Upomínky na Lock Screenu
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Mírně pokročilý
Upomínky na Lock Screenu
Nainstaloval jsem si v Cydii Lock Calendar - Display Calendar Events on Lock Screen,nastavil jsem si upomínku na pátek,v pohodě se zobrazuje tak jak má ale něco mne zarazilo.Když jsem si nastavil upomínku na pátek na 17.30 hodin,proč se mi na Screenu upomínka zobrazuje na Čtvrtek?
Nebo to tak má být? Nějak to nechápu.
Tady je Screen
Nebo to tak má být? Nějak to nechápu.
Tady je Screen
Naposledy upravil(a) benedy dne pon led 19, 2009 5:41 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- Senior uživatel
Re: Upomínky na Lock Screenu
na upominky pouzivam RemindMe udela ti to vlastne takovej wallpaper a ten si potom hodis jako tapetu, celkem dobra vecicka...
-
- Mírně pokročilý
Diablo-máš ho tam
Me to dela taky, takze chyba neni na tve strane. Doufam ze to opravej. Je to dobra app.
-
- Mírně pokročilý
JC_Gucci
Jestli tam třeba nebude hrát nějakou roli časové pásmo-podle toho kdo to vytvořil
A nebo přemýšlím blbě
bo fakt nevím.
Jestli tam třeba nebude hrát nějakou roli časové pásmo-podle toho kdo to vytvořil

A nebo přemýšlím blbě

-
- Senior uživatel
To bych rekl ze je blbost, bude to podle tveho data a casu... Protoze jinak by ta app byla nepouzitelna, zkousel jsi treba restart? Nebo zkus znovu nahrat, nebo pozmenit cas v iPhonu jestli bude nejaka zmena
drzim palce

-
- Mírně pokročilý
Desmo-bohužel,žádná změna.
-
- Mírně pokročilý
Desmo- A co máš za verzi? Já 0.1
Já tam na dnešní den žádný Upgrade nevidím.Jsou tam ze včerejšího datumu ale dnes nic.
Já tam na dnešní den žádný Upgrade nevidím.Jsou tam ze včerejšího datumu ale dnes nic.
mam o.1.1
a tady mas dukaz misto slipu

obcas pomuze rucni refres upgradu 
a tady mas dukaz misto slipu

-
- Mírně pokročilý
Tak to bylo ono,moc děkuju za pomoc.
Lock.
Lock. Ak by ste potrebovali temu z nejakeho dovodu odomknut tak napiste PM. dodo
Lock.
Lock. Ak by ste potrebovali temu z nejakeho dovodu odomknut tak napiste PM. dodo