Ahoj všem,
mám problém s mým iPhonem, jde o dnes už nejailbreaknutý FW 2.2.1, poslední 4 dny jsem odpozoroval, že i doma je stále připojen pouze na síť EDGE a že nějak přestal registrovat domácí Wi-Fi síť. Když dám po delším uspání Settings, je u položky Wi-Fi nastaveno Off, i když byla před tím zapnutá. Po zapnutí zvolení Wi-Fi sítě se v obrazovce Settings>Wi-Fi tváří síť jako připojená, ale v horní liště zůstává stále pouze "E" a ikonka Wi-Fi se neobjeví. iPhone nadále přistupuje k webu přes síť mobilního operátora a po delším uspání je v menu opět nastaveno Wi-Fi: Off
Několikrát se mi povedlo Wi-Fi nahodit tak, že jsem ji zapnul v iPhonu a telefon vypnul a zapnul. Po zapnutí telefon ukázal normálně ikonku Wi-Fi signálu a k síti přistupoval právě přes Wi-Fi. Po delším uspání se však vše opakovalo a tento postup nefunguje pokaždé.
Jinak abych vše doplnil. Testováno na dvou Wi-Fi sítích, na obou nemá sebemenší problém notebook. Telefon je bez JB, poslední verze firmwaru, je pravda, že v něm je poměrně dost aplikací z AppStore.
Co radíte? Nechce se mi moc dělat Restore, ale tuším, že asi bude nevyhnutelný. Nebo nějaké jiné nápady? Měli jste takový problém?
WiFi se v iPhonu samo vypíná. Co s tím?
Re: WiFi se v iPhonu samo vypíná. Co s tím?
V tomhle se moc nevyznám ale zkusil bych dát slabší kódování dat, pokud používáš WPA2 je možné že to Iphone prostě nezvládá a proto se připojí k EDGE. Nevím jestli je to tím ale snad ti to pomůže...
Tim zabezpecenim to nebude, na jedne siti mam sice WPA2, ale druha je naprosto bez zabezpeceni a problem je u obou. Navic, predtim nemel iPhone problem ani s jednou siti, takze chyba bude nekde primo v nem Ale kazdopadne diky za snahu
-
- Administrator
udělej klasické kroky, reset, pokud nezabere restore .. a pak uvidíš
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.
mam Stejny problem , driv pohoda a ted pripojim se k wifi dost to trva ale nakonec se nahore ukazi carky a v setings se tvari pripojen ale du na youtube nebo jinam kde je treba net a nejde to a prepne se na E kdyz mam locklou simku ze sem ji neodbloknul sou tam carky od wifi furt ale nejde vubec nic s internetem a pritom na notasu mi wifi jede (ta sama)
Zkusil sem restore networks setings a nepomohlo , pak i Restore a porad to nejde zkusim jiny FW a uvidim ...
Zkusil sem restore networks setings a nepomohlo , pak i Restore a porad to nejde zkusim jiny FW a uvidim ...