problém s WiFi
problém s WiFi
Ahoj,
pokud zapnu WiFi, iPhone ji najde. Pokud je potřeba zadám heslo a on se připojí, potud je to normální. Pak ale musím čekat poměrne dosti dlouho, než Safari zjistí, že je WiFi přítomna a přepne se. (v průměru 10 minut). Děje se to v obou případech: tedy i pokud je/není signál pro přenos edge či GPRS. Je to normální? Dosti mě to otravuje, proteže než to naběhne, jsem už většinou pryč z kavárny, parku ETC....
pokud zapnu WiFi, iPhone ji najde. Pokud je potřeba zadám heslo a on se připojí, potud je to normální. Pak ale musím čekat poměrne dosti dlouho, než Safari zjistí, že je WiFi přítomna a přepne se. (v průměru 10 minut). Děje se to v obou případech: tedy i pokud je/není signál pro přenos edge či GPRS. Je to normální? Dosti mě to otravuje, proteže než to naběhne, jsem už většinou pryč z kavárny, parku ETC....
Re: problém s WiFi
neni to normalni...pokud je signal silnej tak iphone vyuzije wifi...
edge nebo gprs jen v pripade ze se wifi signal ztrati
takze muze byt klidne problem v te sile signalu... dela ti to vsude? (ve vice kavarnach?)
edge nebo gprs jen v pripade ze se wifi signal ztrati
takze muze byt klidne problem v te sile signalu... dela ti to vsude? (ve vice kavarnach?)
Jo, právěže to dělá všude. Takže s tím mám zajít na reklamaci? Ani jsem si z toho důvodu neudělal jailbreak.
pokud nemas JB tak to urcite zavani problemem... urcite muzes zkusit restore... to ti beztak udelaj v servisu...
jinak ja ze zvyku kdyz se pripojuju k nejake wifi siti tak v nastaveni cekam tak dlouho dokud to neprideli IP adresu...
obcas se mi prave stavalo ze se mi udelala fajfka u wifi site ale vubec to nebylo pripojene...
obcas se mi prave stavalo ze se mi udelala fajfka u wifi site ale vubec to nebylo pripojene...
to mi ale dela taky, wi fi v seznamu je odfajfkovane, ale trva nez se zobrazi na horni liste kde porad visi jen E, nekdy pomuze vypnout a zapnout wifi, nebo parkrat tuknout na zvolenou wifi.