Snad neprozradim nejake tajemstvi :], ale u Vodafone se pri trose stesti da 'dohodnout' na individualnim tarifu, mimo ty verejne zname. Jak? Proste zavolat na infolajnu a zeptat se, co se musi udelat pro to, aby jste presli ke konkurenci :].
Zalibil se mi a to vcelku dost u O2 zlevneny tarif Neon XL, akce kdy na rok byl tarif za polovinu, tj. 400 minut za 1000Kc. Docela realne jsem o tom uvazoval, takze jsem zavolal na infolajnu VF a pozeptal se, zda mam u nich nejake zavazky. Zjistil jsem, ze sice do konce dubna ano, ale to uz bych nejak prezil ;) .. No a pri tom, kdy jsem se ptal na vypoved, jsem byl prepojen na 'specialni linku', kde se me mila pani (profik, klobouk dolu) snazila 'premluvit' abych u Vodafone zustal :P. Finta byla v tom, ze jsem proste argumentoval tim, ze u konkurence je levneji a sluzby +- stejne, takze mi nabidla nejake zlevneni, ale s diky jsem odmitnul. No a pak prislo prekvapko, udelala mi _mnohem_ zajimavejsi nabidku, na jeden rok, bez zavazku. Cena 860Kc, pres 400minut mesicne v cene :]. Takze spokojenost, oni ze me dostanou mesicne o 160Kc vice a ja z nich 200 minut navic. A to jeste mam takovy pocit, ze jsem mohl na pilu tlacit jeste o fous vice a vyslo by to take ;) ..
Je fakt, ze jsem u Vodafone pres devet let (jsem mezi jejich prvnimi 500 zakazniky) ;), coz take hralo svoji roli a snazil jsem se, abych znel co nejpresvedciveji a nebylo na mne moc poznat, ze proste pocitam s tim, ze mi vyjdou vstric :]. Ale protoze jsem vedel, ze me zene nabidli neco podobneho, take pri 'pokusu o prestup jinam', zkusil jsem vabank a vyslo to. Je ale take fakt, ze podle nasi konverzace bylo obema stranam jasne, ze ja u VF zustanu, ale chci si vydupat lepsi ceny stuj co stuj a ta pani vi, ze ja vim, ze ona vi :)). Takze jsme se tim oba tak trochu i bavili, zkusenosti s trhovci v arabskych koncinach je zde znacnou vyhodou :P.
Takze to zkuste, pokud na to mate nervy :], imho vysledek stoji za to.
Zkuste si zvyhodnit tarif u Vodafone :]
-
- Starý pes fóra :)
-
- Moderator fóra
Re: Zkuste si zvyhodnit tarif u Vodafone :]
Ja to udelal (byl jsem donucen okolnostmi) z druhe strany...
Pozadal jsem u O2 o prechod od Vodafone. Dostal jsem prevodni potvrzovaci kod, ktery se musi nahlasit u VF. Volal jsem na infolinku nahlasit kod. Ihned presvedcovacka, abych neodchazel, ze mi nabizi slevu na vsem o polovinu pri zachovani podminek co jsem mel. Byl jsem zakaznikem temer devet let. Takze kdybych na tom prechodu netrval, tak jsem usetril polovinu. Jenze tarif jako mame na firemnim VPN mi stejne nikdo nenabidne. Odchod se stejne uskutecnil, ale toto mam potvrzeno od mnoha jinych co taky odchazeli.
OT: Stejne dopadl kolega u jedne kabelovky, kdyz ji chtel zrusit a prejit jinam. Najednou dostal asi 40% slevu, tak zustal.
Trzni obchodovani zacina fungovat a kdo se neozve, plati...
Pozadal jsem u O2 o prechod od Vodafone. Dostal jsem prevodni potvrzovaci kod, ktery se musi nahlasit u VF. Volal jsem na infolinku nahlasit kod. Ihned presvedcovacka, abych neodchazel, ze mi nabizi slevu na vsem o polovinu pri zachovani podminek co jsem mel. Byl jsem zakaznikem temer devet let. Takze kdybych na tom prechodu netrval, tak jsem usetril polovinu. Jenze tarif jako mame na firemnim VPN mi stejne nikdo nenabidne. Odchod se stejne uskutecnil, ale toto mam potvrzeno od mnoha jinych co taky odchazeli.
OT: Stejne dopadl kolega u jedne kabelovky, kdyz ji chtel zrusit a prejit jinam. Najednou dostal asi 40% slevu, tak zustal.
Trzni obchodovani zacina fungovat a kdo se neozve, plati...
MBPR 16" iPhone 11 Pro iPad Pro 11" iPad Mini 2 4G ATV 4K Withings SmarScan