Problem s ICQ

vše co vás napadne
Odpovědět
RazR08
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Problem s ICQ

Příspěvek od RazR08 »

nejde mi od isteho casu ICQ ani na PC, ani na iPhone..neviem cim to je..v PC sa niekedy na chvilu napoji a po par minutach padne..ked sa pripajam cez qip tak to vydrzi chvilu dlhsie ale tiez padne...na inych PC bez problemov...usudzujem teda ze problem je v PC ale neviem kde...napadlo ma ze nieco asi blokuje neaky port????? :?:

R.i.x
Host
Host

Re: Problem s ICQ

Příspěvek od R.i.x »

veď to môže byť problém aj s internetom. skusal si sa pripojiť cez iP aj niekde mimo domova?
Apple iPhone 3G, iOS 4.2.1 , JB -Snowbreeze, Vodafone

RazR08
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od RazR08 »

ano skusal..vsade to ide...no problem s internetom...kde by mohol byt aky problem???

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

Mně asi před 14 dny přestal chodit ICQ na PC. Prostě se jednou ráno automaticky nepřihlásil a ručně po zadání hesla mi to sdělilo, že ho mám nekorektní. Šel jsem na webu na svůj účet a tam jsem se normálně dostal. Pak jsem zkusil zadat jiné heslo, které také někdy používám, ale u poznámek k ICQ jsem ho neměl poznamenané, a najednou to šlo. Nechápu to.

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

používáš originál klienta ? pokud ne mohlo se něco změnit, aktualizoval bych svého klienta na poslední verzi, zkontroloval heslo, popřípadě si nechal vygenerovat jiné, zkusil originál icq klienta a tak bych se snažil vylučovací metodou najít problém ..

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek

Odpovědět