Do iTunes Mi nejdou nahrat mp3
Do iTunes Mi nejdou nahrat mp3
ahoj. koupila jsem si novy pocitac, nainstalovala sem si tam itunes verzi, kterou maji na http://www.itunes.com/download a kdyz sem to vse nainstalovala atd. a tak sem si tam chtela dat nove mp3 a vsechny byly odfajfkovane a jakoby nevyrazne nez obvykle. nesly Mi vymazat a ani tam dat nove.. zazrakem ani nevim jak.. se Mi vymazaly.. a potrebuju tam nove mp3. ale nedovoli Mi je tam dat. prosim pomozte Mi. za par dni odjizdim pryc a na mp3 jsem zavisla.. predem diik:)
-
- Mírně pokročilý
Re: Do iTunes Mi nejdou nahrat mp3
Ahojky .. staci kliknout na FILE .. pak na ADD TO LIBRARY a vybrat MP3ky ktere chces . pak das jen OK .. a mas je tam .. vlevo kliknes na zalozku MUSIC a jsou tam.Napis jestli se podaril .. ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
dekuju za odpoved:)) ale neslo mi to.. nastesti uz mi sel sesynchronizovat vse.. takze sem si nemohlas pridat jen nejaky mp3. a kdyztak prosiim.. porad mi nejdou davat filmy do iphonnu..
vuubec nevim proc:(
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
-
- Moderator fóra
Tady máš návod na přidání multimedií do iPhonu
Jak pridavat hudbu/videa do iTunes a nasledne do iPhone
![Arrow :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
iPad 4 32GB
dekuju. takhle sem to delala a porad je tam nemuzu dostat:(.. kdyz je tam chci pretahnout mysi, tak v itunes Mi to ukaze to kolecko proskrtly..
a kdyz to davam do toho vlozit.. nic se tam neobjevi..
nevite co s tim?
-
- Moderator fóra
Možná Ti ještě pomůže tento web:
http://www.ipodsupport.cz/
Je tam video návod jak pracovat s iTunes.
![Arrow :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
Je tam video návod jak pracovat s iTunes.
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
iPad 4 32GB
-
- Mírně pokročilý
vsadim se ze jsi treba v movies, nebo necem jinem a tahas tam MP3 ..
Proto presktle kolecko.Ujisti se ze jsi vlevo ve slozce MUSIC .. ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
ne ne.. sem v music.. a porad mi to nejde.. :'(.. uz fakt neviim co s tim:( mp3 sou vsechny odfajfkovane.. jakoby vybrane.. a nejde s nima nic delat..
.. ani je nejde vymazat.. musim jenom sesynchronizovat iphone s pc abych tam dostala neve mp3.. a videa to nevezme:(
-
- Mírně pokročilý
kadlik píše:ahoj. koupila jsem si novy pocitac, nainstalovala sem si tam itunes verzi, kterou maji na http://www.itunes.com/download a kdyz sem to vse nainstalovala atd. a tak sem si tam chtela dat nove mp3 a vsechny byly odfajfkovane a jakoby nevyrazne nez obvykle. nesly Mi vymazat a ani tam dat nove.. zazrakem ani nevim jak.. se Mi vymazaly.. a potrebuju tam nove mp3. ale nedovoli Mi je tam dat. prosim pomozte Mi. za par dni odjizdim pryc a na mp3 jsem zavisla.. predem diik:)
ja asi viem kde je problem... pripoj si iphone na PC ... zapni Itunes a pockaj kym sa ti nacita iphone. klikni na ikonu iphonu (na lavo) a ukazu sa ti udaje o iphone... dostan sa nizsie a tam mas OPTIONS a uplne posledne mas ze MANUALLY MANAGE MUSIC AND VIDEOS to zafajkni a uz ti to pojde:)dufam ze som pomohol
jojo... ja tam mela pri pripojeni k pc..
.. dekuju mooc..