si doma "neškrtnem"! :evil:

2L8
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od 2L8 »

Caute, takze ked sa prihlasim (ak sa podari na NONE) a pojdem preinst. soj Win. XP a nepojde sa znovu prihlasit na novonainst. iTunes, tak mam vytvorit novy e-mail?? Inak to ani nejde? :(
iPhone 3G, iPhone 5, iPhone 7, iPhone 12 Pro Max 128 Gb Pacific Blue, AirPods, ukážky z výkonu hrania hier na iPhone 12 Pro Max https://youtube.com/channel/UC0epMh6cOejnw5LHXdGSVwA

Petras

Příspěvek od Petras »

Po dlouhé době jsem vyřešil chybu s příhlášením do iTunes Store. Problém byl v mém firewallu. Bylo mi zvlášní, že jsem se mohl na iPhonu přihlásit a na notebooku ne. Píšu to jen pro info, když by se někdo potýkal se stejným problémem jako já. :lol:

2L8
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od 2L8 »

Ahoj Petras .. A ty mas Macbook ( ci ako sa to pise :) ) alebo klasicke XPecko?
iPhone 3G, iPhone 5, iPhone 7, iPhone 12 Pro Max 128 Gb Pacific Blue, AirPods, ukážky z výkonu hrania hier na iPhone 12 Pro Max https://youtube.com/channel/UC0epMh6cOejnw5LHXdGSVwA

ygy

Příspěvek od ygy »

a nieje to jedno ?

tunin

Příspěvek od tunin »

Caw potřebuji pomoct s itunes nejde mi můj účet aktivovat na mém e-mailu. Nevíte co s tím?

toncek
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od toncek »

Nejlepší je použít nějaký email s doménou com. Tam ty aktivační emaily většinou chodí. Většina lidí s českým emailem má problémy a to, že aktivační email bud vůbec nepřijde nebo přijde, kdy už to ti lidé ani nečekají :wink:
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)

tunin

Příspěvek od tunin »

Díky zkusil jsem ale teď mam zase další problém aktivuji si ho a pak ale v itunes store se mi nejde přihlásil. :(

tunin

Příspěvek od tunin »

Píše mi to že to nemam ověřené ale když kliknu na ten odkaz tak načítá a pak mi to hodí na tuto adresu http://www.apple.com/itunes/affiliates/ ... scache%3D1
A jak pak mám jít dál to nevím. Prosím o pomoct.
Naposledy upravil(a) tunin dne sob pro 27, 2008 7:03 pm, celkem upraveno 1 x.

2L8
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od 2L8 »

Cauko ved skus toto .. Moj brat ma Ipod Touch a registrovali sme sa takto:

Zapnes iTunnes 8 - vyberies FREE aplikaciu ( hociktoru) das stiahnut, potom das vytvorit novu registraciu, das tam svoje meno a mail a adresu daj napr. nejakej picerie z ameriky a mas to .. :)

tunin

Příspěvek od tunin »

2L8 píše:Cauko ved skus toto .. Moj brat ma Ipod Touch a registrovali sme sa takto:

Zapnes iTunnes 8 - vyberies FREE aplikaciu ( hociktoru) das stiahnut, potom das vytvorit novu registraciu, das tam svoje meno a mail a adresu daj napr. nejakej picerie z ameriky a mas to .. :)

Dik ale to už mam ale nejde mi aktivace účtu koukni nahoru

dedek.kuk

Příspěvek od dedek.kuk »

Ahoj vsem pokud Vam nejde prihlaseni do iTunes reseni je velmi jednoduche zadejte si ceskou lokaci pak vse potvrde vyplnte email a ty veci okolo az narazite k zadani cisla karty je tam policko NONE to zaskrtnete zbytek vyplnte bacha na psc musi tam byt meze napr. ( 43 401 ) dle zadaneho mesta ale mezera po prvnich dvou cislech musi byt a potvrde prijde vam imail s prihlasenim funguje to delal sem to vcera

Kvako
Host
Host

Příspěvek od Kvako »

Mám ten istý problém s errorom 11111.Ako to vyriešiť?skúšal som mail yahoo.ca a ak zoznam .sk.čo spraviť?

dedek.kuk

Příspěvek od dedek.kuk »

Ahoj já tenhle problém neměl poslal sem ti jednu variantu ale je tu i druhá a to je PSČ musí být z mezerou a hlavně musí sedět na to město tam byl taky problém a trvalo než sem na to přišel jinak zadat českou republiku a u bankovní karty označit " none " mám to daný na email na seznamu a jde to vpoho chodí mi od nich všechny informace tam a i už nějaký free hry sem stáhnul a frčí to vpoho kdyžtak písni projdu znova celou registraci a napíšu přesně celej postup.tady je na mě kontakt sportak.kuk@seznam.cz

Kvako
Host
Host

Příspěvek od Kvako »

Zdravim. Pri registracii Musi byt vsetko pravdive?ono to nejadk kontroluje alebo co?

invader

Příspěvek od invader »

Samozřejmě, že nemusí. Já osobně jsem si registrační údaje vymyslel. Nikdy nevíš, kdo toho může zneužít. Jediné, co je sledované, je složení editovaných položek (jako že do adresy nemůžeš zadat jen čísla, do směrovacího čísla zase písmena a tak) - potom to pochopitelně hodí nějaký ten error. To, že by iTunes mělo v evidenci všechny poštovní směrovací čísla je blbost. Prostě jen musíš zadat tolik číslic, kolik je ve tvé zemi obvyklé. Já sám jsem zadával bydliště v Praze a PSČ jsem dal myslím 123 45 a registrace bez problémů.

dedek.kuk

Příspěvek od dedek.kuk »

zdar možná máš pravdu ale jméno a ostaní věci soukromé sem si samozřejmě vymyslel jen město a PSČ sem udal správně a na emailu kterej neni pod jménem ale nickem mě nic neudělá jelikož mi tam nechodí oficielní pošta ta chodí samozřejmě jinam . jen píšu jak sem to udělal já a funguje to neřikám že je to jediný správný řešení

Kvako
Host
Host

Příspěvek od Kvako »

Ale aj mne registrácia prebehne v poriadku.S registráciou nemám problém ale ked kliknem na ten overovací link tak mi nahodí v iTunes tú chybu..

EDIT: No tak som konečne vyriešil ten error 11111.Apoň u mna to bolo tak ,že do mailu mi poslali overovací kod.a nešlo mi to potom ked som sa nato bližšie pozrel som zistil že sú tam dva spojené linky tak som to označil len prvý a dal do prehliadača a hned to idete takže skúste spaviť tak.

Příspěvek jsem ti upravil tak, aby odpovídal pravidlům (viz odkaz níže). Je to pravidlo o editaci vlastních příspěvků. To je také naposledy, příště ti jej smažu bez varování. Beavers.
viewtopic.php?f=112&t=10929

dedek.kuk

Příspěvek od dedek.kuk »

Ahoj sorry myslel sem že ti nešla registrace to cos psal tak sem takový problém neměl měl jsem výše zminované . abych pravdu řekl tak už nevím co a jak mi posílali ale šlo mi to hned

Lord

Příspěvek od Lord »

Jinak k tem E-Mailum pro overeni...co jsem tak koukal...tak Gmail...je asi nejlepsi...chodi to tam do 5 minut...a otvrat to v IE...resilo jse to nekde tady v predchozich tematech...a tahle kombinace sla vsem... :idea: ...

jzony

Příspěvek od jzony »

Také mám problém s Itunes store. Když se chci přihlásit, hlásí mi to, že Síťové spojení expirovalo. Hlásí mi to při spuštění Store, při pokusu o přihlášení i při pokusu udělat nový účet. :roll:
Registraci jsem udělal již cca před rokem. Jediné co se změnilo, je výměna platební karty (ta co jsem uvedl v registraci již prošla) Problém nastal, když jsem si chtěl objednat placenou aplikaci.
PORAĎTE, Díky.

Prestuduj si pravidla a potom upravuj text s inymi farbami. Paly

rozm3tac

Příspěvek od rozm3tac »

zdravim ifonaky, mam pls problem, registroval jsem "Store" na mail na seznamu...potvrzovaci mail mi ani po dvou dnech neprisel. budiz, procetl jsem poradne vlakno a zjistil, ze je lepsi nechat si zaslat email na .com. proto jsem zalozil novy ucet, ovsem zde mi jiz ani naposté bevyjede moznost u platby "NONE". :( predem THX

2L8
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od 2L8 »

Hojte ja mám účet na stonline.sk a všetko prebehlo vpohode ;)

h.a.s.p.e.k.l.o

Příspěvek od h.a.s.p.e.k.l.o »

Zdravím...práve jsem se rozhodl upgradovat svuj iP na OS4...ten se nainstaloval, ale jakmile se to zacalo synchronizovat s iT tak mi to hodilo tutéž hlášku: We could not complete your iTunes Store request. An unkown error occurred (-9812). There was error in the iTunes Store. Please try again later.

Vůbec nevím co s tím, mobil na nic nereaguje iT taky ne...jiny mobil nemam a vubec ted nevim co mam delat, poradíte nekdo???

Mrsel
Host
Host

Příspěvek od Mrsel »

kdyz mam ocuratyd error 9812,
chtěl bych zkusit ten novy učet, ale zjistil jsem že neumim deautorizovat PC
poradite někdo?

Odpovědět