iP 2.2.1 a Blocked Caller

vše co vás napadne
Odpovědět
cechi

iP 2.2.1 a Blocked Caller

Příspěvek od cechi »

Nevím, jestli je to posledním FW, ale iP mi všechny "skrytá" čísla zobrazuje jako Blocker caller. Když jsem problém G-lil, tak jsem si přečetl zkušeností lidí s AT&T, kde je to jako služba ochraňující uživatele před marketing. hovory.
Já to u T-m aktivováno nemám - a tuto službu nepodporují. Technici u nich o tom nic neví, takže to asi bude feature iP.
Taky je nelogické, že i když je caller blokovaný tak (naštestí pro mě) stejně zvoní. Podle US uživatelů ty hovory blokuje přímo operátor a na telefon je nepřepojí...

Je to taková dce/nefce; proč tam není prosté Unknown/Hidden? Má s tím někdo zkušnost?

//spachal: upravena barva pisma

spachal_tmp
Starý pes fóra :)

Re: iP 2.2.1 a Blocked Caller

Příspěvek od spachal_tmp »

Jeste jednou prosim a srozumitelneji, Tvuj problem je v tom, ze na displayi je misto napisu Unknown/Hidden napis Blocker caller, ve chvili kdy Ti nekdo vola se skrytym cislem? Nejsem si jisty, ale mam fw 2.2.1 take a vidim tam napis Blocked.

A prosim o nepouzivani barvicek a ruznych rezu/velikosti pisma, pokud to neni text od, nebo pro adminy/mody, dekuji.

cechi

Příspěvek od cechi »

červeně jsem to udělal jen proto, že je to tak v iP - takže sry.

Zkusím srozumitelněji - místo obvyklého Skrytého čísla (čekal bych ekvivalent Hidden/Unknown) je v iP Blocked caller. Když jsem to viděl, tak jsem nevěděl co si pod tím představit. Původně jsem myslel, že je to blacklist čísel v iP - a divil jsem se, že nevidím to konkrétní číslo. prošel jsem znovu nastavení iP - tam nic nebylo. Přes Google jsem zjistil zkušenosti uživatelů AT&T, kterým to nabízí jako fci - to mi ale moc nepomohlo. Zamýšleli se nad tím, že některá čísla blokuje operátor a nepřepojí je na zákazníky - to jsem se podivil.

Nakonec se ukázalo, že ty hovory jdou uskutečnit - naštěstí pro mě - jako obvyklé hovory ze skrytého čísla. zkoušel jsem dotaz u T-mobilu a tam nic takového neřeší a vůbec neví.

Naštěstí se ukázalo, že nejde o žádný problém - ale docela mě to zneklidnilo, protože v práci mají všichni skrytá čísla. ptám se, jestli s tím má ještě někdo zkušenost - popř. jak je to nazváno v českém "překladu"?

Alo
Host
Host

Příspěvek od Alo »

Když mi volala Policie, tak se mi taky zobrazilo Blocked caller.
Zobrazí se to, když volá někdo se skrytým číslem.
iPhone 3G 8GB FW 3.0

spachal_tmp

Příspěvek od spachal_tmp »

Takze jde vpodstate jen o text v telefonu, nic vic :]

Odpovědět