Nefunguju app
Nefunguju app
Ono sa to uz riesilo, ale nejake vyriesnie z toho nebolo.
Prestali mi (davnejsie) fungovat vsetky app, ktore som si stiahol z iTunes. Kliknem na ikonku, snazi sa spustit a asi po cca 2 sekundach to padne.
Neviete co s tym??
Prestali mi (davnejsie) fungovat vsetky app, ktore som si stiahol z iTunes. Kliknem na ikonku, snazi sa spustit a asi po cca 2 sekundach to padne.
Neviete co s tym??
-
- Mírně pokročilý
Re: Nefunguju app
Možná pomůže kdyby sis pohrál s Autorizací a DEautorizací v iTunes která se nachází pod položkou STORE.
-
- Starý pes fóra :)
Pokial su app kradnute tak sa necudujem preco Ti to neide. Ked su ofiku stiahnute z AppStore tak nie je problem urobit na iPhone restre a nahrat ich tam spät.
iPhone XS white iOS 13.x,
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
iPhone #1 3.1.3
Orange
Čítajte pravidlá fóra!
-
- Mírně pokročilý
Paly ale on píše že je stahoval z iTunes.
-
Nic v zlom, nie kazdy kradne app. Ale aj do iTunes sa daju dat cracknute app. Takze pre istotu otazka aby sme vedeli presno o co ide. Uz tu bolo takych otazok a nakoniec sme vlakno zamkli lebo slo o kradnute app!
Nech to borec vysvetli aby sme vedeli presne co je vo veci
Dufam, ze sa Ljubo neurazi.
Nech to borec vysvetli aby sme vedeli presne co je vo veci
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
iPhone #1 3.1.3
Orange
Čítajte pravidlá fóra!
iPhone #1 3.1.3
Orange
Čítajte pravidlá fóra!
su to vsetko len free aplikacie normalne stiahnute z iTunes.
Neviem v akom kontexte teraz spominas kradnutie. Konto na iTunes mam podla nejakeho navodu co tu raz bol, ked netrebalo davat cislo karty. Ale aplikacie mam len tie co sa dali stiahnut zadarmo...
Neviem v akom kontexte teraz spominas kradnutie. Konto na iTunes mam podla nejakeho navodu co tu raz bol, ked netrebalo davat cislo karty. Ale aplikacie mam len tie co sa dali stiahnut zadarmo...
-
V pohode, je to potom ok.
Mozno preto Ti neidu tie app, lebo mas nieco nainstalovane z Cydie co tomu brani. Skus opistat svoj iPhone viac, co v nom mas (JB aky fw a tak). Toto nam urcite pomoze aby sme Ti povedali co s tym mas![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Mozno preto Ti neidu tie app, lebo mas nieco nainstalovane z Cydie co tomu brani. Skus opistat svoj iPhone viac, co v nom mas (JB aky fw a tak). Toto nam urcite pomoze aby sme Ti povedali co s tym mas
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
iPhone #1 3.1.3
Orange
Čítajte pravidlá fóra!
iPhone #1 3.1.3
Orange
Čítajte pravidlá fóra!
FW 2.2, odblokovane nejakym restorom, ktory tu bol ako navod uverejneny.
z cydie tam nemam nic zvlastne, ssh, boospref,...
Ono ked rozmyslam, tak mi pri synchronizacii nehadze ani hlasky ktore stalo mame, ze nieco som si stiahol z phonu a nieco z compu. Tiez uz mi nepridava do outlooku nove kontakty a nehadze moznost skopirovat na disk nove foto z iPhonui
z cydie tam nemam nic zvlastne, ssh, boospref,...
Ono ked rozmyslam, tak mi pri synchronizacii nehadze ani hlasky ktore stalo mame, ze nieco som si stiahol z phonu a nieco z compu. Tiez uz mi nepridava do outlooku nove kontakty a nehadze moznost skopirovat na disk nove foto z iPhonui
Takze som skusil z Cydie odinstalova poslednu vec. Bol to len nejaky source. Hned potom sa mi objavil v iTunes update vsetkych moji stiahnutych veci. A po update zacali vsetky fungovat...
Pani, ten isty pripad...iphone 3gs, 32gb, t-mobile svk....nejdu mi aplikacie...vsetky stiahnute cez itunes...kupene aj free....naskocia na 2s a hned vypadnu.....skype, hry, , facebook atd......
software, 3.1.2
spravil som restore, nepomohlo...
podla tohto navodu, deathorizoval a autorizoval comp cez itunes....store....nepomohlo
cydia nemam....
niekto pomoze?
Vdaka
software, 3.1.2
spravil som restore, nepomohlo...
podla tohto navodu, deathorizoval a autorizoval comp cez itunes....store....nepomohlo
cydia nemam....
niekto pomoze?
Vdaka
Sú iba free alebo aj platené totiž raz so nemal na úcte dosť peniazi stiahol som si gamesku a pár dni nato updatoval fw a hádaj app my nešli urobil som restore atd nič ale po nabehnuti peňazí na účet som musel znova autorizovat konto a app začali znova fungovať len ich treba sinchnut z pc.