Ahoj, nezkoušel náhodou někdo nainstalovat iTunes na Flash? Představoval bych si to joko "portable verzi", kterou bych si mohl nosit ssebou a používat jak doma, tak v práci, nebo někde jinde na PC. Vůbec nemam tušení jestli něco takového jde. Asi ne, co?
Představ si jenom tu skutečnost, že kromě samotného programu, který se ti nainstaluje někam, kam si zvolíš (u PC standardně do Program Files), se ještě instaluje spousta souborů do útrob a různých zákoutí operačního systému (zde Windows) a ty na flash disku nemáš. Proto je také obtížné zbavit se kompletně nainstalovaných iTunes. Odinstalátor nevyčistí počítač ode všech souborů. Čili, pokud nainstaluješ iTunes na flash disk, je možné, že půjdou spustit, ale jen na počítači, na který jsi je instaloval. Na FD budeš mít pouze spouštěcí aplikaci a pár dalších adresářů a souborů.
A co kdybych iTunes nainstaloval všude na počítačích kde bych ho chtěl spouštět. Tudíž by se mi program na všech počítačích zapsal do registrů. Ale to jádro které bych si přenášel (složku z Programfiles) bych si nosil na Flash a spouštěl z flash.
Taky ne, iTunes si dál po počítači ukládá hudbu, aplikace, .... Jedině zautorizovat víc počítačů (povoleno je 5) a mít ve všech identickou hudbu, aplikace pro iPhone... Trošku mi uniká smysl, ale to je jen můj názor.
Edit: ano rozběhat OK, ale nedovedu si představit jak například s hudbou (já mám skoro 70GB) a vím že jsou i horší blázni. Ano lze zrušit synchronizaci hudby do iPhone, přesně tak fotek,... ale potom mi opět uniká smysl proč mít iTunes "mobilní"
Naposledy upravil(a) murder dne stř bře 25, 2009 2:26 pm, celkem upraveno 1 x.
No smysl je jednoduchej, aplikace a hry jdou nahrávat přes iTunes ne? A co když budu v práci a chytne mě nutkání si novou aplikaci nahrát a vyzkoušet už v práci. Sou hry a aplikace u kterejch to domu prostě nevydržim To samé platí i o muzice a videu
Těžko říct, teoreticky by to tak šlo, ale když už nainstaluješ iT někam jinam, máš tam i spouštěcí soubory, tak proč to nespouštět rovnou z PC v práci nebo jinde? Jaký význam má potom FD? V registrech a jinde jsou stejně zaznamenány údaje o iPhone a pokud může být registrován jen v jedněch iT (nejsem si tím jist, ale někde se tu o tom píše, jestli je možno provozovat iP na více počítačích - něco je zde viewtopic.php?f=39&t=11531&p=101963&hilit=na+vice+pocitacich#p101963 v posledním příspěvku). Logiku tvého snažení ale i tak dost nechápu. iT určitě pracují jak se soubory v Program Files,tak s různými knihovnami ve Windows (System 32 a jinde) a veškerá činnost může být propojená. Nezbývá ti než abys to vyzkoušel. Ale ten FD a jeho použití nechápu, když už budeš mít jinde iT nainstalované.
Tak v práci, když si přečtu zajímavou recenzi tak tu aplikaci stáhnu přes App store v telefonu. No a u muziky, právě že musíš mít všechnu hudbu co máš v telefonu jinak přidáš jednu novou skladbu přes iTunes a smázneš vše co si měl v iPhonu. Přidat jde po skladbách přes iTunel.