Ted u me byl kamarad (ten z Italie) rekl at si ani nahodou nedelam ucet na app pokud si pry koupim nejakou hru PR.: za 0,99 euro tak me to nainstaluje pohoda, ale treba o tyden dyl bude dalsi (novejsi) verze te hry , kterou budou prodavat treba uz za 3,99 euro a ono se to "aktualizuje" a zere to penize porad takle dokola! Je to pravda, tim bych chtel taky upozornit lidi kteri jeste nenakoupili at to radsi nedelaji (teda pokud nemaji penez na zbyt)??
---------------------------------------------------------------------------
Tak co nevite jestli to tak app dela ? Jde mi proste jen oto, zjistit jestli si app uctuje dalsi penize za aplikaci kterou jsem si stahl a zaplatil uz driv a kdyz udelaji aktualizaci jestli mi zase nauctujou nejake penize a seberou z uctu ....
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
Jestli jo budu to muset asi resit JB
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Prosim odpovezte nekdo , at uz s nim mate jakoukoli zkusenost ...
----Edit2: Tak ja nevim , docela si odpovdam sam cim vic nad tim premejslim, kdyz si koupim Vist nebo XP taky neplatim za aktualizaci Servis packu, snad u niceho, ted se mi to zda docela jako kravina vzdyt si nebere apple nic ani za aktualizaci FW v iphonu , ale potreboval bych to vedet od nekoho jinyho, nekoho kdo stim ma zkusenosti
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Jetu nekdo takovy? Urcite napiste diky Hrasek