![Neutral :|](./images/smilies/icon_neutral.gif)
Problém při registraci do App store
Problém při registraci do App store
Mám problém při registraci do app store když označím none u pltby tak mi to nechce vzít... ( někdy tam to none není vůbec) Mám iTunes 8 nemohlo by to být tím ? ![Neutral :|](./images/smilies/icon_neutral.gif)
![Neutral :|](./images/smilies/icon_neutral.gif)
Re: Problém při registraci do App store
mám podobnej problém. To none tam je vždycky - když daš v itunes appstore a stahnout free hru. Ale já mam problém že to po mě chce ještě číslo americkej kreditky, nevíte někdo?
Mam uplne stejny problem. Mam iTunes 8 a i kdyz zadam none tak to po me chce vyplnit udaje o kreditce. Nevite co s tim? nepomuze to udelat na starsi verzi itunes?
Tato finta již nejspíš nefunguje. Jde o to, že jestli máte kartu, zaregistrujte se s ní. Bohužel často slyším, že jsou problémy i s kartami a změna země v App Store již nepomáhá. Jediná možnost je si zřídit e-card u své banky nebo použít Pay Pal a zaregistrovat se na US verzi App Store.
Vouchery by měly ještě fungovat, i když podle zpráv ze zahraničních fóru jich hodně už nefunguje (zablokování kvůli zneužívání).
Vouchery by měly ještě fungovat, i když podle zpráv ze zahraničních fóru jich hodně už nefunguje (zablokování kvůli zneužívání).
-
- Starý pes fóra :)
paypal ti nepomoze, to funguje iba ked ho mas sparovany s kreditkou s americkou adresou bydliska
a jak se tedy regnout na iTunes? mam kartu special internetovou od KB a pak klasiku od mBanky, ale nic nejde... ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)