Nevím, jestli je to posledním FW, ale iP mi všechny "skrytá" čísla zobrazuje jako Blocker caller. Když jsem problém G-lil, tak jsem si přečetl zkušeností lidí s AT&T, kde je to jako služba ochraňující uživatele před marketing. hovory.
Já to u T-m aktivováno nemám - a tuto službu nepodporují. Technici u nich o tom nic neví, takže to asi bude feature iP.
Taky je nelogické, že i když je caller blokovaný tak (naštestí pro mě) stejně zvoní. Podle US uživatelů ty hovory blokuje přímo operátor a na telefon je nepřepojí...
Je to taková dce/nefce; proč tam není prosté Unknown/Hidden? Má s tím někdo zkušnost?
//spachal: upravena barva pisma
iP 2.2.1 a Blocked Caller
-
- Starý pes fóra :)
Re: iP 2.2.1 a Blocked Caller
Jeste jednou prosim a srozumitelneji, Tvuj problem je v tom, ze na displayi je misto napisu Unknown/Hidden napis Blocker caller, ve chvili kdy Ti nekdo vola se skrytym cislem? Nejsem si jisty, ale mam fw 2.2.1 take a vidim tam napis Blocked.
A prosim o nepouzivani barvicek a ruznych rezu/velikosti pisma, pokud to neni text od, nebo pro adminy/mody, dekuji.
A prosim o nepouzivani barvicek a ruznych rezu/velikosti pisma, pokud to neni text od, nebo pro adminy/mody, dekuji.
červeně jsem to udělal jen proto, že je to tak v iP - takže sry.
Zkusím srozumitelněji - místo obvyklého Skrytého čísla (čekal bych ekvivalent Hidden/Unknown) je v iP Blocked caller. Když jsem to viděl, tak jsem nevěděl co si pod tím představit. Původně jsem myslel, že je to blacklist čísel v iP - a divil jsem se, že nevidím to konkrétní číslo. prošel jsem znovu nastavení iP - tam nic nebylo. Přes Google jsem zjistil zkušenosti uživatelů AT&T, kterým to nabízí jako fci - to mi ale moc nepomohlo. Zamýšleli se nad tím, že některá čísla blokuje operátor a nepřepojí je na zákazníky - to jsem se podivil.
Nakonec se ukázalo, že ty hovory jdou uskutečnit - naštěstí pro mě - jako obvyklé hovory ze skrytého čísla. zkoušel jsem dotaz u T-mobilu a tam nic takového neřeší a vůbec neví.
Naštěstí se ukázalo, že nejde o žádný problém - ale docela mě to zneklidnilo, protože v práci mají všichni skrytá čísla. ptám se, jestli s tím má ještě někdo zkušenost - popř. jak je to nazváno v českém "překladu"?
Zkusím srozumitelněji - místo obvyklého Skrytého čísla (čekal bych ekvivalent Hidden/Unknown) je v iP Blocked caller. Když jsem to viděl, tak jsem nevěděl co si pod tím představit. Původně jsem myslel, že je to blacklist čísel v iP - a divil jsem se, že nevidím to konkrétní číslo. prošel jsem znovu nastavení iP - tam nic nebylo. Přes Google jsem zjistil zkušenosti uživatelů AT&T, kterým to nabízí jako fci - to mi ale moc nepomohlo. Zamýšleli se nad tím, že některá čísla blokuje operátor a nepřepojí je na zákazníky - to jsem se podivil.
Nakonec se ukázalo, že ty hovory jdou uskutečnit - naštěstí pro mě - jako obvyklé hovory ze skrytého čísla. zkoušel jsem dotaz u T-mobilu a tam nic takového neřeší a vůbec neví.
Naštěstí se ukázalo, že nejde o žádný problém - ale docela mě to zneklidnilo, protože v práci mají všichni skrytá čísla. ptám se, jestli s tím má ještě někdo zkušenost - popř. jak je to nazváno v českém "překladu"?
-
- Host
Když mi volala Policie, tak se mi taky zobrazilo Blocked caller.
Zobrazí se to, když volá někdo se skrytým číslem.
Zobrazí se to, když volá někdo se skrytým číslem.
iPhone 3G 8GB FW 3.0
-
- Starý pes fóra :)
Takze jde vpodstate jen o text v telefonu, nic vic :]