Firmware 2.2.1

vše co vás napadne
wamsik

Re: Firmware 2.2.1

Příspěvek od wamsik »

No restore je myslim obnova.. Takze po update nemusis delat restore..

tor

Příspěvek od tor »

Snoopik píše:Antabelus: jde to zpátky z tohoto nového firmwaru na starý? Mě to hází pořád chybu dělám to přes itunes shift + ....najdu firmware a chyba.dík

jeste bych upravil scorpiho. zpet to jde vzdy. ale pokud updatujes baseband coz je v pripade 3G, tak uz ne.

jinak me zkusenosti. doporucuji restore v dfu, v telefonu nezustane nic a pak nastavit jako novy telefon v iTunes. jelikoz pokud delate stale update, mate tam porad nesmyslne slozky v telefona a nacita se velikost se others. i po restore je iPhone samozrejme znatelne rychleji, coz brzy ale opadne. :-D

taky se mi zdala 2.1 rychla, ale to bylo zpusobeno pouze restore, jakmile tam hodite aplikace, tak se to opet zabrzdi, ale safari na 2.2.1 vykresluje skutecne rychleji.

vy co nemate ofiko iPhone 3G a pouzivate yellowsn0w. cekejte az dev team udela pwnage tool, ktere vam umozni vytvoreni firmware 2.2.1, ktery nebude obsahovat novy baseband 02.30.03, ale stary z firmware 2.2

scorpi
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Příspěvek od scorpi »

Tak já bych si dovolil zareagovat na tohle
jeste bych upravil scorpiho. zpet to jde vzdy. ale pokud updatujes baseband coz je v pripade 3G, tak uz ne.

Obrázek

Pokud bych to nevyzkoušel osobně, zřejmě bych to netvrdil. Čili i po updatu basebandu na 02.30.03 zpět na 2.2 se vrátit lze :wink:

wamsik

Příspěvek od wamsik »

Ja nevim co je na to rychlejsi v tom Safari??... Kdyz se me nacte stranka a rychle sjedu dolu tak tam mam furt ty ctverecky cernobili myslim...

Pantani
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Příspěvek od Pantani »

Potvrzuju, že 2.2.1 na iPhone 2G normálně funguje. Neměl jsem teda jailbrake, o kterej bych určitě přišel, ale normálně přes update to jede. Nepociťuju teda žádnej rozdíl, Safari taky nemám tak okoukaný, abych řekl, že to jede rychlejc. Ale jede to a to je to hlavní :wink:
Pište vaše požadavky ohledně iOS na iPhone feedback popř. iPad feedback a k iCloud na iCloud feedback, jinak si tu nestěžujte že to něco neumí

ExEricss
Host
Host

Příspěvek od ExEricss »

Hmm a mě to po update na 2.2.1 nufunguje... :?
Takže se vracím z5 na 2.2 a budu čekat... :wink:
nyní po letech z5 k IP -> 3G 8GB CZ O2 3.1.3 JB by Blackra1n & Android

V Hradci Králové a okolí nabízím pomocnou paži, pokud s iPhonem potřebujete pomoct, JB, fw update a pod.

scorpi
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Příspěvek od scorpi »

OT příspěvky smazány

kbenes

Příspěvek od kbenes »

Rychlejší je safari hlavně v případě, že se ještě daná stránka načíta, a vy začnete scrollovat...na 2.2 to bylo "trhané" teď je to již odstraněno(tedy u mě...).

sasaj
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od sasaj »

Chtelo by to nejaky poradny update... aby tam byl videt nejaky velky posun jak z 1.1.4 na 2.0 kde pribyl aspon appStore

whisky96
Starý pes fóra :)

Příspěvek od whisky96 »

ti co uz mate 2.2.1, aka je currency pri slovenskom locale ? je tam stale Sk alebo uz EUR?

Harrison
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Harrison »

Toto by aj mna zaujimalo, ci su tam uz Eura :|
    iPhone HW: iPhone2G(8GB), iPhone3G(8GB), iPhone5S (32GB), iPhone6 (64GB)
    Mac HW: MacBook Pro Retina (late 2013, 8GB, 256GB SSD)
    Ostatne: Apple Watch 1st gen., AppleTV 4th gen., Airport Extreme

oldrich.mladek

Příspěvek od oldrich.mladek »

Stále tam je vedeno SK a ne Eura. Bohužel.

JC_Gucci

Příspěvek od JC_Gucci »

tor píše:jinak me zkusenosti. doporucuji restore v dfu

Omlouvam se za OT
Na tomto fore jeste nebyl jediny dukaz toho, ze by byl rozdil mezi restore a restore pres DFU. DFU se jen pouziva kdyz iphone neni v natolik funkcnim stavu aby sel udelat obyc restore. Jinak mezi tim neni zadny rodzil.

shade

Příspěvek od shade »

scorpi píše:Tak já bych si dovolil zareagovat na tohle

Pokud bych to nevyzkoušel osobně, zřejmě bych to netvrdil. Čili i po updatu basebandu na 02.30.03 zpět na 2.2 se vrátit lze :wink:

môžete mi niekto vysvetliť čo je s tým basebandom? ak si hodím nový fw tak ten mi hodí aj nový baseband? a prečo sa všetci tak boja nového basebandu? to sa už vážne nedá vrátiť či čo? prosím o vysvetlenie ako sa veci majú :)

Sysellz

Příspěvek od Sysellz »

Firmware 2.2.1 je už možné jailbreaknúť. Takisto je možné sa vrátiť na firmware 2.2, jediný problém majú ľudia s iPhone 3G, kt. updatli na 2.2.1, kým pred updatom používali softwarové riešenie unlocku cez yellowsn0w.

Jediná možnosť, ako updatnúť na 2.2.1 a ponechať si unlock cez yellowsn0w na iPhone 3G, je update cez najnovší QuickPWN a použiť "custom firmware", ktorý neupdatuje baseband modemu, kedže yellowsn0w využíva chyby v staršej verzii basebandu 02.28.00, kým táto chyba je v novom basebande modemu 02.28.03 už odstránena.

Novinky ohľadne nového QuickPWN a PWNage Tools:

http://blog.iphone-dev.org/
Naposledy upravil(a) Sysellz dne pát led 30, 2009 3:52 pm, celkem upraveno 1 x.

shade

Příspěvek od shade »

aha takže ten problém sa týka iba ľudí čo si chceli odblokovať všetkých operátorov. aj tak tí neštastlivci ktorí to už urobili tak sa po čase dočkajú, že?

Minoslav

Příspěvek od Minoslav »

Mal som 2.2 s JB . vsetko v pohode, potom som klikol na chcek for update a instalacia 2.2.1....
Ked som uz videl , ze mi naskakuje zakladne bootovacie logo Apple, vedel som ze je zle.
Chcel som prejst naspet na 2.2 ofko, ale chyba 1013. Skusal som aj restart, proste vsemozne a aj nemozne, ale ani za nic neviem nainstalovat 2.2 a potom JB. Google, aj funkcia Hladat..ale marne. Ma niekto skusenost s tymto ? Spravil tiez niekto taku chybu ze jailbreaknuty telefon updatol ? Mozte mi niekto poradit ?

benedy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od benedy »

Minoslav-možná že odpověď najdeš Tady

Minoslav

Příspěvek od Minoslav »

benedy
skusal pozeral nepomoze.. :(
sstale chyba 1013.. pripada mi to ako ho.no co nejde splachnut. ziaden iny FW aako ten , ktory som stiahol cez iTunes ( 2.2.1) nejde.. vzdy mi to vypise tu chybu. ja uz fakt neviem..

sicilcan

Příspěvek od sicilcan »

....co keby si trochu cital?????
...scorpi napisal:

"Zpátky to samozřejmě jde, osobně jsem to zkusil a než bude jb na 2.2.1, tak jsem se vrátil na 2.2.
Restore zpět na 2.2 ofiko, přes QuickPwn JB. Sice restore může vyhodit chybu 1013, ale resetnutím iphonu (rozuměj podržet Power a Home na 10 sekund) je vše OK a funkční."
:mrgreen:

alebo http://www.youtube.com/watch?v=VIlEJLiL7xU

Minoslav

Příspěvek od Minoslav »

TO , co napisal scorpi som tiez cital, len mi neni jasne, kedy mam spravit ten reset.

atyp
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od atyp »

Dnes vyšel nový Yellowsn0w 0.9.7 - neví někdo, nebo nezkoušel tady někdo, jestli odblokuje i iPhone 3G - FW 2.2.1 ?? Díky a všem hezký den. atyp
Naposledy upravil(a) atyp dne sob led 31, 2009 9:00 am, celkem upraveno 1 x.
iPhone2G 8Gb-USA (2-5 2008)
iPhone2G 16Gb-USA (5-8 2008)
iPhone3G 16Gb White-USA (8 2008-7 2009)
iPhone3GS 32Gb Black T-Mobile (8 2009-9 2010)
iPhone4 32Gb-Black
iPhone4S 32Gb-White
iPhone5 32Gb
iPhone5S 32Gb
iPhone6 64GB
iPhone6 Plus
iPhone6S
iPhone7
iPhone 11Pro 256Gb
Apple Watch5 - 44mm Milano

shade

Příspěvek od shade »

čital som stanovisko DEV Teamu a písali že fw 2.2.1 je jailbreaknuteľný ale ešte nie odblokovateľný. vyšla yellowsn0w 0.9.7 ale že naozaj funguje zatiaľ iba im. nechápem prečo. na jednej diskusií som našiel človeka ktorý si sťažoval,že to nainštaloval a nejde mu to. boli tam aj takí ktorí písali, že im to ide. takže tak :)

pepe111

Příspěvek od pepe111 »

Veru nejde to som skúšal už len treba čakať na novšiu verziu yellowsn0w :(

ExEricss
Host
Host

Příspěvek od ExEricss »

Jelikož mi iTunes neustále nutil update na 2.2.1, tak jsem se do toho o5 pustil. Update bez problémů, JB taktéž - za pomoci QuickPwm 2.2.5-2. a čeština ze Cydie...

V Hradci Králové a okolí nabízím pomocnou paži, pokud s iPhonem potřebujete pomoct, JB, fw update a pod.

shade

Příspěvek od shade »

pred pár hodinami to aktualizovali už všetko ide ako má

caesar
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od caesar »

ExEricss píše:Jelikož mi iTunes neustále nutil update na 2.2.1...
Copak ve windows nejde v iTunes vypnout upozorneni na novy FW? To se mi nezda.

scorpi
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Příspěvek od scorpi »

Samozřejmě, že jde. Odmítneš update fw a při tom zaškrtneš " již více nezobrazovat"

ExEricss
Host
Host

Příspěvek od ExEricss »

nejde v iTunes vypnout upozorneni na novy FW? To se mi nezda.

Samo že jde, ale používám ho (iPhone) s více PC, tak jsem raději udělal update a mám klid :-).
Zkoušel jste někdo použít LogoMe? Instaloval jsem vícero aplikací včetně LogoMe a po nahrání obrázku a následném restartu jsem musel přes DFU "opravovat", svítil na mě totiž white screen... :-(
Naposledy upravil(a) ExEricss dne ned úno 01, 2009 5:53 pm, celkem upraveno 1 x.

benedy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od benedy »

Já jsem udělal update na2.2.1 v Cydii a iPhon ne a ne naskočit,jen svítí úvodní logo,PC mikazuje že se s iPhonem spojil ale iP nenaskočí ani bohový,c s tím mám prosím dělat? Poradíte mi někdo?

Potom asi tak po 3 až 5 minitách se iP vypne a zase zapne a o5 nic.

ExEricss
Host
Host

Příspěvek od ExEricss »

Ty jsi dělal update firmwaere přes Cydii???
Což to zkusit přes iTunes a pak JB pomocí QuickPwm 2.2.5-2 a pak si z Cydie doistalovat češtinu? :wink:
Hoď iPhone do DFU udělej přes iTunes restore a popř. znovu update na 2.2.1 pak ten JB a CZ. (hlavně se neptej co je to DFU, restore a iTunes - popř. použij tlačitko "HLEDAT")
Taky by se hodilo napsat co máš za stroj - 2G, nebo 3G?

benedy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od benedy »

ExEricss-To je v poho,vím co je DFU.
Češtinu tam dám prosím těkterou? Z Cydie nebo při Restore? Jinak už jsem Restore na 2.2.1 uděla,nic jiného mi nezbylo.

Ještě maličkost,nejde mi tam stáhnout Winterboard,jak to mám udělat?

ExEricss
Host
Host

Příspěvek od ExEricss »

Češtinu ze Cydie (na úvodní obrazovce Cydie "tapni" na More package Sources, vyber CZ&SK iPhone & iTouch, install a pak si Sections najdi CZ-SK community, vyber CZ a instaluj - nastavení pak změníš v: settings - general - international - language), Winterboard taktéž ze Cydie - stačí najít a nainstalovat.
(a teď nás moderátoři sežerou i s botama, protože tohle je diskuze o firmwaru 2.2.1 a tohle by spíš patřilo do návodů, popř. sekce pro nováčky :? )

benedy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od benedy »

Je právě zvláštní že při stahování Winterboardu mi to házelo hlášku s Error.

Děkuju,už je vše v pořádku!

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

Pro ty, které zajímá, co nového přinesla verze 2.2.1, je zde citace z computerworld.cz: Podle dostupných informací došlo k opravě dvou chyb - první má být zvýšená stabilita integrovaného webového prohlížeče Safari a druhý opravený problém se týká nekorektoního zobrazování některých obrázků v Camera Roll uložených z aplikace Mail.
Touto informací parafrázuji úvodní příspěvek zakladatele topicu ls8.

Apache23

Příspěvek od Apache23 »

No nakolko uz je zanedlho ohlaseny 2.3 ktory bude obsahovat aj zavaznejsie zmeny a upravy tak myslim ze tento fw asi preskocim. :mrgreen:
iPhone 4 32GB JB by GP
iPhone 3GS 32GB JB / druhý bol úžasný
iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda :)

lojzik.vorel

Příspěvek od lojzik.vorel »

tak sem dnes v noci prekopal iMazlika na 2.2.1, udelal JB a vse jede jak ma...pozoruju nepatrne zrychleni, ale jinak nic zavratneho...doufam ze 2.3 prinese nejake vetsi zmeny

Antabelus
iPhone guru
iPhone guru

Příspěvek od Antabelus »

2.2.1 bude první FW, který asi vynechám xD Safari mi nepadá a fotky z mailu neukládám, takže to u mě zase tak nehoří ;-)

Navíc s iPhone teď nemám žádný problém, šlape jako švýcary a hlavně tak jak já chci ;-) takže asi vynechávám..

samson010
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od samson010 »

to scorpi : nefunguje mi vratit sa na 2.2 firmware , ani s resetom , napisalo eror a musim dat obnovit , :-( ach , potrebujem spravit surne unlock

scorpi
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Příspěvek od scorpi »

A proč se vracíš? Vždyť je vše potřebné již vydáno i na 2.2.1

Odpovědět