Iphone 3 generace!(chyba)

vše co vás napadne
Odpovědět
Sedyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Iphone 3 generace!(chyba)

Příspěvek od Sedyman »

http://digiweb.ihned.cz/c1-28025670-app ... -k-iphonum tak sem nasel clanek a v nem pisou ze apple stahuje vadne adaptery iphonu 3 generace.Tak uz sme se dockali :D

Skix

Re: Iphone 3 generace!(chyba)

Příspěvek od Skix »

Ty jo - neřikaj ti doma blesku? :lol: to je záležitost stará tak 3 měsíce, možná i víc....

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

Adaptéry, respektive zástrčky pro síť 220 V, jsou zcela jiné (mají ploché kolíky) ve státech, uvedených ve zprávě, než jaké se používají v kontinentální Evropě. Potvrdil někdo, že adaptéry (vidlice s válcovými kolíky) pro Evropu jsou také vadné?

EDIT:
Navíc jsou adaptéry od Apple vybaveny příjemnou záležitostí - tzv Euro přípojkou (po sejmutí části s kolíky), s konektorem ve tvaru osmičky, kam lze zasunout jakoukoliv šňůru od elektronických přístrojů (např. radiomagnetofonů, ale i jiných).

Sedyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sedyman »

Skix píše:Ty jo - neřikaj ti doma blesku? :lol: to je záležitost stará tak 3 měsíce, možná i víc....

neni to jedno?stejne to sem nikdo nepostnul.Blesku
Beavers:moc sem se tim nezabyval me slo spis o ten iphone,narazil sem na to totiz kdyz sem hledal eshop kde bych levne poridil EU koncovku.

PeterKiss

Příspěvek od PeterKiss »

Zdravim,no ja mam adapter vporiatku akorat mam vadne usb strana ktora sa zasuva do iphonu ma akoby popraskany ochranny plast a vidno na kabliki a to ho mam iba pol roka a nabijacku nestacam mam ju polozenu pri pc.Mislite ze by som uspel z reklamaciou?

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

já bych to zkusil, popravdě jsem adapter od 3g ještě nevyndal z krabice.. mám doma tolik kabelů že používám ty staré .. v kanceláři dokonce používám starý kabel od iPodu 4 generace a s iphonem funguje stejně dobře, jak nabíjí tak synchronizuje...

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek

PeterKiss

Příspěvek od PeterKiss »

Tak to skusim a dam vediet vdaka.

Odpovědět