ibisMail
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Starý pes fóra :)
Re: ibisMail
Poprosim ta ked je to taka super aplikacia dopln nejaky screen shot a nejake info o app.
dodo
dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse
Apple MacBook 13" | 2008 - dead
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse
Apple MacBook 13" | 2008 - dead
Je to konecne ocekavany mail klient. Apple ho dovolil dat na appstored.
Je bohuzel placeny, ale stoji par korun. Opravdu se vyplati investovat, ale potrebuji nekoho, kdo vi, jak nastavit font cz.
Je bohuzel placeny, ale stoji par korun. Opravdu se vyplati investovat, ale potrebuji nekoho, kdo vi, jak nastavit font cz.
Je na cz appstored. Kdyz ho vyzkousis, tak to zjistis. Kazdy ma sve pozadavky a mne tento klien vyhovuje.
Pripada mi ze jsi opravdu natvr... Psal jsem o radu a neminin se stebou dohadovat o hloupostech. Myslim ze jsem na foru a ne na diskusnim krouzku.
Dokazes li poradit, tak klobou dolu.
Dokazes li poradit, tak klobou dolu.
Nevím jestli jsem měl založit novej Topic .
ibisMail

http://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewSoftware?id=300834416&mt=8

Video : http://www.youtube.com/watch?v=A70bVjEWAB4
$0.99 : stojí zato !!!
ibisMail

http://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewSoftware?id=300834416&mt=8

Video : http://www.youtube.com/watch?v=A70bVjEWAB4
$0.99 : stojí zato !!!
@ jakubjakub: Mohl bys mi, prosím tě, poradit jak jsi vyřešil tu češtinu ? Mám stejný problém, Zajímavé je, že jen v některých zprávách, v jiných funguje čeština dobře. Díky.
-
- Klub čistého iOS
umí ibisMail stahovat poštu přes Exchange server? bez toho pro mě nemá cenu...
Zdravim, mam problem, aplikaci jsem si koupil, nastavil mail ucty, vse v poradku ale kdy chci stahnout postu tak aplikace spadne do home. Nevite co stim?
-
- Mírně pokročilý
Taky mi jednou padla, ale bylo to hned po instalaci, kdy jsem ještě neudělal preventivní restart iPhonu. Zkus restart, mně to pomohlo 

Restart jsem udelal hned jak to padlo, dokonce jsem to znovu reinstaloval a nic .
Mne funguje na 100%.
Žádný problém nemám. Pár jich bylo, ale ty jsem doladil.
Žádný problém nemám. Pár jich bylo, ale ty jsem doladil.
- rony
- Klub čistého iOS
slovo "Písněte" by sa malo v ceskom parlamente zakazat a trestom by bolo pocuvanie Tokio Hotel nonstop
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
- patron iPhone.cz
Tak koupeno, nainstalováno a po 20 minutách už je to pryč. K defaultnímu klientovi je to na hony vzdálené 

-
- Host
Presne tak. 20 min uplne stacilo. Male ikony v spodnej liste padanie app zobrazovanie fotopriloh v novom okne tak to zatial asi ne.
iPHONE 4 32GB White, fw 4.3.3 JB
Bohuzel s vami musim souhlasit, moc jsem se na to tesil, ale obcas to pada, prace s tim je pomala, uz jen mazani mailu trva neskutecne dlouho, az si clovek mysli, ze se app sekla... proste je to jak betaverze. 
V podstate nic noveho mi neprinesla. Akorat mozna (a to jeste nevim), nemusela by delat oproti te seriove to, ze kdyz se nejaky mail dlouho nechce nacist, tak to napise, ze zprava nebyla stazena ze serveru, a nelze ji pak stahnout. Tak treba to u IbisMailu nebude....uvidim...
ale jinak

V podstate nic noveho mi neprinesla. Akorat mozna (a to jeste nevim), nemusela by delat oproti te seriove to, ze kdyz se nejaky mail dlouho nechce nacist, tak to napise, ze zprava nebyla stazena ze serveru, a nelze ji pak stahnout. Tak treba to u IbisMailu nebude....uvidim...
ale jinak

Nevím, asi budu mezi všemi za blbce, ale mně se tato aplikace líbí. Možná proto, že nemám na příjmy e-mailů žádné velké nároky a vystačím si s pop3 na seznamu (i když IMAP je taky podporovaný, ale nemám odzkoušeno). Ale jak jsem zatím od včerejška mohl vyzkoušet, tak aplikace běží bezproblémově, možná s malým zpožděním, ale žádnou chybu jsem zatím nezpozoroval. Jak jsem uvedl, nemám na mailového klienta velké nároky, ale možnost landscape módu je pro mě dost velká výhoda oproti standartnímu klientovi. Dřív jsem musel pro psaní mailů používat BdEmailer, protože na malé klávesnici se mi špatně píše. Ať si na tento program udělá každý svůj názor, ale mně vyhovuje 

-
- Mírně pokročilý
hrůza a děs, hlavně to má nehorázný problém s diakritikou, nehledě na to, že mi to stáhlo 2 zprávy z pár stovek :-/ ..
iPad 16GB WiFi + 3G: iOS 4.3 -> iOS 4.3.1 JB -> iOS 5.0.1
WebDeveloper
POMOZTE!! SBÍREJTE, NAKUPUJTE x) http://goo.gl/mJEzc
Ja sem si ji zaplatil a nejde, zapne se a zacne nacitat zpravy ale tak po 4 vterinach se vypne, ani restart nepomohl...