Seznam.cz email na iPhonovi
Seznam.cz email na iPhonovi
Cau lidi mel bych jeden dotaz...Jak je v iPhonovi aplikace Mail neda se zaridit tak aby fungovala i pro schranku seznam.cz?
V nabidce jsou Gmail, Aol atd. ale uz dloouho mam seznam schranku a nechci ji menit...Myslite ze by se to dalo nejak zaridit?
Je tam jeste Other ale nevim jestli to pres to pujde
Diky po zodpovezeni muzete klidne smazat
V nabidce jsou Gmail, Aol atd. ale uz dloouho mam seznam schranku a nechci ji menit...Myslite ze by se to dalo nejak zaridit?
Je tam jeste Other ale nevim jestli to pres to pujde
Diky po zodpovezeni muzete klidne smazat
-
- Administrator
Já nepoužívám free emailové servery ale 100% budeš mít někde na seznamu nastavení např. pro Outlook.
Jméno je tvůj nick nebo jméno
Adresa : tvůj email
Description : název pod kterým budeš účet vidět v iPhonu
User name je tvůj email.
Heslo - jasné
Incoming Mail server je POP3 server ( zřejmě POP3 ) - najdi si na seznamu to nastavení pro Outlook tak budeš 100% mít ty názvy vypsané.
Potřebuješ název POP3 serveru : např pop3.seznam.cz
User name - tvuj email ( myslím - najdeš to také v nastavení na seznamu)
Heslo - jasné
Outgoing Mail server je Odchozi server
Potřebuješ název SMTP serveru: např smpt.seznam.cz
Heslo - jasné
A promiň že nereaguji na ICQ moc tam nejsem poslední dobou
User name je tvůj email.
Heslo - jasné
Incoming Mail server je POP3 server ( zřejmě POP3 ) - najdi si na seznamu to nastavení pro Outlook tak budeš 100% mít ty názvy vypsané.
Heslo - jasné
Heslo - jasné
A promiň že nereaguji na ICQ moc tam nejsem poslední dobou
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.
Diky moc za vycerpavajici info...Udelal jsem vse podel tveho navodu ale skocila me tato chyba:
''Cannot Connect Using SSL
Do you want to try up the account without SSL?''
YES/NO?
Dal jsem tedy Yes...Uz jsem si rikal ze to urcitze nepujde ze se to uz podezrele dlouho nastavuje...
Ale jede to Dekuji ti MOCKRAT za pomoc Diky!!!
''Cannot Connect Using SSL
Do you want to try up the account without SSL?''
YES/NO?
Dal jsem tedy Yes...Uz jsem si rikal ze to urcitze nepujde ze se to uz podezrele dlouho nastavuje...
Ale jede to Dekuji ti MOCKRAT za pomoc Diky!!!
-
- patron iPhone.cz
Abych upokojil alexxxovu zvedavost (kdyz uz nam to tu otevrel), nebudu to cele vypisovat znova, jen bodove:
//edit: nedalo mi to, prosel jsem si znova napovedu na seznam.cz a prihlasovaci jmeno je skutecne mozne pouzit i ve tvaru se @seznam.cz, coz je 'nedokumentovany bug' :), asi v ramci prevzeti vice postovnich serveru typu post.cz nebo email.cz ..
- * SSL na mailserveru seznam.cz neni podporovano, proto ten dotaz v iphone a uvadene Yes (prepnulo se na 'bezny' port 110)
* stahovani posty s uvedenymi udaji neni funkcni, jako uzivatelske jmeno nelze pouzit emailovou adresu, ale pouze tu cast, ktera je pred zavinacem (uz. jmeno)
* odchozi posta nebude pravdepodobne tez funkcni, bud si nastav smtp server Tveho poskytovatele pripojeni, nebo bude nutne zapnout i autorizaci (viz. treba http://docs.info.apple.com/article.html?artnum=306987 v Notes)
//edit: nedalo mi to, prosel jsem si znova napovedu na seznam.cz a prihlasovaci jmeno je skutecne mozne pouzit i ve tvaru se @seznam.cz, coz je 'nedokumentovany bug' :), asi v ramci prevzeti vice postovnich serveru typu post.cz nebo email.cz ..
-
- patron iPhone.cz
OT: nikdy nenadavam, maximalne prudim ;) .. Ale vzhledem k puvodnimu dotazu (kdo nevi co je to pop3/imap asi bude tezko neco zjistovat a sam nastavovat :P - nic proti nikomu, to je proste fakt).
Z me strany vse co jsem mohl jakozto 'sitar a nemajitel iphone' dodat je uvedene, takze to klidne lockni. I kdyz je mi zcela jasne, ze se zde stejne lide budou chtit casem zeptat na authorizaci na odchozim serveru ap., takze novy topic atd. ;) ..
Z me strany vse co jsem mohl jakozto 'sitar a nemajitel iphone' dodat je uvedene, takze to klidne lockni. I kdyz je mi zcela jasne, ze se zde stejne lide budou chtit casem zeptat na authorizaci na odchozim serveru ap., takze novy topic atd. ;) ..
-
- Mírně pokročilý
fóra, kde je zodpověděna otázka autora zamykám záměrně. Často se pak stáhá, že nějaký tam pak napíše dotaz, který naprosto nesouvisí s tématem a ostatní se toho chytnou a už to jede... Ne samozřejmě spachale ber ten můj příspěvěk s rezervou myslel jsem to jen ve srandě
a to že někdo založí znovu diskuzi o tomto tématu to si piš to je 100%. Málo lidí používá funkci hledat
a to že někdo založí znovu diskuzi o tomto tématu to si piš to je 100%. Málo lidí používá funkci hledat
Re: Seznam.cz email na iPhonovi
AHOJ, mě to také pořád nějak nejde nastavit!Už ti to funguje?Napiš mě ,prosím krok po kroku , jak postupovat, také bych rád zůstal na seznamu.Tak dík za odpověď na adresu kartan@seznam.cz.K.:.Dragunov.: píše:Cau lidi mel bych jeden dotaz...Jak je v iPhonovi aplikace Mail neda se zaridit tak aby fungovala i pro schranku seznam.cz?
Je tam jeste Other ale nevim jestli to pres to pujde :(
Diky po zodpovezeni muzete klidne smazat ;)
Re: Seznam.cz email na iPhonovi
To K, ale už do té adresy samozřejmě nepatří.Jinak kdyby ti to ebylo proti mysli, tak bych byl nejraději, kdybys mě to ukázal prakticky,kartan píše:AHOJ, mě to také pořád nějak nejde nastavit!Už ti to funguje?Napiš mě ,prosím krok po kroku , jak postupovat, také bych rád zůstal na seznamu.Tak dík za odpověď na adresu kartan@seznam.cz.K.:.Dragunov.: píše:Cau lidi mel bych jeden dotaz...Jak je v iPhonovi aplikace Mail neda se zaridit tak aby fungovala i pro schranku seznam.cz?
Je tam jeste Other ale nevim jestli to pres to pujde :(
Diky po zodpovezeni muzete klidne smazat ;)
Re: Email
Odkud jsi?V Praze bych o jednom věděl!KJulek píše:Já nepoužívám free emailové servery ale 100% budeš mít někde na seznamu nastavení např. pro Outlook.
User name je tvůj email.
Heslo - jasné
Heslo - jasné
Heslo - jasné
A promiň že nereaguji na ICQ moc tam nejsem poslední dobou :oops:
-
- Host