iPhone 3G/3Gs - objevují se prasklinky v plastu?
Re: iPhone 3G - objevují se prasklinky v plastu?
já mám ip asi 2 měsíce edice black prasklinky žádné ale hnedka jak sem otevřel krabici tak mi upadlo tlačítko na tichý režim....přilepil sem to sekundovým lepidlem a zatím pohodička
-
- Mírně pokročilý
Wow.., tak to by mě dost naštvalo rozbalit nový telefon. A poté by mi hned spadnul a poníčil by se..Z toho bych byl špatnej ...To si vážně po chvilce rozbalení už lepil ? ..Zajimavé ..
EDIT: aha, tak v tom případě nechápu proč neudělal reklamaci..dva měsíce nový iPhone a tlačítko je rozbité... Mno jak myslíš
EDIT: aha, tak v tom případě nechápu proč neudělal reklamaci..dva měsíce nový iPhone a tlačítko je rozbité... Mno jak myslíš
Naposledy upravil(a) Domingo dne sob úno 14, 2009 6:43 pm, celkem upraveno 1 x.
iPhone 3G 8GB
telefon mu neupadl, ale tlacitko ticheho rezimu je u nekterych kusu "nekvalitne" pridelane, a upadne, na foru uz o tom je topic.
-
- Host
lidi me se take udelala prasklina u tlacitka ticheho rezimu mám ho od vodafonu pre 2 emsici koupeny ve folii proste nespadl mi kam mám zavolat a vymeni mi ho za novy kus? aby mi nerekly ze sjem to zavinil já protoze ja ho tak hlídam....popripade kam zavolat vymeni ho hned?
kam by si volal? normalne to dones so vsetkym do predajne kde si to kupil a daj na reklamaciu a nevymenia ti to hned s tym nerataj. normalne to poslu servisu a ten rozhodne o oprave/vymene
1/ Ja mam taky prasklinku.. mezi okrajem hliniku a slotem pro SIM kartu.
Nicemu to nevadi, nevycniva to.. takze zatim nereklamuju
2/ V ramci reklamaci sem mel pocit, ze Apple vseobecne prodejcum - operatori, nakazal, ze v ramci reklamaci iP., se maji chovat standartne, tj. vzit iP., dat jiny - novy, tecka. O tom, ze by se tim nejprve zabyval servis, ktery schvali neschvali duvod reklamace sem neslysel.
3/ Kazdy pristroj se casem opotrebi. Faktem je, ze ten muj iP., uz nekolik slusnejch slupek pri padu na zem dostal Takze se divim, ze se nerozsekal uplne a nejaka malinka prasklinka, je pro mne velkou satisfakci, za jeho prikladne sestaveni a pevnost
Nicemu to nevadi, nevycniva to.. takze zatim nereklamuju
2/ V ramci reklamaci sem mel pocit, ze Apple vseobecne prodejcum - operatori, nakazal, ze v ramci reklamaci iP., se maji chovat standartne, tj. vzit iP., dat jiny - novy, tecka. O tom, ze by se tim nejprve zabyval servis, ktery schvali neschvali duvod reklamace sem neslysel.
3/ Kazdy pristroj se casem opotrebi. Faktem je, ze ten muj iP., uz nekolik slusnejch slupek pri padu na zem dostal Takze se divim, ze se nerozsekal uplne a nejaka malinka prasklinka, je pro mne velkou satisfakci, za jeho prikladne sestaveni a pevnost
-
- Mírně pokročilý
Tak vždycky, když se najde nějaký problém a není zatím tak strašný, tak můžem v pohodě čekat. Např. malá prasklinečka .. Nevadí tolik a pokud by se to zhoršovalo, tak máš 2roky záruky, takže OK.
iPhone 3G 8GB
-
- Host
a kdyz mi rkenou ze sjem to zavinil já coz ja nic nezavinil a vrati ze servizu a bude hodne poskrabanej (jako ze by mi ho poskrabali v servisu co mám delat?a má nekdo zkusenosti s VF?
-
- Moderator fóra
Co tady od nás vlastně potřebuješ vědět? Uživatelé fóra nejsou vševědoucí a nemohou vědět, co se stane, když... Já spíš pochybuju, podle stylu tvého vyjadřování, že se vůbec budeš umět vymáčknout v servisu nebo na místě, kde budeš reklamovat prasklinu.
-
- Host
Beavers:Já chci prostě vědět jestli někdo má zkušenosti s reklamací u VODAFONE slyšel jsme ,že to jsou strašný svině..takže řeknou ,že jsem si to zavinil sám..a taky jestli se někomu nestali,že mu vrátili iPhone ze servisu nejak moc poškrábany...
pozrite akakolvek pobocka operatora sa riadi standardnym procesom a to je poslat mobil do autorizovaneho servisu.
Spoločnosť PPI ? ETC Slovakia sa stala výhradným partnerom operátora Orange pri poskytovaní záručných i mimozáručných servisných služieb pre zariadenie Apple iPhone. Opravy budú prebiehať na Slovensku, v Bratislave.
ja som v PPI-ETC dlhu dobu pracoval a viem ako to funguje. akykolvek operator ten telefon od teba zoberie neriesi a posle ho do servisu, tym to pre nich hasne. a akonahle ten telefon pride zo servisu voila, operator ma na papieri od servisu napisane ako ma postupovat dalej takze o vsetkom co sa s telefonom stane rozhoduje nie operator ale servis. servis ti napise vyjadrenie ci bol telefon opraveny alebo neopraveny (koli zateceniu/mech poskodeniu atd...) alebo nariadi operatorovi vratit peniaze respektive vymenit telefon... na pobocke ti iba precitaju z papiera co maju robit lebo nejsu kompetentni na nic ine...
to je asi tak vsetko co sa okolo toho deje a apple iphone nieje vynimkou aj ked by ste si to mohli mysliet, ale ziadne vymeny kus za kus ihned, sa nedeju to je iba zbozne prianie niektorych ludi co si myslia neviem co ked je to predsa I-phone. pre operatora to je iba akykolvek iny telefon a nesprava sa k nemu nijak extra... to mozno v amerike ale v europe nie ...
a btw je tu duplicitna tema : http://www.iphone.cables.cz/viewtopic.php?f=85&t=8237
tak bud toto presunut tam alebo hento presunut sem lebo je tu na fore znacny chaoz
Spoločnosť PPI ? ETC Slovakia sa stala výhradným partnerom operátora Orange pri poskytovaní záručných i mimozáručných servisných služieb pre zariadenie Apple iPhone. Opravy budú prebiehať na Slovensku, v Bratislave.
ja som v PPI-ETC dlhu dobu pracoval a viem ako to funguje. akykolvek operator ten telefon od teba zoberie neriesi a posle ho do servisu, tym to pre nich hasne. a akonahle ten telefon pride zo servisu voila, operator ma na papieri od servisu napisane ako ma postupovat dalej takze o vsetkom co sa s telefonom stane rozhoduje nie operator ale servis. servis ti napise vyjadrenie ci bol telefon opraveny alebo neopraveny (koli zateceniu/mech poskodeniu atd...) alebo nariadi operatorovi vratit peniaze respektive vymenit telefon... na pobocke ti iba precitaju z papiera co maju robit lebo nejsu kompetentni na nic ine...
to je asi tak vsetko co sa okolo toho deje a apple iphone nieje vynimkou aj ked by ste si to mohli mysliet, ale ziadne vymeny kus za kus ihned, sa nedeju to je iba zbozne prianie niektorych ludi co si myslia neviem co ked je to predsa I-phone. pre operatora to je iba akykolvek iny telefon a nesprava sa k nemu nijak extra... to mozno v amerike ale v europe nie ...
a btw je tu duplicitna tema : http://www.iphone.cables.cz/viewtopic.php?f=85&t=8237
tak bud toto presunut tam alebo hento presunut sem lebo je tu na fore znacny chaoz
-
- Host
praská se nekomu na tomhle miste?
-
- Mírně pokročilý
-
- Host
Tak jsme ho dal reklamovat ,ale řeknu vám Vodafone má strašný přístup k svým zákazníkum...Dali ho reklamovat,ale mají prý blbý sevis a řeknou ,že jsme si to zavinil sám...Dívali se na mě jak na blba...to je fakt strašný
-
- Mírně pokročilý
cos cekal? je to manualní poskození...
iPhone 3G 8GB FW 3.0 JB, telefonica o2
SONY Vaio VGN-FW21E
http://www.iphone.cz
http://soad-systemofadown.wz.cz
SONY Vaio VGN-FW21E
http://www.iphone.cz
http://soad-systemofadown.wz.cz
-
- Host
AhA dobry si myslis ze sjem to poskodil já bo co? hlavne ze to byla mensi praskanec a ted se stal vetsi to se muze stat z niceho nic aniz by telefon padal?
-
- Host
jj asi tak včera sem nes telefon do vodafonu (jednak nešel zapnout a pak byl popraskanej)
ženská mi řekla že to je poškrábaný... napsala to i do toho reklamačního papíru.. trvalo mě než sem ji prmluvil aby to přepsala na samovolné praskání nebo tak něco... nejdřív na mě hrála že to sem si to poškábal ale nedal sem se
jeslti mě to v něčem pomůže ale nevim každopádně měsíc možná dýl bez telefonu
a dostal sem parádní nokii která se sama od sebe destkrát za den restartuje
btw: nepsalo se tu někde že při reklamaci vám operátor nemuže dát jiný telefon než iphone?
ženská mi řekla že to je poškrábaný... napsala to i do toho reklamačního papíru.. trvalo mě než sem ji prmluvil aby to přepsala na samovolné praskání nebo tak něco... nejdřív na mě hrála že to sem si to poškábal ale nedal sem se
jeslti mě to v něčem pomůže ale nevim každopádně měsíc možná dýl bez telefonu
a dostal sem parádní nokii která se sama od sebe destkrát za den restartuje
btw: nepsalo se tu někde že při reklamaci vám operátor nemuže dát jiný telefon než iphone?
nasko píše:praská se nekomu na tomhle miste?
hodne casty jev, zahranicni fora jsou plna takovych fotek
reklamaci by ti meli uznat
-
- Pokročilý uživatel
maxmilian píše:jeslti mě to v něčem pomůže ale nevim každopádně měsíc možná dýl bez telefonu
Proboha, proč to "nebo dýl" ze zákona je 30 dnů na vyřízení reklamace, 31 den musíš dostat zpět opravený (nový) přístroj, nebo peníze.
K tomu praskání ať nejsem úplně OT malý mikro prasklinky jsou na všech telefonech všech značek, neřeknu kdyby se kus ulomil, ale tohle bych fakt neřešil...
nasko:
Já jsem si všimnul že mam prasklinku na tom samém místě co ty, pak dej vědět jak jsi dopadl s reklamaci a taky to asi dám.
Upravene podla pravidiel fora. Paly
Já jsem si všimnul že mam prasklinku na tom samém místě co ty, pak dej vědět jak jsi dopadl s reklamaci a taky to asi dám.
Upravene podla pravidiel fora. Paly
-
- Host
jj řeknu...jako taky záleží co máš za operátora vodafonákum to opravuje servis BRITEX takze nejak ani neverim ze by mi dali nový...jinak po me nechtela prabici proste nic jestli ten mobil bude poskrabany tak budu chtit prachy...ja si ho hlídal a nejaky svine aby ho poskrabali to porste nasere(ja znam jaky jsou flákaci takze)
-
- Host
k té reklamaci jak se tu někdo reagoval na můj příspevek...
víc než měsíc prý proto že iphone se posíla do zahraničí a trvá to prý dýl takhle mi to podala prodavačka u vodafone
víc než měsíc prý proto že iphone se posíla do zahraničí a trvá to prý dýl takhle mi to podala prodavačka u vodafone
-
- Pokročilý uživatel
Zákon nezná "proto že to posílá do zahraničí" 31 den musí být opraveno, vyměněno nebo vrácené finance(nebo zamítnuto s vyjádřením proč). Musel by si písemně souhlasit s delší dobou a i ta musí být přesně stanovena.
Omlouvám se za OT sem to píšu, že by to mohlo poučit i ostatní.
Určitě lepší takovýto OT nežli zbytečné příspěvky ala HONZ1K a jemu podobných. Toto je alespoň informace, vztahující se k tématu. Beavers.
Omlouvám se za OT sem to píšu, že by to mohlo poučit i ostatní.
Určitě lepší takovýto OT nežli zbytečné příspěvky ala HONZ1K a jemu podobných. Toto je alespoň informace, vztahující se k tématu. Beavers.
-
- Host
No Britex uz do poslal Vodafone ,ale Vodafone pořád nevolá nechapu když jim už přišel....Britex to rozhodnutil meli za 1 den takže vpoho jen ,aby bylo dobré jeste sjem si vsiml ze to reklamuji jjeste 2 lidi z brna ve vankovce
Zdravim, uz sem to tu jednou psal ale omylem sem to dal do spatneho vlakna tak to sem hodim jeste jednou..
http://img14.imageshack.us/my.php?image=obr01.jpg
byl sem u operatora vodafone na Chodove kde mi rekl ze sem si to zavinil sam neopatrnym zachazenim s telefonem a ze to do reklamace veme ale bez naroku na reklamaci a telefon bych stejne nedostal protoze meli zrovna inventuru
Taky kdyz sem se toho chytreho pana zeptal ze mam problem s baterkou ze mi nevydrzi ani den a jak vlezu pres EDGE na net tak spadne hned tak po 10 minutach na 20% tak mi rekl ze kdyz sem si koupil telefon s velkym dotykovym displejem tak stim musim pocitat, pry je to normalni...
http://img14.imageshack.us/my.php?image=obr01.jpg
byl sem u operatora vodafone na Chodove kde mi rekl ze sem si to zavinil sam neopatrnym zachazenim s telefonem a ze to do reklamace veme ale bez naroku na reklamaci a telefon bych stejne nedostal protoze meli zrovna inventuru
Taky kdyz sem se toho chytreho pana zeptal ze mam problem s baterkou ze mi nevydrzi ani den a jak vlezu pres EDGE na net tak spadne hned tak po 10 minutach na 20% tak mi rekl ze kdyz sem si koupil telefon s velkym dotykovym displejem tak stim musim pocitat, pry je to normalni...
-
- Host
Znám další lidi ,které maji stajný problém já a pár kámošu kazdý se k telefonu chová tak blbe ,že to praskne pochybuju ja telefon měl ani ne 2 měsíce nespadl a začal praskat najdřív málo a pak se to zvětšilo mám to na uplně stéjném míště jako ty...z tvého postu jsem pochopil ,že ti telefon nevymenili...mě ho na reklmaci vzali nijak jsem se nemusel hádat...už by mel být zpátky ,ale pořád nevolají i kdyz na PPL napsané ,že je to převzaté proste jdu v ponělí a uvidím kdyžtak uakážu nějaké zahraníční weby,kde se ostatní lidi setkali se stejným problémem....kdyby někdo mel několik fotek kde je iphone prasknutý na místě kde je tlačítko tichého režimu tak bych byl rád kdyby je sem dal....díky moc
mam prasklinu na rovnakom mieste pri tlacitku ticheho rezimu. mam ale cierny iphone tak to vyfotit bude problem.
neriesim to lebo to na funkcnost telefonu nema ziadny vplyv nieje to skoro vobec vidiet a koli tomu ho reklamovat nebudem... nestoji to za to je to iba telefon a vymeneny zadny kryt by bol za chvilu rovnaky.
neriesim to lebo to na funkcnost telefonu nema ziadny vplyv nieje to skoro vobec vidiet a koli tomu ho reklamovat nebudem... nestoji to za to je to iba telefon a vymeneny zadny kryt by bol za chvilu rovnaky.
Pro O2 jelikož tam pracuju servisuje taky Britex a prasklé 3G se tam poslední dobou řeší docela často.
Jinak s Britexem nemám zrovna ty nejlepší zkušenosti, ale asi toho mají hodně a to potom dochází k efektu, že levá ruka neví co dělá pravá. Což se běžně v dnešní době, ale stává.
EDIT: a speciálně pro nick Nasko si dovolím odpovědět, že v tom v čem se vracejí nám telefony z Britexu se nedá hovořit o obalu a ještě když vím jak PPL která jim balíky vozí se k tomu chová...div, že ty MT z reklamací vůbec dojdou ready. Raději dál ani nemluvit aby to nevypadalo, že Britexu dělám špatné jméno.
Barva písma změněna na defaultní. Je zapovězeno používat jiné barvy. Obzvláště červené odstíny jsou pro poznámky moderátorů. Viz pravidla. Beavers. viewtopic.php?f=112&t=10929
Za tu barvu se omlouvám, patrně mě to nějak uteklo.
Jinak s Britexem nemám zrovna ty nejlepší zkušenosti, ale asi toho mají hodně a to potom dochází k efektu, že levá ruka neví co dělá pravá. Což se běžně v dnešní době, ale stává.
EDIT: a speciálně pro nick Nasko si dovolím odpovědět, že v tom v čem se vracejí nám telefony z Britexu se nedá hovořit o obalu a ještě když vím jak PPL která jim balíky vozí se k tomu chová...div, že ty MT z reklamací vůbec dojdou ready. Raději dál ani nemluvit aby to nevypadalo, že Britexu dělám špatné jméno.
Barva písma změněna na defaultní. Je zapovězeno používat jiné barvy. Obzvláště červené odstíny jsou pro poznámky moderátorů. Viz pravidla. Beavers. viewtopic.php?f=112&t=10929
Za tu barvu se omlouvám, patrně mě to nějak uteklo.
-
- Host
díky za rady doufám ,že to opravoval(kontroloval) nejaky dobrý člověk a nanpíše ,že jsem si to udělal sám...já se taky bojím,že když neopraví tak vrátí poškrábaný což by mě naštvaly nevím jestli bych se mohl hádat když mi ho takhle vráti a určitě ráti vzdy když neco reklamuji ne jen telefony notebooky prostě vše tak mám vždy nejaky velký škrábance na notasu jsme mel i vrytý takže uvidim pořád čekám až mi zavolají z Vodafonu
EDIT:V pátek mi dali novýho iPhona zatím to vypada nadejne ,ale kdovi jestli nedali nejaky strasi kousek jako kde se jeste ty plasty praskaji...díky za rady všem
EDIT:V pátek mi dali novýho iPhona zatím to vypada nadejne ,ale kdovi jestli nedali nejaky strasi kousek jako kde se jeste ty plasty praskaji...díky za rady všem
-
- Mírně pokročilý
Tak jsem nasel na svem Iphone 3G WHITE 3 prasklinky, byl sem dnes v GSmobile tam mi telefon prijali a rekli ze s velkou pravdepodobnosti dostanu novy kus a ze by to melo byt do patku, tak sem zvedavy.
Tiež mám prasklinu pri tlačítku tichého režimu. Mám čierny kryt tak to nieje tak vidieť. Neviem prečo to tlačítko sa musí tak silno pohybovať.
Stačilo aby som si parkrát vypol zvuk a zapol a už to bolo prasknuté.
Stačilo aby som si parkrát vypol zvuk a zapol a už to bolo prasknuté.
-
- Mírně pokročilý
tak jsem po přečtení tématu koukla na svůj IP white, a praskliny jsou tam taky, na klasických místech. I když je bílý, tak nejsou moc vidět, spíše jsou to jakoby takové malé žilky. Předpokládám, že to bude jenom kosmetická vada, a podle příspěvků zde to asi nemá cenu reklamovat, pokud dostanu opět ip s praskajícím krytem...
-
- Mírně pokročilý
Tak co aspon si prodlouzis zaruku, ja mam iphone 6 mesicu typ WHITE a mel sem tam tri ty prasklinky a ted cekam na novy. Takze pekne zaruka zase 24 mesicu.
Minulý mesic jsem byl znovu reklamovat, a do tydne jsem mel novy iP...v poradi uz treti, snad uz to praskat nebude...
Ale tak co...kazdej mesic si chodit pro novej telefon, o tom se mi drive mohlo jen zdat
Ale tak co...kazdej mesic si chodit pro novej telefon, o tom se mi drive mohlo jen zdat
-
- Mírně pokročilý
iP 8GB čierny,kupovaný 11/2008 tiež som našiel praskliny okolo otvoru na sluchátka.Nikdy som ich nepoužil,ani raz tam nič nebolo zastrčené,super...
nevadí , že idem pomaly,možno idem aj zlým smerom
Ronaldok píše:Tak co aspon si prodlouzis zaruku, ja mam iphone 6 mesicu typ WHITE a mel sem tam tri ty prasklinky a ted cekam na novy. Takze pekne zaruka zase 24 mesicu.
Zaruku dostanes prodlouzenou pouze o ten cas, co si nemel svuj telefon, zadnych novych 24 mesicu nedostanes, pokud ho nevratis 3x se stejnou vadou, pak mas pravo odstoupit od smlouvy a uzavrit novou na novych 24 mesicu...
-
- Mírně pokročilý
Tak sem v GSmobilu dostal do druheho dne novy foun
Po přečtení příspěvků se děsím, příští týden mi přijde iphone 3G black 8 GB od t-mobile. Je tu někdo kdo ho koupil nedávno a má ještě problémy s praskáním ?
-
- Starý pes fóra :)
praskliny sa prjavovali hlavne u bieleho modelo akozto pri ciernom niesu vidiet
to ze nejsou videt me nijak neuklidnuje To, ze nevidis zavadu brzd, ale kdyz do nich sednes a nebrzi ti taky vadi