App Store-Špatné přihlášení
App Store-Špatné přihlášení
ahoj...chci si stahnout urcity program v app store...kliknu na odkaz install...zobrazí se mi tabulka a v ní je psano....Enter Account Informatio
username:
password:
zádam to,kliknu na -OK....A UKAŽE SE ŽE MÁM OPAKOVAT ZNOVA....co s tím????
username:
password:
zádam to,kliknu na -OK....A UKAŽE SE ŽE MÁM OPAKOVAT ZNOVA....co s tím????
-
- Starý pes fóra :)
Re: App Store-Špatné přihlášení
asi tam mas neco spatne vyplnene
FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0
iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2
Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.
iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2
Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.
-
AK si dobre pamatam tak registracne udaje by si mal mat v maily co ti prisiel z app store.
dodo
dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse
Apple MacBook 13" | 2008 - dead
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Magic Mouse
-
- Pokročilý uživatel
Napřed se musíš zaregistrovat v iTunes. To máš?
iPhone 4S 16GB WiFi, iPad Mini 32GB WiFi, iOS 7.0.4
MacBook ALU 2.4/4/320, OS X 10.9
MacBook ALU 2.4/4/320, OS X 10.9
Mám problém, chci se zaregistrovat v itunes ale nemůžu najít kde to je? pač sem tam poprvý zmáčkl nikdy neregistrovat.... nevíte co stím?
-
Hore v liste mas Store(obchod) A dole by si mal mat moznost prihlasit sa a vytvorit ucet.
dodo
dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple Magic Mouse
Apple Magic Mouse
už to mam v češtině ae nejde mě zadat číslo kreditky... ani žadný NONE tam nemam, tak ho zkusím odninstalovat a nainstalovat 8.
několikrat sem to odinstaloval a nainstaloval novej itunes a furt NONE nikde, poradí někdo?
Tři příspěvky za sebou, aniž bys je editoval, to už je skoro prvenství. Bohužel nechvalné. Pro příště použij tlačítko Upravit a před každý další příspěvek napiš třeba Edit nebo Dodatek, či tak něco. Pokud to nebudeš dělat, budou ti takové příspěvky bez varování mazány. Beavers.
Tři příspěvky za sebou, aniž bys je editoval, to už je skoro prvenství. Bohužel nechvalné. Pro příště použij tlačítko Upravit a před každý další příspěvek napiš třeba Edit nebo Dodatek, či tak něco. Pokud to nebudeš dělat, budou ti takové příspěvky bez varování mazány. Beavers.
1.) edituj svoje prispevky.. nepostuj je zbytrecne 3x za sebou
2.) aby jsi tam mel none musis to trochu obejit.. jdi do appstore v itunes najdi si jakoukoliv free aplikaci a dej ji stahnout... vyskoci ti okno at se zalogujes nebo zaregistrujes... kdyz das na registraci tak tam pak budes mit to tvoje chtene NONE... alespon 90% uzivatelu to tam ma.... GL
2.) aby jsi tam mel none musis to trochu obejit.. jdi do appstore v itunes najdi si jakoukoliv free aplikaci a dej ji stahnout... vyskoci ti okno at se zalogujes nebo zaregistrujes... kdyz das na registraci tak tam pak budes mit to tvoje chtene NONE... alespon 90% uzivatelu to tam ma.... GL
ok, to none už tam mám ae ted to zas potřebuje číslo kreditky.? ![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
registrujes se na cesky appstore? (mas dole ceskou vlajku ? )
edit : jo mám, ae furt mě to tam něco píše o kreditní kartě :please enter your payment card number. - chybí tam kolonka na vložení čísla kreditky, kolonka je pouze u us verze.
Pokud píšeš nový příspěvek, nepiš před něj "edit:", nic přeci neupravuješ. Beavers.
Pokud píšeš nový příspěvek, nepiš před něj "edit:", nic přeci neupravuješ. Beavers.