Váš sekundární telefon + Počet reklamací vs. iPhone3G
-
- iPhoneHolik
Váš sekundární telefon + Počet reklamací vs. iPhone3G
Napište do tohoto tématu,jaký telefon používáte jako sekundární.
Já mám od TM za 699kč Samsung SGH B-130 a na volání a SMSkování je to perfekt,nic jiného ostatně ani neumí.
Do práce iPhone moc netahám na to jej mám rád,když mi upadne B-130 mávnu nad tím rukou,v případě iPhone by mě to mrzelo.
Samsung SGH B-130
Já mám od TM za 699kč Samsung SGH B-130 a na volání a SMSkování je to perfekt,nic jiného ostatně ani neumí.
Do práce iPhone moc netahám na to jej mám rád,když mi upadne B-130 mávnu nad tím rukou,v případě iPhone by mě to mrzelo.
Samsung SGH B-130
Naposledy upravil(a) Gekko gecko dne ned lis 30, 2008 8:29 pm, celkem upraveno 1 x.
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2
-
- Starý pes fóra :)
Re: Váš sekundární telefon
pacholek me too
dodo
dodo
Apple iPhone 5 32GB White | iOS 8.1 - no JB | Orange
Apple iPad 32GB Wifi White
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse
Apple MacBook 13" | 2008 - dead
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Magic Mouse
-
- Administrator
já to mám obráceně .. primární mám Nokii 8800 arte a iPhone na pokusy atd, mám US G3 takže nemám odblok na operátore, TS použít nechci protože nechci řezat do služební SIM karty.. takže čekám .. iPhone 1 generace dostala sestra takže jsem teď teď na Nokii, potřebuji abych mohl hodně telefonovat a aby dobře telefon vypadal což Arte jak všichni víte splňuje... iphone nosím pořád s tašce, už proto že v autě mi vyhrává
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.
Mam jako backup Motorolu Razr V3, kdyby iP odesel. Jinak pouzivam furt iP.
Drive jsem na delsi cesty jako zalohou, nosil uplne rozmlacenou N70, ale to uz sebou netaham. Sekundarni tel.? K nicemu. iPhone splnuje vsechny me pozadavky. Ted po nedavnem JB mi uz opravdu nic nechybi
-
ja mam ako sekundarny telefon k iPhonu druhy iPhone ... ale uz mam na ceste BlackBerry Storm, tak mozno obmenim ...
-
sekundarni. Ja by som dal otazku, pouzivate viac SIM kariet a je iPhone nosicom tej najviac pouzivanej
Okrem iPhone mam:
SonyEricsson K660i (operator "3" v UK)
SonyEricsson C902 (caka ma u priatelky v kabelke kym dojdem domov, vymenim za K660i)
Samsucng SGH-D900 (O2 SK, momentalne ho vyuzivaju zamestnanci v bare)
Nokia 6510 (zalozny tel, ktory lezi doma, niekde)
Momentalne mam viac telefonov ako za cely cas kym mi prisiel iPhone do ruky. Pritom vyuzivam len iPhone, ostatne su len koli tomu lebo iPhone nemoze fungovat s dvomi simkami iPhone No.1
Okrem iPhone mam:
SonyEricsson K660i (operator "3" v UK)
SonyEricsson C902 (caka ma u priatelky v kabelke kym dojdem domov, vymenim za K660i)
Samsucng SGH-D900 (O2 SK, momentalne ho vyuzivaju zamestnanci v bare)
Nokia 6510 (zalozny tel, ktory lezi doma, niekde)
Momentalne mam viac telefonov ako za cely cas kym mi prisiel iPhone do ruky. Pritom vyuzivam len iPhone, ostatne su len koli tomu lebo iPhone nemoze fungovat s dvomi simkami iPhone No.1
iPhone XS white iOS 13.x,
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
iPhone #1 3.1.3
Orange
Čítajte pravidlá fóra!
-
- Host
Jako druhej telefon mám sony ericsson w810i, ale jenom mi leží doma na stole.
-
- Mírně pokročilý
jako druhej telefon mam siemens cx70 - fakt kvalitka , lae nechavam ho domo, jen v něm mam starou simku
iPhone 3G 8GB FW 3.0 JB, telefonica o2
SONY Vaio VGN-FW21E
http://www.iphone.cz
http://soad-systemofadown.wz.cz
SONY Vaio VGN-FW21E
http://www.iphone.cz
http://soad-systemofadown.wz.cz
-
- Host
Já to mám také obráceně. Jako primární telefon mám PALM TREO PRO a jemu sekunduje iPhone se soukromým číslem. Prostě mi to takto vyhovuje.
-
- iPhoneHolik
Jja mam sekundarni Samsung B130 jak jsem psal hlavne kvuli noseni do prace...kdyz mi spadne tenhle foun za 700kc bude mi to s promintim u P v pripade iPhone by me i sebemensi sakrabanec pekne stval.
-
jako sekundární telefon mám zatím HTC Raphael, převážně jej využívám ke geocachingu, silniční navigaci, k práci s dokumenty a k dalším věcem, které mi na jablíčku chybí.
Galaxy Note 20 Ultra 5G Mystic White [QS 865+] | Samsung Galaxy Watch 3 | Galaxy Buds+ White
Můj původní telefon byla Nokia 6300 a když jsem si koupil iPhone tak ji používám jako záložní, ale chtěl bych k iPhonu Asus P565...
P.S.: iPhone bych už za nic nevyměnil
P.S.: iPhone bych už za nic nevyměnil
K iPhonu žádný další mobil nepoužívam .... vím že volání a tokové ty telefoni funkce nemá na moc dobré urovni ale me to bohate staci.....jako pojistku mam ve skrini SE W880i
-
Popri tejto otazke by som si dovolil este taku pridavnu aby ste napisali.
Kolkokrat ste svoj byvali (sekundarny) mobil reklamovali. Kolkokrat iPhone.
Ja zatial iPhone ani raz (dufam, ze ani nebudem musiet, mam ho z USA) predtym som mal 2x SE a boli reklamovane dokopy 6x (stale mi vratili peniaze)
Dufam,ze autorovi nevadi takyto pridavok
Kolkokrat ste svoj byvali (sekundarny) mobil reklamovali. Kolkokrat iPhone.
Ja zatial iPhone ani raz (dufam, ze ani nebudem musiet, mam ho z USA) predtym som mal 2x SE a boli reklamovane dokopy 6x (stale mi vratili peniaze)
Dufam,ze autorovi nevadi takyto pridavok
iPhone XS white iOS 13.x,
iPhone #1 3.1.3
Orange
Čítajte pravidlá fóra!
iPhone #1 3.1.3
Orange
Čítajte pravidlá fóra!
-
- iPhoneHolik
Vubec ne,at to napisou,alespon se porovna poruchovost nekterych kusu iPhone (tolik jich zase neni) a zbytku mobiljniho sveta.
UPRAVEN NAZEV TEMATU
Dakujem velmi pekne . Paly
UPRAVEN NAZEV TEMATU
Dakujem velmi pekne . Paly
Naposledy upravil(a) Gekko gecko dne ned lis 30, 2008 8:29 pm, celkem upraveno 1 x.
-
Ziaden aj ked W810i mi prestal chytat signal... nechal som si ho v policke a kupil K810i
iPhone ma tiez z USA a zatial funguje bez najmensich problemov (klop klop).
dodo
iPhone ma tiez z USA a zatial funguje bez najmensich problemov (klop klop).
dodo
Apple iPhone 5 32GB White | iOS 8.1 - no JB | Orange
Apple Magic Mouse
Apple Magic Mouse
Re: Váš sekundární telefon + Počet reklamací vs. iPhone3G
iPhone zase tak dlouho nemám (od 22.8.) a zatím bez problemu. Nejvíce jsem měl strach o ty praskající kryty ale asi jsem dostal super kus a bez prasklinky (ikdyž mi asi 2x spadl na zem ). Sekundární telefon N6300 teprve pujdu reklamovat, protože jsem "odpálil" odporem ze sluchátek jack. Nejvíce jsem asi reklamoval SE k750i. Nejdříve joystick, pak foťák, zase joystick (kdo měl tak asi ví o čem mluvím)..
-
- Mírně pokročilý
Re: Váš sekundární telefon + Počet reklamací vs. iPhone3G
sekundární telefon mam 3330 (na pozici sekundárního telefonu už je pěknou řádku let ) )