Budoucí iPhone firmware 3.0 byl představen 17.3.09

vše co vás napadne
Odpovědět
H0NZ1K
Senior uživatel
Senior uživatel

Re: Budoucí iPhone firmware 3.0 byl představen 17.3.09

Příspěvek od H0NZ1K »

a kdyz se timto mottem budou ridit vsichni? protoze si mysli tu stejnou hloupost jako ty ? :)... ja myslim ze kdyz si koupis tak ,,drahej'' pristroj tak tech cca 2oo,-kc te nezabije ne? a nebo kdyz nechces platit tak zustan na starym FW :P

Neonik

Příspěvek od Neonik »

No, něco na tom možná je, ale i tak mi to přijde jako vyděračství...:) Když člověk kupuje app z Appstore tak de 25% Applu. No, dalo by se říst, že to mají za to jak lžou s tím GSM modulem..:D Ale ok, možná na to našetřím..:)

beedee

Příspěvek od beedee »

otazka na vsetkych co uz bezia na iPhone os 3.0 beta na iPhone 3G:
idu vam MMS?
pretoze mne nie :cry: nevidim vobec moznost ako poslat mms...

dodulo
Starý pes fóra :)

Příspěvek od dodulo »

OT: hej mne idu :lol: cez swirlymms pod 2.2.1 :wink:
iPhone 6S gold 64GB iOS 9.3.5 - no jailbreak
iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak

pe.kova

Příspěvek od pe.kova »

beedee píše:otazka na vsetkych co uz bezia na iPhone os 3.0 beta na iPhone 3G:
idu vam MMS?
pretoze mne nie :cry: nevidim vobec moznost ako poslat mms...

podle toho co jsem se dočetl na fóru macrumors.com jsem zjistil, že údajně momentálně tato službu není dostupná a do léta(než vyjde oficiálně FW 3.0) určitě nebude. Nevím proč, když jí máme, my vývojáři, otestovat...
Naposledy upravil(a) pe.kova dne sob bře 21, 2009 12:21 am, celkem upraveno 1 x.
Pokud něco potřebujete, zkuste nejdříve použít funkci hledat 8).
iPhone 4 4ever (NOW Available)

beedee

Příspěvek od beedee »

hmm... ale dik za info... mozes prosim hodit link, kde si to tam nasiel?

ja som tam pre zmenu nasiel takuto vec o MMS "...will only work on the iPhone 3G, and only when it has 3G service. " -> http://forums.appleinsider.com/showthread.php?t=96414 hned v prvom prispevku

to je dost obmedzujuce! vzhladom na pokrytie 3G signalom u nas...
stale tomu nerozumiem preco apple viaze a vyhovara sa na 3g, ked vsetci dobre vieme ze MMS chodia aj bez 3g...

pe.kova

Příspěvek od pe.kova »

sorry spletl jsem se bylo to na macrumors.com a to tady
jeden člověk tam píše: The support for this will probably not be added until 3.0 is released this summer.

erdedy
Host
Host

Příspěvek od erdedy »

Nasiel som nieco o "MMS a tethering enable" ale nejde mi do prispevku cez ajfon vlozit link ...:-( tak aspon zhruba: treba cez iTunes shift+update nahrat do iphonu subor *.ipcc ktory treba stiahnut pre konkretneho operatora alebo upravit nejaky ineho operatora... Ked budem pri nomalnom kompe tak ten link prilozim. Asi az rano. Zatial skuste pogooglit
iPhone 5S 16GB 8.3, iPad4 32GB 7.1

Diablo

Příspěvek od Diablo »

On tu někdo z vás skutečně REÁLNĚ používá MMS??? :D :D :D :D ?

Nebo to jen zkoušíte ze zajímavosti.

MMS je dle mého nízoru jedna z nejzbytečnějších funkcí, vzhledem k té ceně a možnostem. Na plné čáře tedy u mne vítězí Email :) .

Pokdu někod denně nebo alespoň týdně využívá MMS, vysvětlete mi prosím co vás k tomu nutí docela by mě to zajímalo.

Neonik

Příspěvek od Neonik »

Jn,MMSku sem poslal 2x v životě..:D Poprve na MC60 ( muj prvni phone s MMS) a podruhe rodicum z Dubrovniku z nove K700i...:D. Když to tak spočtu, tak to vychazi asi na 1 MMS / 3 roky..:D Myslím, že by se měl Apple zajimat o dulezitejsi veci nez MMS..:)

beedee

Příspěvek od beedee »

Presne, len zo zaujimavosti :D
neuveris ale ja tiez asi 4x v zivote :lol: :lol:
takze v podstate su mne osobne mms tiez ukradnute, ale paci sa mi iPhone a som taka povaha ze ked narazim na nieco co nejde a malo by - cisto z principu, tak mi to neda a neda, az kym sa nedopatram k rieseniu... :mrgreen:

...no a ako som tak patral :) aj okolo spojazdnenia tetheringu cez bt a usb modifikovanim .ipcc (pozri http://www.iphone.cables.cz/viewtopic.php?f=116&t=15433) tak som tiez zistil ako sa da modifikovanim/doplnenim .ipcc spojazdnit MMS!!! :shock: :shock: :shock:

Tym istym sposobom podla http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=671426 sa mi teraz podarilo zpristupnit funkcie MMS, ktore defaultne v bete nejako neboli - ikonka fotaka na vkladanie fotky, moznosti poslania kontaktu, zvuku, polohy na mape:

MMS s fotkou
Obrázek Obrázek Obrázek
MMS so zvukom (hlasova poznamka z Diktafonu)
Obrázek Obrázek Obrázek
MMS s gps polohou
Obrázek Obrázek Obrázek
MMS s kontaktom
Obrázek Obrázek

EDIT:
Ci definitivne MMS idu alebo nejdu, potvrdim az ked budem v oblasti s 3G signalom. Zatial sa mi cez EDGE nepodarilo nic odoslat:
Obrázek Obrázek

tak zatial...

pe.kova

Příspěvek od pe.kova »

no hele to číslo ale smaž!

Drago
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Drago »

OT: A co je to vlastne za cislo ? :) Ani neviem.

Takze mam zopar otazok. Ako ste sa ludia s 3G dostali ku 3.0b ? Ked nie ste developeri samozrejme. Co vsetko bude mozne robit s BT na novom OS ? Co je to tethering ? :) Pojdu MMS posielat aj normalne, alebo musim byt v 3G sieti or wifi ?
iPhone 6 64GB Space Gray
MacBook Air 13" Mid 2013
iPad 2 32GB WiFi Black
iPhone 5 16GB Black (2013-2015)
iPhone 3G 8GB Black iOS 3.1.3 (2008-2013)
Obrázek

pe.kova

Příspěvek od pe.kova »

To je identifier, slouží právě pro aktivaci iPhonů, každý iphone má vlastní identifier

Uživatel, od koho mám FW 3.0, si již zatím nepřeje být jmenován! Bt umí připojit bt sluchátka, soubory zatím odesílat neumí, tethering je možnost využít iPhone jako modem k pc, mms jdou údajně jen v 3G síti (nemám přímo potvrzeno!)

zdcerny
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od zdcerny »

Obdivuju všechny co si nahráli už 3.0 a nebojí se, že jim jejich mazel klekne.
Taky bych si tam novou verzi lupnul, ale stále váhám.
Obrázek iP2G, 3G, 3GS, 4, 4S, iP5, iP5C, iP5S, iP6S+, iP7+, iPX, Xs Max 256GB
Obrázek Mac mini, MacBook, MacBook Pro Touch Bar
Obrázek iPod nano, Time Capsule, Apple TV 4, iPad Pro

pe.kova

Příspěvek od pe.kova »

prčo by mi měl kleknout? mě zatím funguje 100%

dodulo

Příspěvek od dodulo »

jj klidne si ju daj ved, nic take neriskujes jedine, ze by si mal z hracicky cihlu, ale tu sme vsetci hracickovia :wink:

zdcerny
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od zdcerny »

pe.kova píše:prčo by mi měl kleknout? mě zatím funguje 100%

No myslel jsem, jako při nahrání nového sw, někdy se to stane přeci.
Obrázek iP2G, 3G, 3GS, 4, 4S, iP5, iP5C, iP5S, iP6S+, iP7+, iPX, Xs Max 256GB
Obrázek Mac mini, MacBook, MacBook Pro Touch Bar
Obrázek iPod nano, Time Capsule, Apple TV 4, iPad Pro

xslide
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od xslide »

zdravím,

děkuji všem kdo semnou spolupracovali na aktivaci FW.Momentálně už nikomu aktivaci sprostředkovat nemohu.

Zároveň se Všem omlouvám, pokud jsem jim neodepsal na PM, ale kapacita schránky zde na foru je pouze 100 PM zpráv, což sem měl plný zhruba za 10 minut.
Pokud jsem někomu neodepsal, nebo nepřidal jejich ID po zaplacení, napiště mi prosím PM znovu.Díky :wink:

Díky :wink:
Naposledy upravil(a) xslide dne ned bře 22, 2009 10:43 am, celkem upraveno 1 x.
Obrázek MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
Obrázek iPhone XS Max, black, iOS 12
Obrázek Apple Watch 4, black, 44mm

dodulo

Příspěvek od dodulo »

coho sa tak zrazu bojis? nedavno si psal nieco ine, osobne by ma len strasne zaujimalo preco sa vsetci idete po***** za tou 3.0b, co je tam naviac od 2.2.1 :?: ( teraz mam na mysli pouzitelneho ) C&P ??? nepouzivam...( a ak potrebujem tak mne staci aj clippy ) idu Ti MMS? no mozem sa stavit, ze nie mne ano :), funguje ti tethering? funguju ti push notifikacie? ja odpovede poznam len sa pytam za ostatnych, ktori prepadli euforii...

xslide
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od xslide »

K FW:
Já osobně jsem přešel na FW 3.0 především kvůli podpoře A2DP sluchátek.
Další výhody jako třeba landscape SMS atd. jsou taky dobré(ikdyž řešitelné i na starém FW).

Já jsem s OS 3.0 spokojený, a prostě mě to baví si takhle hrát s telefonem a nahrávat a zkoušet nový věci.

Někdo se toho bojí, a proto zůstane na starém FW, ale nevidím důvod proč zatracovat uživatele, kteří chcou OS 3.0
Naposledy upravil(a) xslide dne ned bře 22, 2009 10:43 am, celkem upraveno 1 x.

dodulo

Příspěvek od dodulo »

ja se taky nebojim :) a k tym licenciam ked robim nieco legalneho mam aj ciste svedomie -> ked mam ciste svedomie nemam sa dovod bat aspon u mna je to tak :roll:

a ja sa tiez velmi rad zabavam s mojou hracickou, lenze 90% ludi sa do toho hrnie woooooooooooooooooow cim vacsie ciselko tym viac cool a nerozmysla popritom a plni euforie upgraduju ostatnych 10% su developeri ako si ty, tvoj prechod na 3.0 chapem, ak pre teba bluetooth sluchatka boli az tak velmi dolezite ( aspon ti to normalne funguje? ) a nemysli si, ze nemam dost okolo tohto nastudovane sledujem to vsetko od predstavenia ja len, ze by bolo dobre zhrnut sem ludom, ze co vsetko je nove na tom fw, lebo ja zatial nevidim na tom fw nic take co by som doteraz nemal a to iHracku vyuzivam fakt hodne :)

xslide
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od xslide »

BT sluchátka fungují, akorát pouze v iPodu a problém je taky ten že nepodporuje iphone ovládání přes ně.

Jinak FW je stabilní a vše mi funguje jak má

Spidla

Příspěvek od Spidla »

xslide píše:Není to nic nelegálního a Apple tam tu možnost má, takže ji jen využívám.

iPhone SDK Agreement píše:2.5 No Other Permitted Uses
You agree not to rent, lease, lend, upload to or host on any website or server, sell, redistribute, or sublicense the SDK, in whole or in part, or to enable others to do so. You may not use the SDK for any purpose not expressly permitted by this Agreement.
...

wiruzik

Příspěvek od wiruzik »

Novy fw je opravdu stabilni, jiz na nem par dni jedu.. baterka vydrzi mene, ale to je asi tim, ze si s tim casteji hraji.. :)

Pokud by nekdo chtel zaregistrovat svuj iPhone do developer programu, tak at mi klidne napise PM.. za maly poplatek ho tam rad pridam.. predtim si ale prectete, jestli o tento fw vubec stojite, pripadny restore neni tak snadny jako driv..

nenabizim zde 100 registraci, nabizim jen omezeny pocet, aby to nebylo Applu divne, ze najednou se tam pridalo dalsich 90 zarizeni..

beedee: chapu tvuj postoj, ale tento fw se zda byt opravdu stabilni a bezproblemovy.. a mozna tu je vic lidi, kteri uvitaji apple tethering (predevsim ti s O2).. lepsi nez si platit pdanet a podobne..
Naposledy upravil(a) wiruzik dne sob bře 21, 2009 2:00 pm, celkem upraveno 1 x.

beedee

Příspěvek od beedee »

chalani, xslide, wiruzik, co to robite???? blaznite? to je chore... len tak hocikomu... ved tam kopec veci este nefunguje...stabilne to mozno je, ale nie nadarmo to bolo urcene naozaj developerom a betatestrom.

xslide
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od xslide »

my neblázníme, však je snad na každém, jestli do toho půjde nebo ne.My nikoho nenutíme, pouze dáváme tu možnost.A je spousta lidí co ten FW chce.

A nevidím důvod proč by ho mít nemohli, je to stabilní a funguje to jako ostatní firmwary

beedee

Příspěvek od beedee »

??? je to na nich? vies aki su ludia blbi... a ty im to predavas!!!! a to ze je to stabilne a moze to mat hocikto si rozhodol akoze ty? ci apple? nemam slov... ved to ma fakt chyby! neviem ci ty s tym len smskujes... tak potom to je stabilne...

Neonik

Příspěvek od Neonik »

Hey nwm, ale mě to bohužel dost padá (Safari, aplikace), takže asi bohužel budu muset downgradovat na 2.2.1..:(:(

Spidla

Příspěvek od Spidla »

Já jsem kromě drobností narazil na u telefonu dost zásadní nedostatek. Několikrát se mi stalo, že při příchozím hovoru telefon nezvonil ani nevibroval. Pomohl vždy až restart telefonu.

wiruzik

Příspěvek od wiruzik »

Urcite muze nastat u nekoho nejaky bug, je to beta, ale ve firme mame 3 iPhony na fw 3.0 pouzivany intezivne a zatim jsme nenalezli bug ci problem.. spise naopak, ja konecne nemusim tahat extra telefon kvuli tetheringu, coz strasne moc vitam..

v kontaktu jsem jeste s 3 developery, kteri take maji novy fw a jsou z nej nadseni.. o kvalitach fw 3.0 mluvi i zahranicni weby, nikdo nehlasi problemy..

kazdy si na druhou stranu musi uvedomit problemy, ktere mohou nastat a tak by si dopredu mel precist, jak pripadne downgradovat, jestli to zvladne.. potom v tom nevidim problem, protoze nova baseband ceskym uzivatelum opravdu vadit nemusi...

pe.kova

Příspěvek od pe.kova »

beedee: nemohl bys mi podle toho návodu na mms mi to nastavit pro O2 CZ, já jsem v podstatě na 3G denodenně a že bych to testnul

dodulo

Příspěvek od dodulo »

wiruzik píše:Urcite muze nastat u nekoho nejaky bug...

ten tethering tam je uz od zacatku ze jo??? alebo ako si ho nastavil? pytam sa lebo neviem :lol:

Yreg

Příspěvek od Yreg »

Myslím, že je na každom, či túto ponuku využije, ale príjde mi dosť od veci keď si xslide kúpi dev účet a teraz tu ostatným distribuuje (aktivuje) fw 3.0 a ešte si za to pýta aj peniaze. To už sa tu rovno môže riešiť aj warez. Aspoň ja medzi tým nevidím veľký rozdiel.

Diablo

Příspěvek od Diablo »

To Yerg : Ano mám naprosto přesný názor .

Viz můj Topic viewtopic.php?f=11&t=15484

Nevadí mi že tu prodávají licence a obohacují se na tom vadí mi že Moderátoři tohle přehlížejí ale odkaz na stáhnutí bety smazali prakticky okamžitě. Podle mě je prodej licence za peníze a obohacování se na tom mnohem horší než jakýkoliv zdarma publikovaný Warez a pokud je zde na Fóru zakázaný Warez ( s čímž nesouhlasím :D ) tak by mělo být zakázané i toto jednání.

Spidla

Příspěvek od Spidla »

wiruzik píše:v kontaktu jsem jeste s 3 developery, kteri take maji novy fw a jsou z nej nadseni.. o kvalitach fw 3.0 mluvi i zahranicni weby, nikdo nehlasi problemy..

Nikdo nehlásí problémy :D
http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=669956
http://www.everythingicafe.com/forum/ip ... 45031.html

Vrtá mi hlavou proč tento software Apple rovnou nevydal.
Naposledy upravil(a) Spidla dne sob bře 21, 2009 2:51 pm, celkem upraveno 1 x.

beedee

Příspěvek od beedee »

tak, tak, suhlasim! ja si myslim ze by tovobec nemali takto masovo predavat...

wiruzik: sice som proti tomu aby si to tu predaval, ale mozes prosim ta dat viac info o otom ako ti ide ten tethering? ako si ho spojazdnil? mne sa to zatial nepodarilo...

wiruzik

Příspěvek od wiruzik »

dodulo: od zacatku tam neni, musi se aktivovat.. ja to delal pres tuto prirucku na odemknuti tetheringu, ale jinak existuji asi i jednodussi navody.. driv nic jine nebylo :)

Diablo: nesouhlasim s tebou.. registraci iPhone device se uzivatel samozrejme nestava iPhone developerem.. k tomu by potreboval uplne neco jineho, musel bych ho zaregistrovat jako clena tymu.. Todle je spise registrace "betatesteru"..

The Devices section of the iPhone Developer Program Portal allows you to enter the Apple devices that you will be using for your iPhone OS development. In order to debug your iPhone OS application on an Apple device, a Team Agent or Team Admin must first enter the Unique Device Identifier (UDID) for each iPhone and iPod touch into the Program Portal.

Spidla: podobny soupis problemu najdes na kazdy firmware.. a jak vidis, tak je to uzivatel od uzivatele, samozrejme, proto je to beta.. zadny globalni problem neni.. pripadne bugy budou v kratke dobe opraveny a jede se dal.. nebo si myslis, ze bude jedina beta do leta?

Spidla

Příspěvek od Spidla »

2wiruzik: reagoval jsem na to, že nikdo nehlásí žádné problémy.

Diablo

Příspěvek od Diablo »

Napsal sem to nepřesně samozřejmě že vim že neprodávají Licency jako takovou ale pouze jim umožňují aby se stali BetaTestery ...

Využiju teď ten tvůj citát ...

Allows you to enter the Apple devices that you will be using for your iPhone OS development

Oni to za tímto účelem rozhodně užívat nehodlají to za 1. a za 2. je určitě poskytování této služby za peníze nelegální ......

Odpovědět