čeština v emailech
-
- Klub čistého iOS
čeština v emailech
V integrované emailové aplikaci (iP 3G, non JB, firmware 2.2.1) se mě občas stane, že ve zprávě obsažený text má špatně české znaky, existuje nějaký recept, jak tento problém řešit?
-
- Starý pes fóra :)
Re: čeština v emailech
Myslis v spravach? Pretoze v non JB iPhone cestina nie je az od verzie 3.0 a to tiez nie velmi podarena.
Moze to byt aj tym, ze napr: gmail si stahuje vsetko zo servera, ak mas tam ceske nazvy tak ich tak isto stiahne aj do iPhone. Tvoju chybu popis presnejsie popripade daj screenshot, pretoze Tvoja otazka je na riadne dlhu diskusiu
Moze to byt aj tym, ze napr: gmail si stahuje vsetko zo servera, ak mas tam ceske nazvy tak ich tak isto stiahne aj do iPhone. Tvoju chybu popis presnejsie popripade daj screenshot, pretoze Tvoja otazka je na riadne dlhu diskusiu
iPhone XS white iOS 13.x,
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
iPhone #1 3.1.3
Orange
Čítajte pravidlá fóra!
-
- Klub čistého iOS
dik, s iphonem se zatim seznamuji, předtím jsem měl celou řadu zařízení s windows mobile, už bych neměnil.
ano jde o text přímo ve zprávách, z 90% to přijde bezchybně ale občas místo znaky s diakritikou přijdou nesmysly...
jak se udělá v iPhone screenshot?
ano jde o text přímo ve zprávách, z 90% to přijde bezchybně ale občas místo znaky s diakritikou přijdou nesmysly...
jak se udělá v iPhone screenshot?
-
Home tlacitko a zaroven stlac Power (Power - na zamknutie, Home - do okruhle dole)
Taku chybu ja nemam, mne chodia vsetky maili v poriadku, aj s diakritikou. Neviem cim to moze byt
Taku chybu ja nemam, mne chodia vsetky maili v poriadku, aj s diakritikou. Neviem cim to moze byt
iPhone XS white iOS 13.x,
iPhone #1 3.1.3
Orange
Čítajte pravidlá fóra!
iPhone #1 3.1.3
Orange
Čítajte pravidlá fóra!
-
ja bych rekl ze to bude nejspis tim serverem kde mas email ucet.. asi nejake spatne kodovani textu... chtelo by to vyzkuset jiny server.. napr centrum.. tam mam i ja a na iphone zadny problem
Macbook pro
iPhone 5S 16GB White iOS 9
iPhone 5S 16GB White iOS 9
-
- Klub čistého iOS
Pripojuji se na exchange server ale zlobi obcas i email.cz...