iTunes 8.1
-
- Starý pes fóra :)
iTunes 8.1
Dnes vysly nove iTunes 8.1, veskera diskuze tykajici se teto nove verze patri do tohoto vlakna.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
-
Re: iTunes 8.1
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse
Apple MacBook 13" | 2008 - dead
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse
Apple MacBook 13" | 2008 - dead
-
Poznatek prvni: synchronizace i backup iphonu je MNOHEM rychlejsi.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
-
- Host
Tak jsem též udělal update a jelikož mám nainstalovanou češtinu od iphone.zone tak teď mám itunes ve french
... a v préférences eng není. Berte to jako info. Doufám, že to není moc OT.
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
-
- Moderator fóra
Neni tam egn, ale je tam Anglais... ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
MBPR 16" iPhone 11 Pro iPad Pro 11" iPad Mini 2 4G ATV 4K Withings SmarScan
-
- Senior uživatel
Ciko píše:Zdá se mi že oproti starším verzím běhá na windows omnoho rychleji.
jestli je tomu tak, tak to je jen dobre... ja moc rozdil nepoznavam... mam vykonej PC takze ja moc problem v tomto nemel
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
uz jsem taky na 8.1
-
- Klub čistého iOS
Co je noveho:
1) vylepsen Genius Playlists - nepouzivam za ty prachy, takze...
2) vylepsen Genius Sidebar - nepouzivam za ty prachy, takze...
3) High-quality, DRM-free music. iTunes Plus is the new standard on iTunes. - od ted si mohou uzivatele zapadnich zemi koupit/stahnout hudbu bez DRM (CR/SK se to netyka)
4) HD TV Shows - moznost kupovat serialy apod v HD kvalite - opet tohle se CR/SK netyka
5) Enhanced Accessibility - tomuhle moc nerozumim co tim Apple mysli. Rozsirene moznosti "ctecky obrazovky" (screen reader), ktera Vam umozni jednodussi nakupovani a stahovani z AppStore
6) New Visualizer - snad neni treba vysvetlovat (pro me neco naprosto zbytecneho
)
7) Speed improvements - zvyseni rychlosti (no na me P4 2,4@2,66 z roku 2001 sem to moc nezpozoroval)
8 ) Autofill any iPod - mozno "nakrmit" jakykoliv iPod. Tak zeby uz jsme konecne neprisli o vsechno, kdyz pripojeme svuj iPod/iPhone k cizimu PC?
9) Import as iTunes Plus - mozno importovat pisnicky z CD jako v iT PRO (nejak sem se s iT PRO nesetkal, tak nevim jaky je rozdil s "normalni" iT)
/edit: taxem taky zjistil, ze mi ten update nasypal do PC ten nepouzitelnej Safari
chjo, zas o dalsi sr*ku navic, kdyby slo scrolovat "normalne" tzn. skoky po 3 radcich, tak bych ho mozna i zkusil, ale scrolovat po 1radku je des, a furt lest na listu a tahat pasuvnik je fakt vopruz ![Mad :x](./images/smilies/icon_mad.gif)
1) vylepsen Genius Playlists - nepouzivam za ty prachy, takze...
2) vylepsen Genius Sidebar - nepouzivam za ty prachy, takze...
3) High-quality, DRM-free music. iTunes Plus is the new standard on iTunes. - od ted si mohou uzivatele zapadnich zemi koupit/stahnout hudbu bez DRM (CR/SK se to netyka)
4) HD TV Shows - moznost kupovat serialy apod v HD kvalite - opet tohle se CR/SK netyka
5) Enhanced Accessibility - tomuhle moc nerozumim co tim Apple mysli. Rozsirene moznosti "ctecky obrazovky" (screen reader), ktera Vam umozni jednodussi nakupovani a stahovani z AppStore
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
6) New Visualizer - snad neni treba vysvetlovat (pro me neco naprosto zbytecneho
7) Speed improvements - zvyseni rychlosti (no na me P4 2,4@2,66 z roku 2001 sem to moc nezpozoroval)
8 ) Autofill any iPod - mozno "nakrmit" jakykoliv iPod. Tak zeby uz jsme konecne neprisli o vsechno, kdyz pripojeme svuj iPod/iPhone k cizimu PC?
9) Import as iTunes Plus - mozno importovat pisnicky z CD jako v iT PRO (nejak sem se s iT PRO nesetkal, tak nevim jaky je rozdil s "normalni" iT)
/edit: taxem taky zjistil, ze mi ten update nasypal do PC ten nepouzitelnej Safari
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
![Mad :x](./images/smilies/icon_mad.gif)
..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..
SG G6
https://www.investicnigramotnost.cz/
SG G6
-
- Mírně pokročilý
OT: Genius playlist je za prachy:-o?? Ja sem si ho aktivoval jednim kliknutim na tlacitko a konec!
-
- Klub čistého iOS
mettzed: pokud sem to cetl spravne, tak je to zadara na 2 nebo 3 mesice, pak je to za 99dolaru/rok
Ale mozna, ze moje 10ti leta engl je furt spatne, ci moje oci od koukani do PC uz sou fakt slepy
kazdopadne, i kdyby obe podminky byly pravda
tak furt se to u nas stejne neda pouzit, bo CR/SK nemuze pres AppStore MP3 nakupovat
/edit: ted sem si precetl co to vlastne dela a dekuji NESCI!!! shromazduje to informace o tvy mp3 na HDD a posila seznam Applu a ten pak dle toho Ti nabizi hudbu na AppStoru... VelkyBratr te ma v hrsti!!!
--------------------------
Vsimli jste si iTunes DJ vlevo v liste? Moc nechapu k cemu to je, bo tam mam jen 26 songu a jeste k tomu takovy co sem uz dloooho neposlouchal...
![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Ale mozna, ze moje 10ti leta engl je furt spatne, ci moje oci od koukani do PC uz sou fakt slepy
kazdopadne, i kdyby obe podminky byly pravda
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
/edit: ted sem si precetl co to vlastne dela a dekuji NESCI!!! shromazduje to informace o tvy mp3 na HDD a posila seznam Applu a ten pak dle toho Ti nabizi hudbu na AppStoru... VelkyBratr te ma v hrsti!!!
--------------------------
Vsimli jste si iTunes DJ vlevo v liste? Moc nechapu k cemu to je, bo tam mam jen 26 songu a jeste k tomu takovy co sem uz dloooho neposlouchal...
..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..
SG G6
SG G6
-
- Mírně pokročilý
OT ale me to nic o zpoplatneni nereklo!! Proste to odesle informace o mejch songach applu a pak v iphone kdyz prehravam pisnicku tak kliknu na ten spletenej symbol a ono mi to vyhodi 25 pisnicek hodicich se k ty co posloucham!! Takze to je za prachy:-x?
/EDIT: moje další zjištění... když píchnu iP k pc tak místo názvu foťáku v minulym iTunes "Apple iPhone" tam mám svůj název "ZEMi's iPhone"
/EDIT: moje další zjištění... když píchnu iP k pc tak místo názvu foťáku v minulym iTunes "Apple iPhone" tam mám svůj název "ZEMi's iPhone"
jenom takovej dotaz pro uplnou jistotu,jestliže si dám update na novou verzi, nesmažou se mi všechny playlisty,app,movies co tam mám ted ?? ![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
-
- Senior uživatel
nesmazou
... neboj...
Help>check for updates
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Help>check for updates
jojo to vim kde to je =) já se jen bál páč sem to jednou dělla tušim jinak a smazalo se mi to ... =) jinak děkuju
a ako je to pri synchronizovani jailbreaknuteho iphonu nerobi to problem hlavne co sa tyka aplikacii?
-
- Senior uživatel
Pavuk píše:a ako je to pri synchronizovani jailbreaknuteho iphonu nerobi to problem hlavne co sa tyka aplikacii?
nene, to mas jak normalne FW akorat ,,rozsiren'' normal syncnes s iTunes, app nedelaj problem
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Caute,dneska jsem si poridil Iphone a stahl jsem si Itunes8,1 ,ale nevim jak si dat do iphonu hudbu poradimi nekdo co stim ?
-
- Senior uživatel
pripojis iPhone k PC pomoci kabelu co si dostal k iPhonu,
otevres iTunes...
vytvoris si svuj Playlist (nazev libovolnej treba letadlo)
potom kliknes na iPhone v iTunes
Das music
a tam zaskrtnes playlist ktery sis nazval treba letadlo![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
doporucuju predcist manual... je tady na foru uploadnutej![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
otevres iTunes...
vytvoris si svuj Playlist (nazev libovolnej treba letadlo)
potom kliknes na iPhone v iTunes
Das music
a tam zaskrtnes playlist ktery sis nazval treba letadlo
doporucuju predcist manual... je tady na foru uploadnutej
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)