tady je odkaz:
http://www.youtube.com/watch?v=czCCavcnNd8
TEST...aneb co vydrží iPhone??? pády, lomy atd...
-
- Senior uživatel
Re: TEST...aneb co vydrží iPhone??? pády, lomy atd...
Ale to jak mel urco promackany ten zadni sedivej kryt tam radsi neukazali, nejhorsi je, ze clovek kdyz to takhle zkousi, tak si nikdy povouka neudela,ale kdyz si iTel opatruje, tak je po jednom padu na kasi...
Iphone 5 16gb white
Macbook pro 13"....
Macbook pro 13"....
-
- Host
imho je to podplaceny... minimalne po tom pytliku s klicema, musel bejt ten zadni kryt pekne poskrabanej...
Ja som ho len tak lezerne pohodil na gauc a bum. Spodna polovica touch bola fuc. stalo ma to 2500.-
-
- Administrator
ot: pokud jen tak něco ležérně pohazuješ nedělá to bum
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.
Keby mi to niekto povedal ze sa mu stalo, neuverim mu ani slovo. Ale videl som to na vlastne oci a skoro na trafil slak. A to som videl ako kamoske zletel na zem a dvakrat sa odrazil. Na pravom hornom rohu ma priehlbinu, zadny kryt ako po vojne a slape dalej. A mne z 20 cm na makky gauc a bolo po displayi...
-
- Starý pes fóra :)
Ja si na spatnou odolnost nestezuji .. jednou se sice asi to ucho utrhne ;), ale zatim par velmi tvrdych padu a jediny nasledek je dodrbany zadni kryt a promacknuty levy horni roh (plech). Ale uznavam, ze to je spise otazka stesti nez cehokoliv jineho.
-
- Sons of Jailbreak
Nejde spustit
Toto video již není k dispozici. PC World Communications, Inc. si nárokuje autorská práva.
Toto video již není k dispozici. PC World Communications, Inc. si nárokuje autorská práva.