pls ako mam presvedcit otca aby mi kupil iPhone ( ja by som zaplatil okolo 60 % ). Ok ja viem co si asi teraz myslite , ze som decko a to iPhone nepotrebujem , ale je to skvela vec. Daju sa na nom pozerat filmy - hlavne serialy , nemusim utekat domov aby som videl nejaku cast , pocuvat hudbu - na nokii 6233 ju pocuvam min 2 hod denne , surfovat po nete bez zapnuteho pc -- ved na pc sa daju robit lepsie veci ako pozerat stranky , stahovat z netu bez zapnuteho pc -- vzdy ma mama vyhana od pc , aj ked len stahujem , pracovat na nom -- uz skusam programovat , tvorit stranky a grafiku atd koooopu veci
mam 14 rokov a v buducnosti chcem pracovat s pc -- programovat
ako mu to mam normalne DOSPELACKY povedat ze iPhone je dobra investicia
Ako presvedcit Otca
-
- Starý pes fóra :)
Re: Ako presvedcit Otca
uz niesi detsko ...ja by som na tvojom mieste nasiel nejaky vyhodny kseft ...a lopol by som tatka a jednoducho si to kupim sam (joke )
skus sa s otcom o tom porozpravat ....myslim ze ti najmenej na vianoce vyhovie ...ak ho teda uz nenajdes aj v skrini
skus sa s otcom o tom porozpravat ....myslim ze ti najmenej na vianoce vyhovie ...ak ho teda uz nenajdes aj v skrini
A co takhle ukázat otci co tahle hračka umí? Mě taky na něj nechtěl přispět tak jsem si vydělal na brigádě...
-
- Starý pes fóra :)
Pokud neprojdou rozumne argumenty a 60% uz mas, dej si dva vikendy brigadu v supermarketu a kup si to sam, co k tomu dodat :]
- rony
- Klub čistého iOS
tazka rada, ked som nieco podobne chcel, tak platilo, ze som mal aj svoje peniaze. ty mas viac ako polovicu, takze ak ho nepresvedcis ani TERAZ pred vianocami, tak zvysok penazi skus zarobit/ziskat a proste ho budes mat trochu neskor ale s pocitom, ze si to dokazal aj sam.
podla mna vsak spravna taktika a mas ho ako darcek na Vianoce. On hlavne nevie, ci to je iba tvoj rozmar alebo rozumna volba. Nepotrebuje presviedcat, ake je to skvele, kuul - potrebuje vediet, ci tie peniaze do toho vrazene nepojdu kominom hore, ked ta to o pol roka prestane bavit.
podla mna vsak spravna taktika a mas ho ako darcek na Vianoce. On hlavne nevie, ci to je iba tvoj rozmar alebo rozumna volba. Nepotrebuje presviedcat, ake je to skvele, kuul - potrebuje vediet, ci tie peniaze do toho vrazene nepojdu kominom hore, ked ta to o pol roka prestane bavit.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
no vidite ja som ho ani nechcel a zrazu som sa dozvedel ze o tyzden ho mam
nieco podobne som riesil pri NAS sietovom disku, urcite by som prezil aj bez neho...
urcite treba hladat tie vyhody, aj ked pri iphone ma ich zas tak vela bohvie ako nenapada
nieco podobne som riesil pri NAS sietovom disku, urcite by som prezil aj bez neho...
urcite treba hladat tie vyhody, aj ked pri iphone ma ich zas tak vela bohvie ako nenapada
ok dik , za rady
dakujem ze ste ma nebrali ako namyslene decko
skusim mu to tak normalne povedat/napisat
potom napisem ci to vyslo
dakujem ze ste ma nebrali ako namyslene decko
skusim mu to tak normalne povedat/napisat
potom napisem ci to vyslo
-
- Administrator
kohout píše:Btw je mi 16 a vydelal jsem si na nej sam behem par dnu. Pracuju na pocitaci, takze neco jako ty, jen o 2 roky starsi. Kazdopadne prachy si nevybiraj jestli jses mladej nebo starej, tlustej nebo hubenej, cernej nebo bilej. Vsichni maj stejnou sanci, tak sup at uz ho mas;)
tohle mě strašně potěšilo, vím že to je OT ale jsem Admin tak máte smůlu, nepatří to sem tohle je fórum o iPhonech, kdo mě zná ví že někdy nevydržím a musím komentovat příspěvky lidí . Kdo mě zná z fóra a kdo si občas podobný můj myšlenkový průjem přečte jisté má malinko představu o tom jaký jsem nebo jaké vize zastávám...
Jako přečíst si něco takového od 16ti letého kluka, smekám, pokud se i mě někdy podaří vychovat svého syna tak, aby si Vážil peněz ( tak jak jsem si jich vážil já) a uměl si takhle poradit budu moc sám se sebou spokojený ...
Není to pouze o penězích, ale o rozhledu, možnostech, příležitosti a dalších x aspektech.. hlavně druhá část citovaného příspěvku se mi moc líbila... bomba.
Podle mě svět je plný slabochů chlapů už moc není a vůbec vše kolem politika, prostě hrůza... občas ale vidím to "světlo v tunelu" a tvůj příspěvek mě opravdu zahřál na duši . Jen tak dál kluku, něco dokážeš a někdo z tebe bude v budoucnu ! Držím palce.
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.