Přepínač tichého režimu sa zlomilo

Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Re: PROBLÉM-Přepínač tichého režimu HELP

Příspěvek od Gekko gecko »

To mi dela taky,vypada to ze jak jde ztuha kontakt se nesepne....jak chodi tobe?
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2

Alo
Host
Host

Příspěvek od Alo »

Mně jde hodně lehce, se zadrháváním problémy nemám. Jenom občas blázní..
V pondělí to zanesu na reklamaci.
iPhone 3G 8GB FW 3.0

Kopis
Host
Host

Příspěvek od Kopis »

2 Alo: mám iPhone dva měsíce od O2, bílý, 16GB a dělá mně to úplně to samé. - Po přepnutí do tichého režimu (přepnutí jde zcela lehce) se vůbec nic neděje, do tichého režimu se přepne pouze po zatlačení tlačítka dovnitř iPhonu, po uvolnění se okamžitě vrátí do běžného režimu. Takže je to naprosto nefunkční, budu rovněž reklamovat (zároveň mám četné prasklinky v zadním krytu, tak se to sveze v jednom). Přitom tlačítko fungovalo první měsíc a půl zcela bez problémů. Filozofie iPhonu je (alespoň pro mé potřeby) naprosto skvělá, ale na hardwarové části se asi značně šetří.
Jelikož bych během té měsíční servisní pauzy byl bez iPhonu jako bez ruky, tak jsem vzal ještě jeden kus, tentokrát 16GB černý a při porovnání displeje obou iPhonů jenom žasnu, jak obrovský mají rozdíl v zobrazení barev na displeji, je opravdu vidět, že výrobní standarty mají poněkud "uvolněné"...

Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

OT: No co se tyka displeju a ostatnich komponent,apple ma vice dodavatelu,na iphone.cz o tom byl kdysi v souvislosti s prvni generaci iPhone dobry clanek,jen jej nemohu najit.Co se tyka displeju tak v kazde serii myslim apple pouziva od jineho vyrobce tj. Sanyo Epson, Sharp, TMD Japan takze zalezi na tom ktery je ten tvuj.

EDIT:
tak tady je odkaz na clanek kde se o dodavatelich jednotlivych komponent pise: http://www.iphone.cz/?text=247-kde-se-v ... abi-iphone

saattiii
Host
Host

Příspěvek od saattiii »

Tak minulej tejden sem byl na reklamaci ve vodafonu a teď sem si přines domu úplně novej iphone. Do reklamačního protokolu sem si nechal jen napsat že upadl přep. tichého režimu a výměna proběhla v britexu bezproblému a bezplatně
Vodafone iPhone 5 16Gb black, iOS 6

Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Mel jsi kliku,nejspis si narazil na solidniho technika ktery to posuzoval a nejspis se s tim jiz setkal,popripade jim to sam apple naridil.Vsadim se ze apple jiz o problemu vi a pracuje na jeho naprave,stejne jako v pripade praskajiciho krytu,nove serie jiz problem nemaji.

Teoreticky bych je mohl zkusit otravovat znovu treba se to pohne k lepsim.

nitro-oxidus

Příspěvek od nitro-oxidus »

saattiii píše:Tak minulej tejden sem byl na reklamaci ve vodafonu a teď sem si přines domu úplně novej iphone. Do reklamačního protokolu sem si nechal jen napsat že upadl přep. tichého režimu a výměna proběhla v britexu bezproblému a bezplatně

To si delas srandu ne? :) Ja jsem to udelal stejne jako ty, ale sel jsem si pro svuj stary iphone bez tlacitka tak jsem si ho tam musel prilepit sam.
Tak ted si me nastval :) :)
Jsi tarifni zakaznik?

saattiii
Host
Host

Příspěvek od saattiii »

jsem tarifní zákazník a jeden ze tří tarifů od vodafonu má moje matka v provozu už asi 5 nebo 6 let ...... myslim že na tom nezáleží protože se musej chovat stejně k tarifním zákazníku ale i k těm co maj pořád jenom kreditový karty
Vodafone iPhone 5 16Gb black, iOS 6

johny03

Příspěvek od johny03 »

v tom to asi fakt nebude bude to ve štěstí na lidi....a to bohužel někdo nemá a potom se má právo rozčilovat

To Gekko gecko: mě nepřišlo že by apple s praskajicímy kryty něco dělal, praskají stále... :mrgreen:

N3o21
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od N3o21 »

:mrgreen:
Jak to pozoruju... Nic se nezměnilo ani po půl roce.
Už se jen můžu smát, jak lidé nosí iPhone do servisu a ztěžují si. Jediné co vám poradit... Vraťte ten křáp tam kde jste jej koupili (jako já), a pořiďte si něco, co alespoň drží pohromadě...

lucaash

Příspěvek od lucaash »

Takže ve finále mi ten znalecký posudek pomohl. Reklamaci uznali a telefon mi vyměnili. Už se mi ale nepovedlo výměnu odmítnout a dostat zpět peníze. Zároveň mi cenu znaleckého posudku budou vracet v podobě slev na služby a prý pokud bych to chtěl uhradit v hotovosti, mmám se s nimi jít soudit. Na to už jsem ale neměl náladu. Nicméně resume je, že mi znalecký podudek pomohl.

Lucaash

N3o21
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od N3o21 »

Stejně ho tam za 2 týdny poneseš znova... ;-) Takhle sem tam odnes 3, a nakonec sem odstoupil na rozpor s kupní smlouvou, jelikož sem si koupil telefon, a o tom, že se rozpadá nebyla při koupi ani zmíňka ;-) Takže mi vlastně prodali něco jiného než sem chtěl :mrgreen:

Grimley
Host
Host

Příspěvek od Grimley »

Dnes jsem odnesl iPhone do T-Mobilu - nefunčkní přepínač písniček na sluchátkách... popraskaný zadní kryt na iP a k tomu mi upadl přepínač... ty dvě první vady bych přešel, ale dnes když mi upadlo to tlačítko, dal jsem jim to tam... slečna v T-Mobile byla velice milá a ochotná... tak uvidím jak to bude dál :D
iPhone 3G 8 GB od T-Mobile ... slast ))

Kemall

Příspěvek od Kemall »

Taky se přidávám se svým, v podstatě stejným, problémem.

Po skoro půlročním vlastnictví iPhonu 16GB mě neznámo kde upadlo to přepínací tlačítko. Do prodejny Vodafone v Brně jsem šel hnedka, výsledek reklamace je stejný jak u většiny z vás. Britex ji zamítl jako mechanické poškození. Zajímalo by mě proč v případě uživatele SAATTIII, který taky reklamoval iPhone, u něj Britex reklamaci vzal bez problému a u ostatních nikoli. Tím ti saattiii nic nevyčítám ani se nerozčiluju ;-) Jen nechápu na jakým principu to tam funguje... podle toho jak se kdo vyspí?

Po informaci, že znalecký posudek má smysl, si pro něj "skočím" taky. Už jednou mě zachránil s botama, tak ho využiji i podruhé. Snad se to podaří....

hachetoeur
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Re: Přepínač tichého režimu sa zlomilo

Příspěvek od hachetoeur »

Zdravim,
dnes se mi stala nemila vec. Sel jsem neco vyridit do banky a jako na nahodu u prepazky hovor, trochu hledani telefonu v tasce a vypnuti zvuku, proste trapas, hned po tom, sem chtel iP prepnout do ticheho rezimu, ale asi jsem to v tom spechu nemel delat, pri prepinani sem si "pokazil" prepinac. Necetl jsem cele tohle vlakno, nekomu tlacitko upadlo, mne ted v te drazce jezdi bez sebemensi vule, asi se ze spodni strany ulomilo, nekyve se, nevypadava, ale proste jezdi se s nim sem a tam a nic to nedela:( Tak premyslim, jestli to ma vubec cenu davat na reklamaci:( Bohuzel mam iP od Vodafonu a co jsem tak cetl, Britex neni zrovna "milosrdny", co se tyka uznavani reklamaci:( Ip mam od zari a rekl bych, ze jsem dostal kousek z tech lepsich serii - zadny prach pod sklem, zadne praskani, ...az teda dnes ten prepinac:( Myslite, ze ma cenu reklamovat? Taky je mi lito Zagg folie, sice uz mi skoro za ten rok pekne zezloutla, trochu se na ni v rozich nachytal prach, ale aspon odvedla svou praci na jednicku. Kdybych to daval na reklamaci, bude ji lepsi sundat?
Taky jsem cetl, ze i kdyz Britex neuzna zaruku, ne vzdy se majiteli vrati jeho telefon ve stavu, v jakem ho tam posilali, jelikoz byl celou dobu s full body folii, tak o nejake skrabance z neuznane reklamace vazne nestojim:( Myslite, ze stoji za to pri predavani telefonu na prodejne (somozrejme po oddelani folie) chtit po prebirajicim prodejci, aby si telefon prohledl a zapsal do protokolu, ze pristroj nejevi zadne znamky opotrebeni, skrabance, ...? Co me jeste zlobi, je tlacitko na sluchatkach, obcas spusti prehravac, obcas ne, ale prepnuti na dalsi nebo predchozi skladbu chce snad sto pokusu. Myslite, ze uvedeni i tehle vady by mohlo pomoci k uspesne reklamaci? Predem dekuji, kdyz mi nekdo poradi a nasmeruje ke zdarne reklamaci.

Edit: Nikdo vazne neporadi, jestli to ma cenu reklamovat?:(

Schumi
Host
Host

Příspěvek od Schumi »

Nevím, jestli to má cenu reklamovat, ale myslím, že ti to Britex neuzná.
Každopádně,pokud ho budeš reklamovat, nech si stav MT zapsat do reklamačního protokolu a trvéj na tom, ať je to co nejpodrobnější.Mě u T-Mobile napsali stav ošoupaný a vrátil se mi s prasklinou na zadním krytu a vrypem na displei.Teď to s nima řeším a ty komplikace s tím spojené bych ti nepřál..... :|

hachetoeur
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od hachetoeur »

Tak jsem to tam dal, vlastne 2 reklamace, sluichatka neprepinala skladby nebo jen zridkakdy se povedlo a za druhe ten prepinac, nechal jsem si od prodejce zapsat do protokolu stav jako novy, bez sebemensich skrabancu, telefon nikdy nespadl na zem a jeste neco, takze doufam, ze se podari, kdyztak mam v zaloze par dalsich napadu:)

Jochla
Host
Host

Příspěvek od Jochla »

Tak i já měl stejný problém s nefunkčním tlačítkem (nereagoval na přepnutí, ulomený ale nebyl) a dal sem ho na reklamaci k vodafonu a po čtrnácti dnech došel z britexu že je mechanicky poškozený. Maník mě rovnou řekl že je to blbost a doporučil mi soudního znalce.

Hozy
Host
Host

Příspěvek od Hozy »

Čus, měl jsem stejný problém s upadlím přepínačem na boku, IP jsem normálně reklamoval u O2 a po týdnu byla reklamace vyřešena, dostal jsem nový telefon. Určitě reklamovat , pokud ovšem nebyl opravován lepením atd..

Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Hozy píše:Čus, měl jsem stejný problém s upadlím přepínačem na boku, IP jsem normálně reklamoval u O2 a po týdnu byla reklamace vyřešena, dostal jsem nový telefon. Určitě reklamovat , pokud ovšem nebyl opravován lepením atd..

Tohle já před rokem a půl u iP 3G 8GB právě udělal takže reklamaci neuznali...teď je to jedno protože mám iPhone 2G 16GB a tam je tlačítko i spodek jednolitý kus takže ulomení/upadnutí naštěstí nehrozí.U modelu 3G který apple po mech. stránce oproti 2G tak trochu odflákl (aby byla rozumná cena) je spodek černý plast a na něm nalepený pochromovaný kovový "čudlík" který občas někomu upadne...

Odpovědět