iPhone 2g vs. iPhone 3g
iPhone 2g vs. iPhone 3g
Chci se jen zeptat na váš názor, který telefon považujete za "lepší" který byste chtěli radši...?! Piště vše co vás napadne.. Rozlišujte bílou verzi u 3G..
-
- Starý pes fóra :)
Re: iPhone 2g vs. iPhone 3g
Ja se spise zeptam, k cemu ten dotaz je? ;)
chtěl jsem si utvořit obrázek o tom který iP je oblíbenější, jestli to něčemu vadí klidně si to smažte, nebo lockněte...jenom jsem chtěl být o něco chytřejší....
Ta otazka nic neriesi.
Ti co maju starsi model, po novom netuzia.
Ti, co maju novsi, po starsom tiez nie.
A na co je ta otazka?
No, moze tu byt napr. pekny flame, na 10 obrazoviek.
Ti co maju starsi model, po novom netuzia.
Ti, co maju novsi, po starsom tiez nie.
A na co je ta otazka?
No, moze tu byt napr. pekny flame, na 10 obrazoviek.
ale ja jsem tenhle topic zakladal kvuli te anketě co je nahoře jestli sis nevšiml...a prostě mě zajímá jaký je všeobecný názor..jestli 3g, 2g,3g black,white...
-
- Moderator fóra
Jednoznačně 2G. Důvudů je spousta a už je tu většina uživatelů první generace spomínala
V poslední době k tomu přibývá další důvod proč ne 3G a to je jeho poruchovost. I když ta samozřejmě není objektvní (s roustoucí produkcí roste počet zmetků). A ozývají se hlavně ti, kdo mají problém.
No a poslední důvod podle mě iPhone znamenal jakýsí boom a malou revoluci v oblasti mobilní komunikace a možná za pár let z tohoto modelu bude (nebo taky ne) pěkný "artefakt". Protože byl prostě první..
V poslední době k tomu přibývá další důvod proč ne 3G a to je jeho poruchovost. I když ta samozřejmě není objektvní (s roustoucí produkcí roste počet zmetků). A ozývají se hlavně ti, kdo mají problém.
No a poslední důvod podle mě iPhone znamenal jakýsí boom a malou revoluci v oblasti mobilní komunikace a možná za pár let z tohoto modelu bude (nebo taky ne) pěkný "artefakt". Protože byl prostě první..
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
Ok. Berem aj tvoj dovod.
Skor vsak vysledky ankety budu hovorit nie o tom, "ktory telefon je lepsi", ale "aky telefon mate".
A taktiez lepsi v com? Co je meradlo?
Kapacita?
Konektor na sluchatka?
oblejsi tvar, ktory sa lepsi drzii?
rychlost prenosu dat v GSM?
GPS?
Plastovy vs. kovový kryt?
Vydrz na baterky?
Pre kazdeho ma inu vahu ktorakolvek s vyssie uvedenych otazok,
Osobne mam iP 1g, podla mna je vo vacsine veci lepsi 3g, ale nemenil by som.
Skor vsak vysledky ankety budu hovorit nie o tom, "ktory telefon je lepsi", ale "aky telefon mate".
A taktiez lepsi v com? Co je meradlo?
Kapacita?
Konektor na sluchatka?
oblejsi tvar, ktory sa lepsi drzii?
rychlost prenosu dat v GSM?
GPS?
Plastovy vs. kovový kryt?
Vydrz na baterky?
Pre kazdeho ma inu vahu ktorakolvek s vyssie uvedenych otazok,
Osobne mam iP 1g, podla mna je vo vacsine veci lepsi 3g, ale nemenil by som.
-
- Administrator
mám možnost oba modely porovnávat, proto říkám že je to stejné + - ..
někomu se libí holky jinému vdolky, iPhone funguje v podstatě stejně, není to nokia která musí chrlit jeden model za druhým ...
takže mě v podstatě jedno o jaký iPhone se jedná, každé zařízení nabíjím denně, jedině snad legendární 6310i vydržela ..
velikost ? určitě 16GB menší bych nekupoval jinak je to fuk
někomu se libí holky jinému vdolky, iPhone funguje v podstatě stejně, není to nokia která musí chrlit jeden model za druhým ...
takže mě v podstatě jedno o jaký iPhone se jedná, každé zařízení nabíjím denně, jedině snad legendární 6310i vydržela ..
velikost ? určitě 16GB menší bych nekupoval jinak je to fuk
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.
-
- Starý pes fóra :)
tiez pouzivam obidva modely, ale julku, tentokrat s tebou nesuhlasim ze je to "stejne"
zalezi od toho, ci si v pokryti 3G a tiez ako casto chodis na web alebo pracujes s mailami... vtedy je rozdiel v rychlosti pripojenia dost citelne vidiet, preto primarne pouzivam 3G, a 2G iba v pripade, ked mi na 3G dojde baterka ... v oboch mam Twin SIM a su rovnako nakonfigurovane, takze vypnem jeden a zapnem druhy a pokracujem v praci
mne sa prevedenie 3G paci viac ako 2G, ten plast je jednoducho prijemnejsi na dotyk. okrem toho a 3G v tom samozrejme ziadny rozdiel nevidim (GPS nepouzivam)
zalezi od toho, ci si v pokryti 3G a tiez ako casto chodis na web alebo pracujes s mailami... vtedy je rozdiel v rychlosti pripojenia dost citelne vidiet, preto primarne pouzivam 3G, a 2G iba v pripade, ked mi na 3G dojde baterka ... v oboch mam Twin SIM a su rovnako nakonfigurovane, takze vypnem jeden a zapnem druhy a pokracujem v praci
mne sa prevedenie 3G paci viac ako 2G, ten plast je jednoducho prijemnejsi na dotyk. okrem toho a 3G v tom samozrejme ziadny rozdiel nevidim (GPS nepouzivam)
-
- Mírně pokročilý
no chtěl sem bílej 3G ale bohužel tmboile ho v nabídce nemá tak sme se musel spokojit s černym 8GB ...
po staršim netoužim
po staršim netoužim
-
- Administrator
od té doby co mám MacBook už nechodím na web přes iPhone vůbec ( wi-fi ), neberu iPhone jako plnohodnotný email takže v něm v podstatě kontroluji poštu a odepíšu na důležité věci, přílohy atd atd si nechávám do kanceláře nebo někde sednu u AP s Macem .. pokud mám volno a nepracuji věnuji se koníčkům ne internetu asi stárnu nebo co ..
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.
-
- Mírně pokročilý
jenže první generaci neměl jsem a takže nosím White ale je hezký a bezproblému
[size=85][size=85]omlouvam se za mou cestinu lepe psat neumim [/size][/size]
-
- Sons of Jailbreak
Já si osobně myslím že lepší je 1G kvůli kovovému krytu.
Asi jak pro koho někdo zase chce GPS tak potom to je jasné.
Asi jak pro koho někdo zase chce GPS tak potom to je jasné.