Náhradni kryty?
Náhradni kryty?
tak se tak divam na svuj iphone white, a zacinam pozorovat malinky skrabance kterym se proste nevyhnu.
tak zacinam brouzdat po webu a ceny jsou dost smesny!
rozmenzi 3000 az 5200 Kc za ty plastovy zada se mi zda dost!!!!, tak nevite nekdo kde sehnat levneji...
tak zacinam brouzdat po webu a ceny jsou dost smesny!
rozmenzi 3000 az 5200 Kc za ty plastovy zada se mi zda dost!!!!, tak nevite nekdo kde sehnat levneji...
-
- Mírně pokročilý
Re: nahradni kryty?
ano jdi to reklamovat
dobra rada, myslim ze bys uz nemel pit tolik looholu, ja nechci nic reklamovat ale sehnat si novej zadni kryt a zacvakat ho, ale 5000 se mi zda dost za kus plastu
-
- Moderator fóra
Přidej si dva a půl tácu, přijeď do Liberce a tady si kup bazarový hliníkový 2G na první pohled v perfektním stavu. Pošetilci! Výrobní cena toho deklíku není ani 15 korun! Jak si ti sprosťáci můžou za to říct 5 000?!!!
-
- iPhone expert
original je jen jeden
-
- Mírně pokročilý
Jako prevenci ja dalsim telefonu pouzij ZAGG Invisible Shield;-)! Nejlepsi vec:-)!
Také shánim zadní bílý kryt pro moje 3Gčko. Tady v ČR si ho ale určitě nekoupím (na nějakém eshopu 5200, maczone za 3200 myslim). Koukal jsem treba na strankach brando mobile a tam to mají v přepočtu cca za 1500. Objednal bych to, ale bohužel nemám embosovanou kreditku a povolený e-banking.
-
- Starý pes fóra :)
Jen doplnim zkusenost z 2G modelu, pozor na nakup levneho kovoveho zadniho krytu bez uz pripravenych a vlepenych ovladacich prvku. Je to sice levne, ale nestoji to za tu praci ;) .. Takze kupovat uz 'pripravene' zadni kryty, stoji sice o poznani vice, ale v tomto pripade to za to sroji ;) ..
Ano na mobilbrando a na dealextreme mají zadní kryty pro 3Gčko. Pokud by tam někdo něco objednával, rád bych se připojil s žádostí o kryt
-
Nemusis se pripojovat, DealExtreme zasila do CR zdarma i treba jeden kousek :]
edit; aha, sorry, to jsem uz pak prehlednul, embosovana varianta neni treba, ale povoleni plateb ano. V dnesni dobe ale minimalni problem, uz u hodne bank je mozne si zridit 'internetovou kreditku', coz je vlastne jen cislo karty a potrebny kontrolni kod. Poplatky za kartu minimalni, navazani treba na PayPal ucet bezproblemove.
edit; aha, sorry, to jsem uz pak prehlednul, embosovana varianta neni treba, ale povoleni plateb ano. V dnesni dobe ale minimalni problem, uz u hodne bank je mozne si zridit 'internetovou kreditku', coz je vlastne jen cislo karty a potrebny kontrolni kod. Poplatky za kartu minimalni, navazani treba na PayPal ucet bezproblemove.
to Spachal: je mi jasné, že zasílají třeba i jeden kousek, ale o pár postů výše jsem psal že bohužel nemám embosovanou kreditku a povolenej e-banking
ta 2G mam doma, hlinik je hlinik, coz o tom, ale proste bile 3G je mazel, ale o co vetsi je mazel o to vic je nachylnej, sem az uchylne opatrnej ale skrabancum se proste neda vyhnout.
kluci a co mi reknete na to kdyz vam ho sezenu za 5 dolaru ?? asi blbe hledate ale proste najit se da vsechno levne jen se k tomu musi na chvilku sednout
-
- Senior uživatel
a kdepak jsi ho nasel?
protoze ja jsem jednou taky hledal kryt na svuj SE W700i... samozrejme jsem nechtel nic draheho, nasel jsme si na aukru, vypadal jako original, jenze kdyz mne ho na nej v servisu davali, rikali ze je vetsi... chvili jsem jim neveril, ale opravdu ... byl vetsi, nemel sklicko ktere lezi na displeji bylo velice snadno poskrabatelne, a celkove kdyz jsem porovnal kamosum a muj, jeho byl tezsi a mensi ...
jen aby to nebylo neco podobnyho
protoze ja jsem jednou taky hledal kryt na svuj SE W700i... samozrejme jsem nechtel nic draheho, nasel jsme si na aukru, vypadal jako original, jenze kdyz mne ho na nej v servisu davali, rikali ze je vetsi... chvili jsem jim neveril, ale opravdu ... byl vetsi, nemel sklicko ktere lezi na displeji bylo velice snadno poskrabatelne, a celkove kdyz jsem porovnal kamosum a muj, jeho byl tezsi a mensi ...
jen aby to nebylo neco podobnyho
Tak viděl jsem i na Ebay bílé zadní kryty:
byl tam bílý s nápisem 8GB a prej originál
ale pak další vypadali dost dobře.....
byl tam bílý s nápisem 8GB a prej originál
ale pak další vypadali dost dobře.....
jj este ze to ebay existuje jen musis trosku pohledat neboj se toho anjdes tam vsechno
-
- Senior uživatel
pod cim jste hledali ? ...
-
- Host
nevim jestli vam to pomuze ale ja jsem hodne dobrych veci sehnal na aukro.cz skuste se podivat.
iPod nano 3, iPod nano 6
iPhone 4 16Gb
iPhone 5S 16Gb
MacBook Pro 13" Mid 2012
Apple Watch 42mm
iPhone 4 16Gb
iPhone 5S 16Gb
MacBook Pro 13" Mid 2012
Apple Watch 42mm
-
- Mírně pokročilý
mathev píše:na dealextreme maju biely zadny kryt na 3Gecko za 62,10$
dost slušné, cca 1250,- komplet (free shipping). kdyby měl někdo zájem, tady je link:
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.16946
No já si objednal z focalprice.com (je to něco na způsob dealextreme.com) takové externí kryty, protože ty škrábance byly už fakt hrůza. Vevnitř to má i protiprachovou vložku, takže obavu z toho, že by se mi tam dostal nějakej prach, kterej by mi to poškrábal ještě víc nemám...
Momentálně ted můj iPhone vypadá nějak tak:
Momentálně ted můj iPhone vypadá nějak tak:
-
mozno trosku OT: ale chcel by som sa spytat ci z DealExtreme je postovne aj na Slovensko free dakujem
iPhone 6S gold 64GB iOS 9.3.5 - no jailbreak
iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak
iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak
-
- Host
nevite nahodou jak je to s náhradnima krytama u 2G? na netu jsem nasla jenom samotny kryt (holy) a pak drazsi, ktere uz tam mel nejake dratky a tak...je mi jasny ze za kvalitu se plati, ale ten samotny kryt, kdybych zanesla do servisu, at mi to prehodi - myslite ze to nepujde?
konkretne tenhle http://cgi.ebay.co.uk/Green-Full-Housin ... 286.c0.m14
konkretne tenhle http://cgi.ebay.co.uk/Green-Full-Housin ... 286.c0.m14
-
- patron iPhone.cz
Samozrejme ze to jde, osadit zadni kryt soucastkami z toho puvodniho, ale pocitej s tim, ze si servis za praci rekne opravdu hodne penez, neni to nic snadneho, respektive je to casove narocne.
neposkytuji podporu pro iPhone, od toho je zde forum ..
-
- Klub čistého iOS
Místní servis by mi opravu provedl za 300-500, tak asi něják tak.
doporucuji aukro koupil sem tam krit original asi za 1200kč. a jeste mi nabýzely levnou instalaci
"Nabýzely" je fakt dobrý Beavers.
"Nabýzely" je fakt dobrý Beavers.
-
- Sons of Jailbreak
Zdravím přátelé,
koukám tady na ty odkazy lehce mi to připomíná Chinu nicméně od nich nakupuji formou Ebay pokud chce někdo dát luxusních(i tak jak si někteří myslí že je to dobrá cena) cca 60 dolarů at neváhá ale na Ebay jsou ty samé kryty jak už zde pár lidí uvedlo stačí hledat a vyjde vás to levněji a co se týče FREE SHIPPING (neplacené poštovné) hledejte taktéž slovo Worldwide(celosvětově) jinak bývá poště free jen do některých zemí,co se týče hliníkových krytů pro 2g budu objednávat pár kousků pro známý jedná se o originál ve čtyřech barvách(černý,stříbrný,modrý,růžový),ovladací tlačítka + uchycení uvnitř krytu je samozřejmostí je to přece originál jinak já jsem taktéž prodejce na Aukru
koukám tady na ty odkazy lehce mi to připomíná Chinu nicméně od nich nakupuji formou Ebay pokud chce někdo dát luxusních(i tak jak si někteří myslí že je to dobrá cena) cca 60 dolarů at neváhá ale na Ebay jsou ty samé kryty jak už zde pár lidí uvedlo stačí hledat a vyjde vás to levněji a co se týče FREE SHIPPING (neplacené poštovné) hledejte taktéž slovo Worldwide(celosvětově) jinak bývá poště free jen do některých zemí,co se týče hliníkových krytů pro 2g budu objednávat pár kousků pro známý jedná se o originál ve čtyřech barvách(černý,stříbrný,modrý,růžový),ovladací tlačítka + uchycení uvnitř krytu je samozřejmostí je to přece originál jinak já jsem taktéž prodejce na Aukru
iPhone 2G 8GB - probíhá renovace....
iPhone 3G 16GB
iPhone 4 16GB Black
iPhone Xs 64GB Gold
IPad 2 16GB White
IPad Air 16GB Space Grey
iPhone 3G 16GB
iPhone 4 16GB Black
iPhone Xs 64GB Gold
IPad 2 16GB White
IPad Air 16GB Space Grey
-
- iPhone expert
Nechci Ti brat iluze, ale original na 2g je stribrny hlinikovy. Cokoliv jineho urcite nebude original od Apple.
-
- Sons of Jailbreak
I to je možný dnes člověk musí hodně koukat v každým případě jsou velice dobře propracovány.No nic každý víme nejlíp s čím se spokojíme
iPhone 2G 8GB - probíhá renovace....
iPhone 3G 16GB
iPhone 4 16GB Black
iPhone Xs 64GB Gold
IPad 2 16GB White
IPad Air 16GB Space Grey
iPhone 3G 16GB
iPhone 4 16GB Black
iPhone Xs 64GB Gold
IPad 2 16GB White
IPad Air 16GB Space Grey
-
- Moderator fóra
Jednoznačně existuje originál od Apple jediný a to hliníkový (tzn. stříbrobarevný), jiné nevyráběl a ostatní jsou jen eloxované kopie.
No sice vyráběl jen stříbrné hliníkové, ale viděl jsem na vlastní oči černý, který se kvalitou provedení naprosto nelišil od toho originálního stříbrného, zakoupen byl v jedné Brněnské prodejně.
Jinak objednával jsem na 3G black kompletní kryt (kompletní i s chromovým rámečkem...) a vyšel na 130 USD, což si myslím, že není tak hrozná cena. Kvalita jako originál včetně uchycení...vše správně sedí.
Jinak objednával jsem na 3G black kompletní kryt (kompletní i s chromovým rámečkem...) a vyšel na 130 USD, což si myslím, že není tak hrozná cena. Kvalita jako originál včetně uchycení...vše správně sedí.
-
- Host
Minulý pátek mi přišel bíly back case na 3G 16gB, stál 600,-, když jsem ho rozbalil, byly tam i bílé vnitřní plastové díly, šuplík pro sim, rámeček a přední sklo.(rámeček byl plastový, oproti origo kovovému) Kryt vypadal fakt pěkně, akorát mi přišlo, že ty boky nejsou tolik kulaté jako originál, a taky jo, je to čína a když se to osadí na origo kovový rámeček, na bocích trochu přečuhuje krana kovového rámečku přes ten plast, takže to lehce řeže do prstů. Takže originál je prostě jen jeden. U toho věřím, že to bude sedět jak má, cena je sice šílená za kus plastu, ale kopie prostě nesedí jak má. Toť má zkušenost...
Ahoj, nepodirlo se nekomu za rozomnou cenu dohnat kryt na černý 3G?
Mně se podařilo najít toto: ale nevim no
http://covershop.ecrater.com/product.php?pid=4842709
Diky
Mně se podařilo najít toto: ale nevim no
http://covershop.ecrater.com/product.php?pid=4842709
Diky
Zdravím,
objevil jsem toto http://www.prodejtelefonu.cz/kryt-iphone-3g-8gb-cerny/ prodejce tvrdí, že jde o originál, asi to vyzkouším...
objevil jsem toto http://www.prodejtelefonu.cz/kryt-iphone-3g-8gb-cerny/ prodejce tvrdí, že jde o originál, asi to vyzkouším...
-
- Mírně pokročilý
No podla fotky sa určite neorientuj, lebo to je očividne foto kompletného iPhonu. Tiež som kupoval z USA cez eBay a nebolo to 100% Apple
A ako to zistiť? Fake kryty co som doteraz videl sa dali identifikovať podľa hrúbky plastu okolo čočky fotoaparátu. Pri čiernom originálnom kryte je ten plast na kraji tak tenký až je takmer priesvitný.
Ďalej im napríklad chýba dierka na skrutku ktorou sa fixuje páčka vyhadzovania SIMky a kolíčky na ustavenie Logic-boardu. Ale môže m Ti povedať že samozrejme po "prekonaní" týchto prekážok aj neoriginány kryt vyzerá super.
A ako to zistiť? Fake kryty co som doteraz videl sa dali identifikovať podľa hrúbky plastu okolo čočky fotoaparátu. Pri čiernom originálnom kryte je ten plast na kraji tak tenký až je takmer priesvitný.
Ďalej im napríklad chýba dierka na skrutku ktorou sa fixuje páčka vyhadzovania SIMky a kolíčky na ustavenie Logic-boardu. Ale môže m Ti povedať že samozrejme po "prekonaní" týchto prekážok aj neoriginány kryt vyzerá super.
iP X
MBP 13" M1, MBP 13" 2010 + 2011 / TC 1TB / aTV4
MBP 13" M1, MBP 13" 2010 + 2011 / TC 1TB / aTV4
-
- Host
Tak ja nevim....ip mam uz fakt dost poskrabanej, ale zas takovy prachy za to dat nechci....a verit "obchodnikum" z aukra se mi moc nechce....
V životě se člověk učí nejdřív chodit a mluvit. Později se pak učí sedět a držet hubu.
prave se mi podarilo sehnat USA opchodnika ktery mi zasle kolik budu chtit krytu na ip 3G za 800 Kč, samozdrejme original. Tak kdo budete mit zajem tak napiste ja obednam a dodam..