iPhone 3G/3Gs - objevují se prasklinky v plastu?
-
- iPhoneHolik
Re: iPhone 3G - objevují se prasklinky v plastu?
Já se dneska dozvěděl že GSMobile řeší opravu mech. výměnou za nový kus ovšem s doplatkem 5449kč takže si jej převezmu zpět,nejsou schopni opravit upadlé tl. tichého režimu tak to řeší takhle...fakt skvělý.
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2
já si ho chci pořídit ale jak to tu čtu...nevim nevim, praskliny laku na krytu by mi vůbec nevadily, pokud se kryt nezačne rozpadat...a co se týče těch tlačítek...no raději si to opravím sám kdyby něco, zkušenosti i ruce na to mám
-
- iPhoneHolik
U mého kusu třeba praskliny vůbec nemám...asi je ze série kde se již nevyskytují verze BLACK.
Upadlé tlačítko mám schované takže až se i phone vrátí přilepím jej nějakým kvalitním sekundovým lepidlem třeba LOCTITE (to mám momentálně po ruce) nebo PATTEX apod.
S Cenovým návrhem GSMobile oprava formou výměny za nový ks v ceně 5449 ....to je silný kafe a že něco vydržím viz. přísl. téma.
Upadlé tlačítko mám schované takže až se i phone vrátí přilepím jej nějakým kvalitním sekundovým lepidlem třeba LOCTITE (to mám momentálně po ruce) nebo PATTEX apod.
S Cenovým návrhem GSMobile oprava formou výměny za nový ks v ceně 5449 ....to je silný kafe a že něco vydržím viz. přísl. téma.
-
- Senior uživatel
To ti nezávidím.. Já bych do toho asi neinvestoval a když by to drželo dobře tím lepidlem a nebylo by to vidět, vůbec by mě to nevadilo
Neviem , ako tak lovím v pamäti tak sa mi zdá , že už keď som ho vybalil s krabice tak okolo tl. hlasitosti boli jemne prasklinky . Teraz uvažujem , či sa to teda stalo užívaním , alebo som to tak už kúpil . Tí čo ste reklamovali iP , keď vám dali kus za kus , boli na novom kuse prasklinky od začiatku , alebo sa objavili až časom ?
-
- iPhoneHolik
Podle me ty prasklinky vzniknou tlakem pri sestavovani,kryty drzi fest.
-
- Mírně pokročilý
Praskliny na začátku na iPhone nejsou... Objeví se až při používání... Kolem tlačítek, jacku, a systémového konektoru...
Při druhém kusu už sem to sledoval.. po 3 dnech se začali objevovat... po 5ti dnech už byli jasně viditelné okem.
Při druhém kusu už sem to sledoval.. po 3 dnech se začali objevovat... po 5ti dnech už byli jasně viditelné okem.
to N3o21: take jsem to sledoval, a mel jsem to priblizne stejne. Proste kdyz jsem ho dostal na prodejne, tak byl krasnej snehobilej, po tydnu pouzivani (jako v bavlnce!) jsem mel okem viditelne praskliny kolem systemoveho konektoru, tlacitek hlasitosti a tlacitka on/off.
Proste me zarazi, ze uz Apple ten problem nevyresil, a stale se prodavaji praskajici kusy. Otazkou je, jestli nahodou Apple problem vyresil, ale zasoby nasich operatoru jsou jeste ze stare vyroby. Jeste chvili pockam, a potom jim dojdu znova vomlatit o hlavu i tenhle iPhone. U takoveho zarizeni bych chtel alespon to, aby to vydrzelo reklbych nadstandartni zachazeni...
Proste me zarazi, ze uz Apple ten problem nevyresil, a stale se prodavaji praskajici kusy. Otazkou je, jestli nahodou Apple problem vyresil, ale zasoby nasich operatoru jsou jeste ze stare vyroby. Jeste chvili pockam, a potom jim dojdu znova vomlatit o hlavu i tenhle iPhone. U takoveho zarizeni bych chtel alespon to, aby to vydrzelo reklbych nadstandartni zachazeni...
Jednu chybu ale má ten kryt ... strašně lehce se poškrábe ...
-
- iPhoneHolik
Jak jsem psal s prasklinami problem u sve 8Gb BLACK verze absolutne nemam,chytil jsem nejspis kus ze serie ktera tim jiz netrpi.Muj problem je zase jiny.....patrim mezi ty kterym upadlo tl. ticheho rezimu (par kousku iPhone tam ma kaz a ja jsem mezi nimi) neni to ale prilis caste.
Je pravda ze dilenske zpracovani zejmena z hlediska pouzitych materialu neni tak dobre jako u predchudce ale stale je to v porovnani s ostatnimi mobily a pda o rad vyse.V jednom prispevku jsem psal ze jsem mel radsi koupit Samsung OMNIA ted uz toho nelituji a jsem rad ze volba padla na iPhone http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.ph ... &start=435 v porovnani s Omnii je na tom iPhone vyborne.
Je pravda ze dilenske zpracovani zejmena z hlediska pouzitych materialu neni tak dobre jako u predchudce ale stale je to v porovnani s ostatnimi mobily a pda o rad vyse.V jednom prispevku jsem psal ze jsem mel radsi koupit Samsung OMNIA ted uz toho nelituji a jsem rad ze volba padla na iPhone http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.ph ... &start=435 v porovnani s Omnii je na tom iPhone vyborne.
to skoro vypadá jakoby apple žádnou sérii nechtěl udělat dobrou, ale né samozřejmně že existujou lidi co nemají ani prasklinky ani ulomenej přepínač ticha...ale je to zvláštní že jedné sérii praská kdyt druhé zas padá přepínač..ale jak si psal žes na tom přepínači měl bublinku to byl podle mě tím..prostě chyba ve výrobě..to se stávvá ale zrovna u applu bych to nečekal třeba u SE jo ale u applu měl by si nějak napravit reputaci a udělat něco levného a kvalitního jenže víme že taková rovnice neexistuje, snad jen iPod shuffle, který stojí "JEN" asi 1,3 k ..ale zas je cely z nějakaho kovy a vydrží...
-
- Mírně pokročilý
heh... No tak mě Apple tímhle výrobkem dokonale odradil.
Dřív sem miloval jeho iPody... Ale po iPhone je jasné, že bych si ho znovu nekoupil.
Jak si jinak vysvětlit, že jsem dostal úplně nový iPhone, a měl stejnou závadu jako předchozí... To prostě není náhoda.
Další moje řešení nebude holt od ovocnářů, jejichž řešení se mi zamlouvalo díky nekomplikovanosti... Ale sáhnu po maloměkkém řešení, které sice není tak pohodlné a je drobet komplikovanější... Ale dá se pořídit v kvalitním provedení.
Dřív sem miloval jeho iPody... Ale po iPhone je jasné, že bych si ho znovu nekoupil.
Jak si jinak vysvětlit, že jsem dostal úplně nový iPhone, a měl stejnou závadu jako předchozí... To prostě není náhoda.
Další moje řešení nebude holt od ovocnářů, jejichž řešení se mi zamlouvalo díky nekomplikovanosti... Ale sáhnu po maloměkkém řešení, které sice není tak pohodlné a je drobet komplikovanější... Ale dá se pořídit v kvalitním provedení.
iphone nemam a nevim jestli to tu nekdo uz nepsal jsetli jo tak se omlouvam... mel problemy i nekdo kdo na iphone dal hned po zakoupeni ochranou folii Invisibleshield , fullbody besktskineever....
uvazuji o koupi ale nechci aby mi to praskalo folie by to mohla zastavit ze jo???
uvazuji o koupi ale nechci aby mi to praskalo folie by to mohla zastavit ze jo???
-
- Host
To co sem napíšu neodpovídá tématu ale závada to je taky ..... upadnul mi dneska přepínač silent modu ..... a chtěl bych vědět jestli už ste s tim někdo byl ve vodafonu na reklamaci a jak probíhá oprava
Vodafone iPhone 5 16Gb black, iOS 6
-
- Mírně pokročilý
Téma už tu je.
viewtopic.php?f=85&t=10379
Asi nebudeš moc potěšen...
Jinak... Mě se dnes vrátil telefon z posouzení servisem - chci odstupovat od smlouvy kvůli prasklinám. Alespoň mi Vodafone psal, že se tam mám stavět...
Bohužel jsem nestíhal, takže se tam stavím nejdřív v úterý. Jsem zvědav, jak to skončilo
viewtopic.php?f=85&t=10379
Asi nebudeš moc potěšen...
Jinak... Mě se dnes vrátil telefon z posouzení servisem - chci odstupovat od smlouvy kvůli prasklinám. Alespoň mi Vodafone psal, že se tam mám stavět...
Bohužel jsem nestíhal, takže se tam stavím nejdřív v úterý. Jsem zvědav, jak to skončilo
Příspěvek smazán, netýkal se problému. Svoje úvahy musíš prezentovat někde jinde. Beavers.
-
- Mírně pokročilý
Takže...
Dnes se mi podařilo zvítězit nad Vodafone... Dostal jsem peníze zpět... Díkybohu. Snažili se mě ukecat abych si vzal jiný telefon z jejich nabídky... Ale když si trváte na svých právech, nakonec se nechali předvědčit, a ani jsem nemusel shánět ČOI
Jaká byla závada? Neustále praskající kryt, i po výměně... Tudíž rozpadající se telefon...
iPhone bych už nechtěl... Jsem rád, že jsme se ho zbavil. A opravdu lituju ty, kteří jej třeba dostanou k vánocům od rodičů.
Jsem zvědav, co budou operátoři dělat, až to začnou lidi vracet ve větší míře... Možná je ten iPhone přijde trochu draho
Každopádně díky zaměstnancům Vodafone, kteří nakonec všechno kladně vyřídili.
Dnes se mi podařilo zvítězit nad Vodafone... Dostal jsem peníze zpět... Díkybohu. Snažili se mě ukecat abych si vzal jiný telefon z jejich nabídky... Ale když si trváte na svých právech, nakonec se nechali předvědčit, a ani jsem nemusel shánět ČOI
Jaká byla závada? Neustále praskající kryt, i po výměně... Tudíž rozpadající se telefon...
iPhone bych už nechtěl... Jsem rád, že jsme se ho zbavil. A opravdu lituju ty, kteří jej třeba dostanou k vánocům od rodičů.
Jsem zvědav, co budou operátoři dělat, až to začnou lidi vracet ve větší míře... Možná je ten iPhone přijde trochu draho
Každopádně díky zaměstnancům Vodafone, kteří nakonec všechno kladně vyřídili.
-
- Starý pes fóra :)
no tak to si měl opravdu neštěstí, že jsi dostal tu praskající verzi. Já jsem v pohodě a nic a nikde mi nic nepraská
-
- Mírně pokročilý
Kdyby jenom jednu... Po reklamaci a výměně za nový popraskal znovu, na stejných místech... A důvod je naprosto jasný...
-
- iPhoneHolik
No bylo to porad s jedne a te same serie,novejsi uz to maji od apple odstranene a kryt nepraska.Tedy v pripade BLACK...jak to je u WHITE nevim.
ja mam tiez verziu black uz mesiac a zatial ziadne prasklinky ani nic podobne tak dufam ze to aj tak ostane
tak ja mam verziu 8gb black od orange a okolo celej cocky su prasklinky, ale velmi male, viditelne len po prelesteny
je to dovod na reklamaciu? pokial by to take ostalo tak je to v pohode, ale pokial sa to zacne rozsirovat...
je to dovod na reklamaciu? pokial by to take ostalo tak je to v pohode, ale pokial sa to zacne rozsirovat...
ja bych pockal a jestli se to bude rozsirovat tak bych nevahal a sel
ok, tak este pockam, skoda ze sa neda otvorit priamo v orange a tak tomu predist
Mno, ja reklamoval, dostal jsem novej kousek, a ze zacatku praskliny nemel, ale ted uz je zase ma...takze parada, overeni na prodejne bude mit nalou sanci tomu zamezit.
Ako som uz davnejsie pisal, prasklinu v plaste mam len jednu, ostatne su len v laku. Zatial sa to vobec nesiri a celkom uz ma aj prestava bavit to sledovat, lebo to pomaly ale isto prechadza v niaku moju osobnu fobiu. Hold praskliny boli su aj budu, ale nebudem si predsa kazit pocit z COOL phonu niakou kozmetickou vadou...
Lidi co resite staci si koupit silikonovej obal a nemusite se koukat na zada iphonu takze kdyby ste tam neco meli tak o tom nevite a nemusite se stresovat jinak ja mam iphone 3G asi mesic a jeste sem zadnou prasklinku nenasel ani po prelesteni mozna apple uz tento problem odstranil ale kdo vi
Zdravím i mě se tak pře mesícem obevila prasklinka u prepínaní mezi tichým a normalním režimem...a to me IP vubec nepada jenom jednou mi to spadlo jinak vbc ale od toho sem to nemel...to až tam mesíc dva na to.. myslíte, že to reklamují??
-
- Host
čawte potrebujem poradit ci mam reklamovat.Aj mne zacina praskat pri tlacitku ticheho rezimu tak to prasklo ze je tam taka mala medzierka.Mam to reklamovat?dik za odpoved inac praska aj inde ale nie az tak
iPhone 5 white
-
- Mírně pokročilý
Kdybych měl být na tvém místě, tak bych neváhal. Sice nevím, jak to vypadá, ale radši bych to reklamoval ted, než bude pozdě.
Kdyžtak pošli foto a třeba ti řekneme k tomu více
Kdyžtak pošli foto a třeba ti řekneme k tomu více
iPhone 3G 8GB
-
- Host
noo len nemam akurat doma fotak...nevadi pojdem to teda reklamovat a potom poviem ako som pochodil
iPhone 5 white
-
- Mírně pokročilý
Jo uděláš nejlépe.
Pak napiš, jak si dopadl
Pak napiš, jak si dopadl
iPhone 3G 8GB
Sice to není uplně k tématu, ale mě nedávno iPhone vypadl z kapsy a spadl přímo na chodník a dopadl asi nějak na ten roh kde je tlačítko na tichej režim a od té doby mi to tlačítko nefunguje. Ten kryt je trošku škrábnutej (fakt jen málo), takže by mi reklamaci asi těžko uznali, co? Nevíte někdo jak to řešit?
Pokud si člověk koupí kvalitní pevné pouzdro, tak se to snad nestane. Nedivím se pokud to takto praská, když to lidičky nosí po kapsách ještě s klíčema apod.
-
- Host
ufonka mám tři měsíce 3G 8GB Black, od začátku uloženej v peřince http://www.maczone.cz/files/marware-fli ... 975834.jpg ,byla k tomu i folie na displej s hadříkem, oproti founu nulová investice,a nemám žádnej problém, všechny tlačítka krásně krytý
-
- Mírně pokročilý
Já svého iphona nosím volně v kapse samostatně a je v pořádku. Jen zadní kryt je lehce poškrábaný, ale to si myslím, že stím nic nenadělám, protože ten materiál není tolik odolný...Jinak iphone mám přes půl roku a prasklinka není ani jedna ...Taky nejsem ten, který by nosil iphona v kapse třeba s klíčemi.
iPhone 3G 8GB
Ja mam prasklinu u tlacitka ticheho rezimu a to ho mam od zacatku v gumovem potahu a ani jednou mi nespadl na zem, nosim ho v naprsni kapse u bundy do zadni si ho nikdy nedavam...pristi tyden se chystam navstivit operatora a zkusit reklamaci...
Zdravím,
mohl by někdo hodit fotku, jak vypadají ty praskliny? Docela by mě to zajímalo.
Jinak mám iPhone 3G od ledna a zatím žádná prasklina, akorát zadní strana podřená - nosím ho v obalu Crumpler (taková ta kožená kapsa)
mohl by někdo hodit fotku, jak vypadají ty praskliny? Docela by mě to zajímalo.
Jinak mám iPhone 3G od ledna a zatím žádná prasklina, akorát zadní strana podřená - nosím ho v obalu Crumpler (taková ta kožená kapsa)
-
- Mírně pokročilý
Tak se koukni na 1stránku toho téma. Tam jsou dvě fotky.
iPhone 3G 8GB