drsny potrebuje pomoc
-
- patron iPhone.cz
Re: drsny potrebuje pomoc
Pokud někdo sežene ten email na vedení společnosti tak určitě za sebe pošlu vyjádření.
iPhone 4 16GB
MacBook Pro 15"
MacBook Pro 15"
-
- Starý pes fóra :)
i já nabízím na svůj web možnost napsání článku
-
mail na riaditela firmy: filip.plevac@koryna.cz
Určitě spousta z nás měla pochybnosti, ale ta naděje, že něco třeba bude fungovat, za to stála - to zkusit.Soutěž se tvářila seriozně a tak jsem např. já předpokládala ošetření proti "klikacím programům". Ten nápad s medializací je asi to nejlepší, ale asi i jediné, co se dá udělat, ale i tak to po česku skončí názory typu "zástupce kuchyní".
Bylo by fér, kdyby to Drsný vyhrál, protože jeho kuchyni to přálo určitě nejvíc lidí - možná je to i docela velká útěcha!!??
Bylo by fér, kdyby to Drsný vyhrál, protože jeho kuchyni to přálo určitě nejvíc lidí - možná je to i docela velká útěcha!!??
-
tiez poznam realitu reklamneho biznisu a spotrebitelskych sutazi, ale s jednym s tebou v zasade nesuhlasim ..
velmi zovseobecnujes, nie vsetky sutaze su zmanipulovane..
ziadna seriozna firma si nemoze dovolit zmanipulovat spotrebitelsku sutaz a ziadna firma nechce negativnu publicitu, len aby sa o nej hovorilo ... to je uplna blbost ...
mam pocit ze tu niektori uzivatelia predpokladaju, ze firmy su ochotne spravit cokolvek, len aby sa o nich hovorilo - ver mi ze ak ide o negativnu publicitu, budu sa ju snazit umlcat ako sa len da ... ak sa to totiz poriadne rozsiri, nakoniec si nikto nebude pamatat detaily pripadu, ale iba to ze su to podvodnici ...
velmi zovseobecnujes, nie vsetky sutaze su zmanipulovane..
ziadna seriozna firma si nemoze dovolit zmanipulovat spotrebitelsku sutaz a ziadna firma nechce negativnu publicitu, len aby sa o nej hovorilo ... to je uplna blbost ...
mam pocit ze tu niektori uzivatelia predpokladaju, ze firmy su ochotne spravit cokolvek, len aby sa o nich hovorilo - ver mi ze ak ide o negativnu publicitu, budu sa ju snazit umlcat ako sa len da ... ak sa to totiz poriadne rozsiri, nakoniec si nikto nebude pamatat detaily pripadu, ale iba to ze su to podvodnici ...
-
souhlasim s whiskym urcite ne kazda firma touzi po tom aby tim, ze manipuluji soutez, kterou sami vypsali, delali spatne jmeno sami sobe. vadi jim, ze pro nasi kuchyn hlasovalo hodne lidi? ze jsem (nejen) tady na foru pozadal o pomoc a ze mi spousta lidi pomohla? vzdyt primo na strance s detailem kuchyne maji form pro odeslani odkazu znamemu. mozna jim vadi, ze jsme ho nepouzil a nemaji ted v databazi maily vsech, lidi co pro me hlasovali a nemohou je ted pouzivat k marketingovym ucelum.
vzhledem k tomu, ze maji pravidla udelana tak, jak jim vyhovuje, muzou si delat co chteji, ale ja mam jasno. meli tam jasne napsano, ze duplicitni hlasy jsou automaticky vyrazeny, tak by me zajimalo jakym zpusobem vyhodili hlasy ktere nam lidi poslali. verim, ze se jim mohlo zdat divne, ze mame hodne hlasu a pokud kontroluji ip tak asi hodne jich bylo z rozsahu ip adres mobilnich operatoru a s iphonem jako identifikaci prohlizece, ale ja nemuzu za to ze mam spoustu kamaradu a znamych, kteri maji iphone a ze hlasovali pro nasi kuchyn.
a to, ze dva tydny po konci prosince zmeni viteze prosincoveho kola tak to je uz opravdu hodne. ne ze bych potreboval pressovac jeden uz doma mame a jsme s nim spokojeni, ale rozhodne si myslim, ze takovyto postup neni v poradku.
kuchyn od koryny jsme kupovali proto, ze heda uz od nich 3 kuchyne mela a byla vzdy se sluzbami naprosto spokojena. tentokrat ale vse dopadlo uplne jinak. z velke casti na tom asi nese vinu pani peckova, ktera je sefkou prodejny v teplicich, kde jsme kuchyn objednavali. uz samotne objednani a dodani montaznich planku pro remeslniky se neobeslo bez problemu. s dopravou a montazi to taky nebylo lepsi (az budu mit cas rozepisu se o tom vice na mem webu a pak sem hodim link) a doklad o zaplaceni jsme dostali az po spouste upominek a uplynuti asi sesti tydnu od montaze a to jsme platili predem. takze za nas zcela jiste: kuchyn od koryny uz ne! skvela je hlaska koryny, ze ceny maji stejne ve vsech studiich. zapomeli u ni ale zminit, ze pouze ceny materialu, jak jsme zjistili (bohuzel az po te co jsme kuchyn zaplatili a namontovali nam ji). v prerove (kde sice neni primo firemni prodejna, ale franchisa) je doprava a montaz zadara. v praze chteji 420/hod a v teplicich za tu nasi malou kuchynku chteli 1200 za dopravu, 1000 za vyneseni a 8000 za montaz. takze 11200 za to ze tro privezou a smontuji. jak uz jsme zminoval s dopravou a montazi byly znacne problemy, takze jsme ve finale dostali slevu 2000, ale i tak si myslim, ze to neni stejna cena jako terba v prazskem studiu.
potrebuju ted resit neco jineho, ale urcite si udelam cas, cely pribeh podrobne popisu na mem webu a minimalne panu rediteli koryny a sem odkaz poslu.
vzhledem k tomu, ze maji pravidla udelana tak, jak jim vyhovuje, muzou si delat co chteji, ale ja mam jasno. meli tam jasne napsano, ze duplicitni hlasy jsou automaticky vyrazeny, tak by me zajimalo jakym zpusobem vyhodili hlasy ktere nam lidi poslali. verim, ze se jim mohlo zdat divne, ze mame hodne hlasu a pokud kontroluji ip tak asi hodne jich bylo z rozsahu ip adres mobilnich operatoru a s iphonem jako identifikaci prohlizece, ale ja nemuzu za to ze mam spoustu kamaradu a znamych, kteri maji iphone a ze hlasovali pro nasi kuchyn.
a to, ze dva tydny po konci prosince zmeni viteze prosincoveho kola tak to je uz opravdu hodne. ne ze bych potreboval pressovac jeden uz doma mame a jsme s nim spokojeni, ale rozhodne si myslim, ze takovyto postup neni v poradku.
kuchyn od koryny jsme kupovali proto, ze heda uz od nich 3 kuchyne mela a byla vzdy se sluzbami naprosto spokojena. tentokrat ale vse dopadlo uplne jinak. z velke casti na tom asi nese vinu pani peckova, ktera je sefkou prodejny v teplicich, kde jsme kuchyn objednavali. uz samotne objednani a dodani montaznich planku pro remeslniky se neobeslo bez problemu. s dopravou a montazi to taky nebylo lepsi (az budu mit cas rozepisu se o tom vice na mem webu a pak sem hodim link) a doklad o zaplaceni jsme dostali az po spouste upominek a uplynuti asi sesti tydnu od montaze a to jsme platili predem. takze za nas zcela jiste: kuchyn od koryny uz ne! skvela je hlaska koryny, ze ceny maji stejne ve vsech studiich. zapomeli u ni ale zminit, ze pouze ceny materialu, jak jsme zjistili (bohuzel az po te co jsme kuchyn zaplatili a namontovali nam ji). v prerove (kde sice neni primo firemni prodejna, ale franchisa) je doprava a montaz zadara. v praze chteji 420/hod a v teplicich za tu nasi malou kuchynku chteli 1200 za dopravu, 1000 za vyneseni a 8000 za montaz. takze 11200 za to ze tro privezou a smontuji. jak uz jsme zminoval s dopravou a montazi byly znacne problemy, takze jsme ve finale dostali slevu 2000, ale i tak si myslim, ze to neni stejna cena jako terba v prazskem studiu.
potrebuju ted resit neco jineho, ale urcite si udelam cas, cely pribeh podrobne popisu na mem webu a minimalne panu rediteli koryny a sem odkaz poslu.
Soutěž dopadla tak, jak dopadla. Výhru jsem ti přál a dokonce jsem i párkrát pro tvou kuchyň kliknul, ale....
Podíval jsi se na celou věc z pohledu vedení Koryny?
Nemâm s Korynou nic společného a cokoli si kupuji, vybírám na základě porovnání parametrů a ceny.
Podíval jsi se na celou věc z pohledu vedení Koryny?
Nemâm s Korynou nic společného a cokoli si kupuji, vybírám na základě porovnání parametrů a ceny.
-
No, pro me to je negativní reklama a je sice mozne, ze se vymykam tupemu davu, ale jako takova na me pusobi vzdy negativne. Napriklad o AAA bych si ani kolo neoprel, ti na viralni reklame snad maji zalozeny cely marketing.
Drzim palce at to cele dopadne treba nejakym rozumnym kompromisem, z pravniho hlediska jsou opravdu dle uvedenych podminek 'zcela za vodou' :| ..
Drzim palce at to cele dopadne treba nejakym rozumnym kompromisem, z pravniho hlediska jsou opravdu dle uvedenych podminek 'zcela za vodou' :| ..
Souhlas. Pokud se vše odehrálo tak, jak to popsal juramac, pak je to smutné.
K tomu se už nedá nic dodat, leda se takovýmto "soutěžím" vyhnout, ale stejně si myslím, že se příště zase někdo najde, kdo naletí. Vždyť je to tak lákavé...
K tomu se už nedá nic dodat, leda se takovýmto "soutěžím" vyhnout, ale stejně si myslím, že se příště zase někdo najde, kdo naletí. Vždyť je to tak lákavé...
-
- patron iPhone.cz
Milane, hezky to všechno sepiš, nijak je nešetři, vyvěs to na svůj sajt a my všichni na to budeme všude kde to půjde odkazovat ve stylu "Kuchyně od Koryny?? Nikdy!! Čti totok /odkaz/ !!"
Mám iPhone 8. V rodině ještě další tři iPhone
-
prisla odpoved od koryny
neco urcite sepisu, az bude chvilka casu
Dobrý den,
soutěž rozhodně není zmanipulovaná. Vysvětlení stávající situace je
uvedeno na domovské stránce soutěže. Momentálně totiž probíhá
kontrola, zda jsou zaslané hlasy v souladu s pravidly soutěže. V
případě, že tomu tak není, jsou tyto hlasy smazány. Z tohoto důvodu se
Vaše kuchyně posunula dále do soutěžního pole. Věřím, že jsem Vám
současnou situaci osvětlila. Děkuji za pochopení.
neco urcite sepisu, az bude chvilka casu
-
To by si mal, nieco napisat. Odkial oni vedia ci boli hlasy sulade s praidlami? Dristy!
iPhone XS white iOS 13.x,
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
iPhone #1 3.1.3
Orange
Čítajte pravidlá fóra!
-
toto maju na stranke:
Na základě technické analýzy realizované odbornou firmou a v souladu s ustanoveními čl. 5. a 10. pravidel soutěže, provedl provozovatel soutěže korekce počtu hlasů a jim přiřazených bodových hodnot v případech, u kterých existovalo důvodné podezření z porušení pravidel soutěže neregulerním hlasováním.
drsny, mal by si nieco odpisat, ak dovodom na to, ze ti zobrali hlasy, je PODOZRENIE, ze doslo k poruseniu pravidiel, tak nech holt pridu s nejakym dokazom...
este ma napadla jedna analogia, ako sa da k takemuto niecomu postavit zo strany frimy inak... pred X rokmi (X>5, mozno aj >10) ceske 02 (v tej dobe este pod menom Eurotel) malo sutaz Milionar, kde po spusteni hry prisla cloveku do mobilu otazka, do X sekund musel odpovedat, prisla dalsia otazka .. atd.
pointa je, ze vyhrali chalani, ktori spravili aplikaciu, ktoru naucili odpovede na otazky a nasledne ju nechali prebehnut celou sutazou bez chyby ...
ako sa zachoval Eurotel? ak sa nemylim, vyhru vyplatil, hoci vedel detaily ... a keby velmi chcel, mal aj dokazy, nielen podorzrenia (SMS z aplikacie odchadzali za menej ako sekundu po prijati otazky, to sa neda normalne clovekom stihnut precitat, a odpovedat)
pointa? da sa to robit aj inak, Koryna nedomyslela pravidla sutaze (rovnako ako ich kedysi nedomyslel Eurotel) ale zvolila riesenie, ktore nie je koser, pretoze sa inak sprava k drsnemu ako ostatnym sutaziacim ... alebo si naozaj myslite, ze pre ostatne kuchyne hlasovali cisto nahodny navstevnici stranok Koryna a kazdy iba raz ? ta odborna firma a jej technicka analyza boli uplne na prd, ak vysledkom je ze jeden sutaziaci prisiel o hlasy a ostatne sa nic nezmenilo ... vo mne to nutne vyvolava zdanie, ze ziadna odborna firma neexistuje, pouzili to len ako buzzword, aby zamaskovali ze to zobratie hlasov je v rozpore s kostolnym poriadkom ...
v kazdom pripade, nech je to ako chce, Koryne sa podarilo vo mne vyvolat pocit, ze su necestni a ucelovi... netvrdim, ze si od nich nikdy nic nekupim, ale vzdy ked budem pocut meno Koryna, budem mat negativnu asociaciu prameniacu z tohto incidentu a mozno to v danom momente prevazi nad akoukolvek vyhodnou ponukou, ktoru by v tej dobe mali ...
Na základě technické analýzy realizované odbornou firmou a v souladu s ustanoveními čl. 5. a 10. pravidel soutěže, provedl provozovatel soutěže korekce počtu hlasů a jim přiřazených bodových hodnot v případech, u kterých existovalo důvodné podezření z porušení pravidel soutěže neregulerním hlasováním.
drsny, mal by si nieco odpisat, ak dovodom na to, ze ti zobrali hlasy, je PODOZRENIE, ze doslo k poruseniu pravidiel, tak nech holt pridu s nejakym dokazom...
este ma napadla jedna analogia, ako sa da k takemuto niecomu postavit zo strany frimy inak... pred X rokmi (X>5, mozno aj >10) ceske 02 (v tej dobe este pod menom Eurotel) malo sutaz Milionar, kde po spusteni hry prisla cloveku do mobilu otazka, do X sekund musel odpovedat, prisla dalsia otazka .. atd.
pointa je, ze vyhrali chalani, ktori spravili aplikaciu, ktoru naucili odpovede na otazky a nasledne ju nechali prebehnut celou sutazou bez chyby ...
ako sa zachoval Eurotel? ak sa nemylim, vyhru vyplatil, hoci vedel detaily ... a keby velmi chcel, mal aj dokazy, nielen podorzrenia (SMS z aplikacie odchadzali za menej ako sekundu po prijati otazky, to sa neda normalne clovekom stihnut precitat, a odpovedat)
pointa? da sa to robit aj inak, Koryna nedomyslela pravidla sutaze (rovnako ako ich kedysi nedomyslel Eurotel) ale zvolila riesenie, ktore nie je koser, pretoze sa inak sprava k drsnemu ako ostatnym sutaziacim ... alebo si naozaj myslite, ze pre ostatne kuchyne hlasovali cisto nahodny navstevnici stranok Koryna a kazdy iba raz ? ta odborna firma a jej technicka analyza boli uplne na prd, ak vysledkom je ze jeden sutaziaci prisiel o hlasy a ostatne sa nic nezmenilo ... vo mne to nutne vyvolava zdanie, ze ziadna odborna firma neexistuje, pouzili to len ako buzzword, aby zamaskovali ze to zobratie hlasov je v rozpore s kostolnym poriadkom ...
v kazdom pripade, nech je to ako chce, Koryne sa podarilo vo mne vyvolat pocit, ze su necestni a ucelovi... netvrdim, ze si od nich nikdy nic nekupim, ale vzdy ked budem pocut meno Koryna, budem mat negativnu asociaciu prameniacu z tohto incidentu a mozno to v danom momente prevazi nad akoukolvek vyhodnou ponukou, ktoru by v tej dobe mali ...
-
- Administrator
je to ode mě sobecké, ale trvám alespoň na jedné bábovce za snahu ...
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.
-
tak uz jsem to sesmolil. tady to je http://drsny.net/koryna/ jeste tam dodam nejaky obrazky aby to nebylo tak cerny, ale pozdeji ted musim do prahy.
julku neboj, babovka bude
julku neboj, babovka bude
Nechci rejpat, jenom by to chtělo ještě projít a opravit překlepy, chyby, velká písmena... Takhle to nepůsobí dobře
-
no s tema velkejma pismenama je problem, mam na klavesnici rozbity shift i capslock preklepy opravim, az se vratim domu, pokud tedy na ne prijdu. budu rad, kdyz me nasmerujes. kazdopadne hlavni je urcite obsah.
-
OT: Vyzera to tak ze urobime zbierku drsnemu na novu klavesnicu... Stoji cca 5 eur/150sk tak ked kazdy posle po par halierov tak to mame raz dva... co povies drsny?
dodo
dodo
Apple iPhone 5 32GB White | iOS 8.1 - no JB | Orange
Apple iPad 32GB Wifi White
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse
Apple MacBook 13" | 2008 - dead
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Magic Mouse
-
Drsny, vesam to aj ku mne na web.
Julku, jednu babovku? Tu zjem celu sam, bo ostane Tebe ?
Julku, jednu babovku? Tu zjem celu sam, bo ostane Tebe ?
iPhone #1 3.1.3
Orange
Čítajte pravidlá fóra!
iPhone #1 3.1.3
Orange
Čítajte pravidlá fóra!
-
no dobre, ja se teda priznam, mel jsem z cestiny v prvni tride petku a nevim, kde se ma velke pismeno psat, tak ho nepisu nikde
-
skus to vkladat cez ASCII kody, to ovladas, nie?
-
pripadne morseovkou
iPhone 6S gold 64GB iOS 9.3.5 - no jailbreak
iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak
-
to vis, ze ovladam, ale neresi to kde maji ta velka pismena byt a navic to trva delsi dobh nez tam naprat male pismeno.
morseovka rozlisuje velka a mala pismena?
morseovka rozlisuje velka a mala pismena?
-
neviem o tom ale tak mozes byt prvy na svete kto taku vymysli mozes si to dat patentovat napr. na drsnyovka
iPhone 6S gold 64GB iOS 9.3.5 - no jailbreak
-
ciste vino? mam radeji pivo, ale jak chces... ty si vazne myslis, ze pro ty, kteri jsou ted na prvnim miste nikdo nehlasoval vicekrat? urcite! tak proc sestrelili prave nas? co je to vicenasobne hlasovani? jak urcili, ktery hlas byl od nekoho, kdo uz jednou hlasoval? jsou to proste kecy, normalne nam umazali tolik hlasu aby nas hodili nekam na 30. pozici a napsali nejaky slint o neregulernosti. zajimalo by me podle jakeho klice nam ty hlasy smazali. recept na babovku si nechej, zadny nerpotrebujeme, heda dela babovky moc dobre.
Já věděla, že hrábnu do mraveniště holou rukou, ale ono na formě fakt záleží - pro většinu lidí je to to jediné, co registrují a z čeho vyvozují závěry.
Já chtěla jenom pomoct, tak mě nebijte No uznejte, kdybyste mi za to nestáli, tak nebudu riskovat, že to schytám
pre boha obmedzuj trocha tych smajlikov
Já chtěla jenom pomoct, tak mě nebijte No uznejte, kdybyste mi za to nestáli, tak nebudu riskovat, že to schytám
pre boha obmedzuj trocha tych smajlikov
-
- Administrator
je to holka mám rád usměvavé lidi ..
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.
-
OT: Viem preto som napisal iba to co som napisal...
PS: ja mam tiez rad usmievave...
dodo
PS: ja mam tiez rad usmievave...
dodo
Apple iPhone 5 32GB White | iOS 8.1 - no JB | Orange
Apple Magic Mouse
Apple Magic Mouse
-
2 nene: (damy maji prednost) myslel jsem vazne, ze kdyz napises, kde ty chyby jsou, rad je opravim
2 juramac: a cetls to cele? tu soutez zminuji pouze v poslednim odstavci. byla to posledni kapka. kdyz uz jsme u toho piva, tak nevim jak bys byl spokojenej, kdybys si za pivo zaplatil 14 dni predem, nez bys ho mohl vypit, musel bys pomoct natahat sudy do sklepa v hospode a potom jeste pumpovat, protoze si hospodskej nekoupil kompresor ani flasky s hnacim plynem a ve finale bys dostal uctenku az dva mesice pote, cos ho zaplatil? to bych radeji sel na pivo jine znacky do jine hospody, kde to funguje jak u lidi a ne u debilu.
2 juramac: a cetls to cele? tu soutez zminuji pouze v poslednim odstavci. byla to posledni kapka. kdyz uz jsme u toho piva, tak nevim jak bys byl spokojenej, kdybys si za pivo zaplatil 14 dni predem, nez bys ho mohl vypit, musel bys pomoct natahat sudy do sklepa v hospode a potom jeste pumpovat, protoze si hospodskej nekoupil kompresor ani flasky s hnacim plynem a ve finale bys dostal uctenku az dva mesice pote, cos ho zaplatil? to bych radeji sel na pivo jine znacky do jine hospody, kde to funguje jak u lidi a ne u debilu.
-
- patron iPhone.cz
Tož dal jsem odkaz na Tvůj článek na 3 stránky a také do podpisu v mailu (tam to vypadá jako ta běžná reklama "pod čarou", takže super
Čím víc odkazů, tím více se to posune ve vyhledávači dopředu, nebo toto už neplatí? Hezké by bylo, kdyby po zadání slova "koryna" do gůglu vyskočil na 1. místě Tvůj článek
Teď mě ještě napadlo, že odkaz na něj bych si mohl dát do podpisů na všech fórech, kde jsem regnutý...
Čím víc odkazů, tím více se to posune ve vyhledávači dopředu, nebo toto už neplatí? Hezké by bylo, kdyby po zadání slova "koryna" do gůglu vyskočil na 1. místě Tvůj článek
Teď mě ještě napadlo, že odkaz na něj bych si mohl dát do podpisů na všech fórech, kde jsem regnutý...
Mám iPhone 8. V rodině ještě další tři iPhone
-
no s tema vysledkama v google to nebude tak zle. ten muj vyplod jeste google zaindexovany nema, ale zkus napsat do google soutez koryna a schvalne se mrkni na vysledky
-
- Host
Každopádně toto jednání společnosti KORYNA nechápu. Docela jste jim zvednul návštěvnost stránek, a nyní po přečtení Vašeho článku o montáži (atd...) bych jejich služby a produkty nikdy nevyužil. Kuchyň jsem dělal novou před cca čtvrt rokem (svépomocí) a žena je naprosto spokojena. Když čtu o cenách montáže, dopravy a vynesení, tak uvažuji o tom že skončím v mém lukrativním zaměstnání a začnu se živit právě tímto.
iPhone 4S iOS 8GM unlock R-SIM 9
iPad 1 CZ iOS 5.0.1 JB
aTV 2 4.4.4 JB
iPad 1 CZ iOS 5.0.1 JB
aTV 2 4.4.4 JB
Taky jsem tě podpořil Zítra ještě jednou v práci, mám tam zase jinou IP adresu... Ať ti to vyjde, držím palce!!!
-
pc_master: neviem v com si ho podporil? lebo ak v sutazi tak ta uz skoncila
mozno mne nieco v tomto topicu uslo.
mozno mne nieco v tomto topicu uslo.
iPhone #1 3.1.3
Orange
Čítajte pravidlá fóra!
iPhone #1 3.1.3
Orange
Čítajte pravidlá fóra!
A kruci ale ten web stále existuje...a hlasovat jde také...tak nevím
-
soutez pokracuje az do konce ledna. ukoncene je pouze prosincove kolo o kavovar, ale myslim, ze pri jejich pristupu je zbytecne nejake dalsi hlasy posilat. pamatuju si, ze kdyz jsme se postupne splhali nahoru tak to zaclo jit pomaleji az nekde nad 20. mistem myslim tedy, ze jelikoz jsme na tom 30. miste pribiti a hlasy pro nasi kuchyn padaji nekam do kose. uz se s tim nehodlam rozcilovat. co si o teto firme myslim jsem napsal a tim to pro me konci.
edit: oni to ti lidi z koryny tady snad ctou? z niceho nic jsme na 8. miste. asi si tam s tema hlasama fakt delaji co chteji.
edit: oni to ti lidi z koryny tady snad ctou? z niceho nic jsme na 8. miste. asi si tam s tema hlasama fakt delaji co chteji.
-
Oni ti ludia z Koryny! Drsny, tam nie su ludia ked toto robia (bez urazky, ludia z Koryny) dajte drsneho s5 na prve miesto, aby ste nemali zbytocne negativnu reklamu po celom svete. Uz aj v Anglicku o Vas vedia, verte, ze mam dost velku "hubu".
Dufam, ze si toto precitaju nech je sranda! Mozno, ze za Tebe niekto hlasuje este stale drson, co Ty vies
Dufam, ze si toto precitaju nech je sranda! Mozno, ze za Tebe niekto hlasuje este stale drson, co Ty vies
iPhone #1 3.1.3
Orange
Čítajte pravidlá fóra!
iPhone #1 3.1.3
Orange
Čítajte pravidlá fóra!
a uz jses 7.
ze by prece jenom babovka?
jo a ten odkaz ti nefunguje
ze by prece jenom babovka?
jo a ten odkaz ti nefunguje
-
dik, odkaz jsem opravil. stejne sance moc realne nevidim. konec mesice je pozitri a ze sedmeho na prvni misto to trvalo sakra dlouho. navic se obavam, ze i kdyby se podarilo poskocit na nejakou medailovou pozici, zase provedou korekci.