V itunes mi nejde vymazat polozka others
V itunes mi nejde vymazat polozka others
Dobrej den
V polozce others nic nemam a ukazuje mi to ze mam zabrano 3GB a nejde mi to nicim vymazat muze te mi stim nekdo poradit
V polozce others nic nemam a ukazuje mi to ze mam zabrano 3GB a nejde mi to nicim vymazat muze te mi stim nekdo poradit
-
- Starý pes fóra :)
Re: V itunes mi nejde vymazat polozka others
Tam su veci nainstalovane z Cydie a System
dodo
dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse
Apple MacBook 13" | 2008 - dead
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Magic Mouse
Nemyslím, že si z Cydie nainštaloval 3GB. Sú tam tiež všetky veci, ktoré dávaš do systému manuálne, cez ssh. Ja tam mám napr 2GB kníh. Ak to potrebuješ uvolniť, pozorne si poprehliadaj súborový systém a zaspomínaj. Ja som tak nedávno našiel pozostatok z wiki2touch - skoro gigovú kópiu wikipédie. Nehral si sa náhodou aj s Offline Maps?
Do Others se podle mě přesouvají taky programy, který na iPhone smažu.
Vždycky se zmenší velikost Apps a zvětší se Others.
Měl by s tím pomoct Restore.
Vždycky se zmenší velikost Apps a zvětší se Others.
Měl by s tím pomoct Restore.
-
- iPhone expert
ak by to bolo tak tak uz mam asi - 5 GB ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
preco by sa tam mali presuvat? to skor ty mas nejaku chybu vi FW.... skus restore
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
preco by sa tam mali presuvat? to skor ty mas nejaku chybu vi FW.... skus restore
nástroj: iPhone 6 & iPad air 64GB no jb iOS 10
-
- Starý pes fóra :)
Tak tak to je hlupost aj ked minule sa mi stalo ked som prechadzal so synchronizaciou iPhone cez iTunes na iny OS ze mi vsetku moju hudbu (cca 2.2GB) vyhodilo z iPodu (Music v iTunes) a prehodilo ju do others a v iTunes som mal zrazu zaplnene 3.3GB dat...
Pripojil som sa cez SSH nabehol do zlozky s hudbou a vsetka hudba bola na svojom mieste ale iPhone ju nedetekoval tak som ju vymazal a zosynchronizoval znova cez iTunes.
dodo
Pripojil som sa cez SSH nabehol do zlozky s hudbou a vsetka hudba bola na svojom mieste ale iPhone ju nedetekoval tak som ju vymazal a zosynchronizoval znova cez iTunes.
dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple Magic Mouse
Apple Magic Mouse
Jo, tiež swapTunes presunie všetok content z iPodu do others ;)
Ok, když to říkáte...
Každopádně se mi mění velikost Others, když mažu nějakej soft a to někdy do plusu a někdy do mínusu.
Proč to tak je, to nevím...
Každopádně se mi mění velikost Others, když mažu nějakej soft a to někdy do plusu a někdy do mínusu.
Proč to tak je, to nevím...
-
- Moderator fóra
Me se včera sekl iPhone a pak vše co tam bylo se ukazovalo jako other. Tak jsem musel provest restore jelikož ukazoval other 6GB dat, po restore vše jak má byýt.
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.