Přenos hudby z iPhonu do PC

Odpovědět
mukl

Přenos hudby z iPhonu do PC

Příspěvek od mukl »

Dobrý den, jak se dá zkopírovat hudba z iPhonu do pc?
Děkuji
Naposledy upravil(a) mukl dne pon pro 22, 2008 11:51 pm, celkem upraveno 1 x.

Martyn
iPhone expert
iPhone expert

Re: Přenos hudby z iTunes do PC

Příspěvek od Martyn »

Jo, na to sem se taky jednou chtěl zeptat, taky mě to zajímá..
MacBook Pro (2008)

Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Příspěvek od Gekko gecko »

mukl
Doporucuji opravit nazev tematu :wink:

Tohle pokud se nepletu nejde,tedy slo by to v pripade ze by byla hudba zakoupena/stazena v iPhone pres iTunes aplikaci v nem,ale ta v nasich podminkach nefunguje takze ne.
Mimo jine mi trochu unika proc by jste to chteli delat,chapu to tak ze by jste nejakou hudbu chteli sdilet se svymi kamarady a na jejich PC ji prehrali?
Co vim tak tomuhle se apple brani zuby nehty ale necha se to obejit timto postupem: viewtopic.php?f=13&t=10919 je to celkem slozite a za vysledek nerucim.
iPhone nema plnohodnotne MassStorage pouze po porizeni fotografii umozni jejich prenos do PC,tehdy se zobrazi jako dalsi disk.

Posledni moznost je jednodussi a nazyva se iPhone PC Suite ale musite se obejit bez iTunes: viewtopic.php?f=71&t=1929
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2

mukl

Příspěvek od mukl »

No chtěl bych to dělat proto, že jsem si teď nahrál hudbu do iPhonu a vymazal ji z počítače, ale potom jsem zjistil, že to už nejde zpět...

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

:arrow: Gekko gecko a pak poněkud OT: Pokud já vím, tak iPhone PCSuite měl vždy něco společného s iTunes - nejprve se musely nainstalovat iT, pak teprve PCSuite, byla to podmínka až do FW 1.1.4. Myslím si, že tato podmínka trvá i u nové verze FW a PCS, tento čínský program zřejmě využívá iT pro svoje funkce, kterých je spousta, ale jak je vidět, není zde mezi uživateli tento program příliš doceňován. V každém ohledu je to nástroj velmi schopný a jako stvořený pro "písíčkáře", kterým z jakýchkoliv důvodů nesedí i Tunes. Nebylo by špatné, kdyby se zde našel nějaký šikula, který by dokázal stanovit pravidla pro bezproblémové nainstalování, rozchození a používání PCS a vytvořit pro to spolehlivý návod. Tak, jako u staré verze nebyly téměř žádné problémy s jeho používáním, zdá se, že u jeho nové verze je jich nějak moc a dle ohlasů v tebou uvedeném odkazu na topic zde není moc uživatelů, kteří ho "rozchodili" a s oblibou jej používají.

Semtex
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Přenos hudby z iPhonu do PC

Příspěvek od Semtex »

Zrovna včera vyšel na http://www.zive.cz hanlivý článek o alternativách k iTunes. Nekterý ty programy umí přetahovat mp3 z iPod do PC. Je možný, že to bude umět i s iPhonem. Stačí vyzkoušet.
iPhone 4S 16GB fw 6.1.3, O2 tarif Bronz + neomezeny data za 150,-
http://ocarina.smule.com/my/ocarina/user/semtex/

Martyn
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od Martyn »

Já tě řeknu proč by se mi to hodilo..měl sem v PC několik CD s hudbou. Ty sem měl i v iTunes a iP. Pak přšla ségra a když sem tu nebyl, tak mi ty alba smazala, protože je údajně nepotřebuju když je mam v iTunes. Nakonec sem je sháněl znova..
MacBook Pro (2008)

Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Jasne me se iPhone PC Suite podarilo rozchodit,fungoval prenos hudby a hlavne prenos fotografii v plne kvalite do iPhone,kvuli tomu jsem jej zkousel.Mas pravdu se strjne jsko ostatni manazery vyuziva knihovny iTunes takze bez jejich instslace me na nic.Program me to dobry i kdyz obcas zlobi,stejne jsem se ale vratil k plnemu pouzivani iTunes.

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

A nechtělo by se tedy sem do toho vlákna viewtopic.php?f=71&t=1929&st=0&sk=t&sd=a&start=200 sepsat svoje zkušenosti nebo nějaký návod? Nejen já, ale i mnozí jiní by ti byli vděčni.

Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Beavers
No ja se pripojoval pres USB Synch kabel a slapalo to,tusim jen ze se do iPhone neco nainstalovalo (Daemon?) a chtelo to asi 3x restart,pak to normalne chodilo,ale jak jsem psal vratil jsem se k iTunes.PC Suite je dobry nabizi veci ktere itunes bezne neumozni jen to ovladani neni tak pohodlne,je ale rychlejsi.Verim ze autori na programu dale pracuji a pristi verze nektere nedostatky odstrani.

Doporucuji podivat se do tohoto tematu: viewtopic.php?f=90&t=12370&hilit=CopyTrans v poslednich prispevcich mi nekdo doporucil CopyTrans Manager http://www.copytrans.net/manager.php ktery je jako jediny z nabizenych variant free a hudbu snad zvladne taky.

EDIT:
Takze doplnim,CopyTrans manager zvladne kopirovat hudbu ale jen z PC do iPhone/iPod opacne to nejde (proto je taky FREE)

Pokud to chcete kopirovat z iPhone do PC je potreba CopyTrans viewtopic.php?f=90&t=12370&hilit=CopyTrans ktery je stejne jako CopyTransPhoto placeny...bohuzel.

Jedina alternativa ktera je skutecne free je tedy cinsky iPhone PC Suite.

LAST EDIT:
Mam doboru zpravu pro vsechny kteri chteji kopirovat hudbu z iPhone/do PC
Stahnete si z teto adresy: http://[zakázáno].com/ program i - FunBox FREE a budete moct kopirovat hudbu jak je libo.
Je to klasicky filemanager pro komunikaci s iPhone jako iPhoneBrowser ci DiskAid ale ma myslim daleko lepsi a prehlednejsi GUI,jailbreak neni potreba a program ma necele 3MB a nemusi se ani instalovat jde o exe soubor.
Narozdil od PC Suite neni treba do iPhone instalovat zadny podpurny program deamon a komunikace je naprosto bezproblemova
Pouzivam USB2.0 (Zda to jde pres Wi-Fi nevim ale kabel ma kazdy) a 10MB soubor je v PC do 3sec.

:arrow: Beavers
Promin za cerveny font,chtel jsem aby to vyniklo protoze je to jednoduche,funkcni a hlavne free reseni :wink:

planck

Příspěvek od planck »

topic je trošku staršího data, bylo by přestomožné napsal alespoň název toho programu, který umí kopírovat hudbu z ipod touch zpět do počítače? Děkuji

Odpovědět