Vysla druha beta FW3
-
- Mírně pokročilý
Vysla druha beta FW3
http://www.macrumors.com/2009/03/31/apple-seeds-second-iphone-3-0-beta-to-developers/
beha lepe a radostneji!
beha lepe a radostneji!
iPhone | iPad | MacBook Pro | Mac mini | Apple TV
-
- Senior uživatel
-
- Starý pes fóra :)
Re: Vysla druha beta FW3
Link tu nečakaj, použi Google
-
- Mírně pokročilý
je ke stazeni, link je proti pravidlum, k cemuz se nebudu vyjadrovat, kazdopadne googluj iPhone1,1_3.0_7A259g_Restore.ipsw
2G : iPhone1,1_3.0_7A259g_Restore.ipsw
3G : iPhone1,2_3.0_7A259g_Restore.ipsw
Takhle to bylo vzdycky nevim jak je to ted jestli je na oba dva stejny fW
3G : iPhone1,2_3.0_7A259g_Restore.ipsw
Takhle to bylo vzdycky nevim jak je to ted jestli je na oba dva stejny fW
-
Paráda. Na tohle jsem čekal jak na smilováni. Doufám, že bude především stabilita větší, rychlost by taky neuškodila. Jakmile přijdu domu, stahuju.
iPhone 4 16GB iOS 5 beta | MacBook Air 13" C2D 1.86 GHz, , 4GB RAM, 128GB SSD
Prijde mi trosku zbytecne kazde tri tydny zakladat novy thread o bete, ale pravda, ze to tak bude aspon vice na ocich..
Zkusenosti? Urcite rychlejsi system, je to znat predevsim na aplikaci SMS.. 3rd party aplikace uz na novem fw tolik nezlobi, ackoli stale se u nekterych vyskytuji problemy (napr. Tweetie - nefunguje slide gesto)..
Prijemne je zvednuti limitu stranek s aplikaci z 9 na 11, takze jsme ziskali moznost mit v telefonu o 32 aplikaci navic.. jelikoz je v systemu spotlight, tak to vitam.. uvital bych ale i moznost trideni aplikaci na obrazovkach napr. v iTunes..
Zkusenosti? Urcite rychlejsi system, je to znat predevsim na aplikaci SMS.. 3rd party aplikace uz na novem fw tolik nezlobi, ackoli stale se u nekterych vyskytuji problemy (napr. Tweetie - nefunguje slide gesto)..
Prijemne je zvednuti limitu stranek s aplikaci z 9 na 11, takze jsme ziskali moznost mit v telefonu o 32 aplikaci navic.. jelikoz je v systemu spotlight, tak to vitam.. uvital bych ale i moznost trideni aplikaci na obrazovkach napr. v iTunes..
Ked som zaregistrovany v developers budem vediet aktivovat iphone
A muzu si to nahrat do svyho iP když mam 2.2.1 JB s FW od whiskeyho?
nepostuj více příspěvků za sebou ! A ještě k tomu se stejným obsahem. toncek
Pardon me blbnul net.
nepostuj více příspěvků za sebou ! A ještě k tomu se stejným obsahem. toncek
Pardon me blbnul net.
Naposledy upravil(a) pinkrider dne stř dub 01, 2009 1:59 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- Mírně pokročilý
8x se treba zeptej:-D! Ne nemuzes!
-
Rychlost lepsia ako v prvej bete, tiez popracovali na lokalizacii - uz tam nie su ziadne kolaciky, ale cookies
-
- patron iPhone.cz
Též potvrtzuji slova Whiskyho, FW je rychlejší čeština lepší a fungují mapy Zatim nic moc testování,ale nové postřehy budu přikládat..Jediný problém v mém případě nešel mi udělat shift+upgrade a musel jsem provést RESTORE a je O.K.
iPhone 5s 64Gb Silver/Gold fw iOS 7.0.4
iPhone 5 32Gb White fw iOS 7.0.4
iPad Air 128Gb3G Black fw iOS 7.0.4
MacBook black 2,4 Mhz 4 GB RAM 500GB HDD OSX Lion 10.7.
Pokud něco nevíš zkus nejdřív hledat tady[/size]
Jo. Chcel som sa spýtať ako je to s aktiváciou, ak nie som registrovaný developer. Dá sa to nejako obísť?
Neda, pokud si nahrajes fw do iP tak se ti nezaktivuje sim karta, a budes to mit jeste k tomu fialovy . Nebudes z toho mit ani ten iPod Takze se to obejit neda, tedy pokud nekdo na fw neudela crack .)
-
- Senior uživatel
Tak snad jedině požádej někoho, kdo je ofiko developer, měli by mít možnost přidat tam snad až 100 dalších iP uživatelů. Tak jsem se k FW 3.0 Beta dostal i já, akorát za menší poplatek
EDIT: Jinak také už opět testuji FW 3.0 Beta2, zdá se mi o něco rychlejší nežli první verze. Mapy šlapou Ok, akorát mi opět přestal fungovat Darkroom. Máte s tím někdo zkušenost, jede Vám?
EDIT: Jinak také už opět testuji FW 3.0 Beta2, zdá se mi o něco rychlejší nežli první verze. Mapy šlapou Ok, akorát mi opět přestal fungovat Darkroom. Máte s tím někdo zkušenost, jede Vám?
iPhone 4S, 16GB White, T-Mobile CZ, iOS 6
Tak zatím jsem neobjevil žádný bug v této revizi. Je už dobře použitelná, mapy mi konečně také fungují, rychlost je lepší o dost oproti předchozí betě. Jsem spokojený, čeština je už snad všude. Doma vyzkouším A2DPčko, snad už bude možné ovlivňovat hlasitost reprodukce iPhonem.
-
- Moderator fóra
jo, prosímtě vyzkoušej jestli je už možné ovládat BT sluchátkama iPhone(přehazování písniček, hlasitost, atd)Díky
MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
iPhone XS Max, black, iOS 12
Apple Watch 4, black, 44mm
iPhone XS Max, black, iOS 12
Apple Watch 4, black, 44mm
-
- patron iPhone.cz
Tak já jsem v pasti!
Chci nastavit v iPhonu firemní mail. Na první betě šel nastavit bez problémů, tady při ověřování účtu vypíše " Neplatné heslo nebo jméno". Zadával jsem to už tak 5x, pokaždé se stejným výsledkem. Pokud údaje zadám do druhého iP s 2.2.1, účet se normálně vytvoří.
Soukromý normálně funguje.
Jo, a není to apríl
edit: Ještě teda zkusím nainstalovat Outlook ( ježiš jak já ho nenávidím ) a dám sync mailových účtů. Jinak fakt nevím....
Chci nastavit v iPhonu firemní mail. Na první betě šel nastavit bez problémů, tady při ověřování účtu vypíše " Neplatné heslo nebo jméno". Zadával jsem to už tak 5x, pokaždé se stejným výsledkem. Pokud údaje zadám do druhého iP s 2.2.1, účet se normálně vytvoří.
Soukromý normálně funguje.
Jo, a není to apríl
edit: Ještě teda zkusím nainstalovat Outlook ( ježiš jak já ho nenávidím ) a dám sync mailových účtů. Jinak fakt nevím....
-
- Host
Po restore z první bety mam fialovou pluchu a bloknutou sim, poraďte prosím. Myslel jsem že z tý první bety můžu normálka udělat restore.
-
scorpi píše:Tak já jsem v pasti!
Chci nastavit v iPhonu firemní mail. Na první betě šel nastavit bez problémů, tady při ověřování účtu vypíše " Neplatné heslo nebo jméno".
mozno je chyba na strane Exchange servra, mne pristup na firemny exchange funguje na 100%
-
- Mírně pokročilý
Pokud zmacknu tlacitko telefon a ma nabehnout hnedka ciselnik, tak problikne a zmizi. Musim kliknout treba na kontakty a zpet na cislenik aby se objevil.
Tak A2DP vyzkoušeno s SE koulí a hlasitost stále nejde regulovat iPhonem. Ale kvalita zvuku se mi zdá lepší. Co se týče přeskakování skladeb ovládané sluchátky vyzkouším až se dostanu na druhou prodejnu kde je máme. Pak hodím info.
-
- patron iPhone.cz
scrorpi:Zkousel jsem proti exchange 2003 i 2007 a je O.K. a žádný problém Zkus ještě jednou restore,třeba nějaká chybka při instalovaní do iPhone
iPhone 5s 64Gb Silver/Gold fw iOS 7.0.4
-
V nové betě OS 3.0 jsem v Settings objevil nabídku Store. Po kliknutí to ale nic nedělá. Zajímá mě, k čemu to může v budoucnu být.
Jinak mapy už konečně fungují. MMS si ale stále nepošlu.
Jinak mapy už konečně fungují. MMS si ale stále nepošlu.
-
- patron iPhone.cz
koldaci píše:scrorpi:Zkousel jsem proti exchange 2003 i 2007 a je O.K. a žádný problém Zkus ještě jednou restore,třeba nějaká chybka při instalovaní do iPhone
Už jsem zpět zase na 2.2.1. nemám čas laborovat, potřebuju být online. Zítra letím do Amstru a nemíním sebou tahat dva iPhony.
Mimochodem, nechceš mě přijít zamávat? Když tak terminál 2, odlet 9:30
-
- Host
Prosím o radu
Iphone 2g fw 3.0 jsem zkusil restornout na fw 3.0 druha beta (iPhone1,1_3.0_7A259g_Restore) najela mi růžová obrazovka a bloknutá sim, nefungovalo restore ani z fw 2.02, návod jak na druhou betu?
nějaké řešení jak jí tam dostat?
Iphone 2g fw 3.0 jsem zkusil restornout na fw 3.0 druha beta (iPhone1,1_3.0_7A259g_Restore) najela mi růžová obrazovka a bloknutá sim, nefungovalo restore ani z fw 2.02, návod jak na druhou betu?
-
Jseš zaregistrován v developer programu?
-
- Mírně pokročilý
terry: Store v Settings? Rekl bych, ze tam bude nastaveni nejakych pravidel nakupovani, rekl bych ze napriklad financni limity, nebo automaticke prikupovani levelu v hrach napriklad do urcite sumy.
-
- Moderator fóra
Jinak prave jsem presel na betu 2...nejsem v DEV programu...vse funkcni...postupoval jsem tak,ze restore na 2.0.2, odemknuti pres QuickPWN RC3 a pak update na betu...mam iPhone 2G
iPhone 2G 8GB
iPhone 7 128GB Jet Black
iPad Mini with Retina 32GB Silver
Macbook Pro 13" mid-2009
iPhone 7 128GB Jet Black
iPad Mini with Retina 32GB Silver
Macbook Pro 13" mid-2009
b-s-h píše:Prosím o radu
Problem je v tom ze nejsi developer, totez jsem zkousel i ja a sel jsem zpet na
2.2.1 zadny problem. Pokud chces udelat downgrade tak tu
A pokud si to chces koupit tak musis na apple.com
Tak zatím jsem objevil jednu nepříjemnost v nové revizi. Blbne BeeJive, občas se nevysune klávesnice, když přepnu na seznam kontaktů, tak je černá obrazovka a sem tam to spadne úplně. Zkusím ještě restore na čistý fw a uvidím, zda se to nezlepší.
pošlete mi prosím někdo link na P.M. (3G) nemohu ho nikde najít. v dev programu jsem. MAC os x mám.
-
všimli jste se že v itunes na PC už není v té liště zaplnění APP, ale je tam jen OTHER?
OT: Aký má význam zakázať sem zverejniť link a posielať si ho pmkami?
edit: paly, a prečo tu potom, pokiaľ je to warez o tom všetci diskutujú? Veď "ten sa tu nerieši" ;)
Lebo tak bolo povedane, ze rozpravat sa o tom mozeme. Su tu aj developeri, ktori si zaplatili FW 3.0 a o podelit sa o skusenosti mozu. Nemyslis? Paly
edit: paly, a prečo tu potom, pokiaľ je to warez o tom všetci diskutujú? Veď "ten sa tu nerieši" ;)
Lebo tak bolo povedane, ze rozpravat sa o tom mozeme. Su tu aj developeri, ktori si zaplatili FW 3.0 a o podelit sa o skusenosti mozu. Nemyslis? Paly
Naposledy upravil(a) Yreg dne čtv dub 02, 2009 9:23 pm, celkem upraveno 1 x.
-
Preco ste ludia lenivy hladat na google? PMkami sa tu riesia vselijake spinavosti, ale tomu sa neda zabranit. Verejne to ziadat to je fakt blbe, zufale by som povedal.
Yreg, je to raz warez tak zverejnenie je zakazane. No tak co tu budeme riesit! Zbytocne. Dalise OT budu zmazane!
Yreg, je to raz warez tak zverejnenie je zakazane. No tak co tu budeme riesit! Zbytocne. Dalise OT budu zmazane!
iPhone XS white iOS 13.x,
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
Jakou máte zkušenost s beta 2 ? Mě to sice šlape, ale každých tak 5 minut přes edge přenáší nějaká data a ikdyž jsem měl plně nabitou baterku kolem půlnoci, tak ráno už jsem měl telefon úplně vybitej a vypnutej. Nevím čím to může být. Mám nastaveno defaultně push na exchange serveru.
b-s-h píše:Prosím o radu
mozna blba otazka, ale dal jsi unlock a zadal pin?
zatim je to vcelku nestabilni. Stalo se mi, ze tel vyzvani, ale obrazovka zhasnuta, nejde nic delat, pomuze az tvrdy restart a mam zmeskany hovor. Taky mi vytuhl pri Safari atd. Nedelam s tim zadne psi kusy.
Ale pouzivat se to da a rozhodne si ho nechavam. Je to vcelku svizne a tech par prijemnych drobnosti jako copy paste, landscape v mailu nebo open link in a new window za to stoji.
Ale pouzivat se to da a rozhodne si ho nechavam. Je to vcelku svizne a tech par prijemnych drobnosti jako copy paste, landscape v mailu nebo open link in a new window za to stoji.
-
v mapách jsem našel při výběru mapy políčko SEZNAM. Zajímalo by mě jestli mi to až teď docvaklo nebo to tam je nové.
po kliknutí se zobrazí pouze odkaz LICENCE..
po kliknutí se zobrazí pouze odkaz LICENCE..
-
Je to aj v starom FW Mozes si tam vyhladat ludi ktorych mas oznacenych v kontaktoch Dropped Pin.
dodo
dodo
Apple iPhone 5 32GB White | iOS 8.1 - no JB | Orange
Apple iPad 32GB Wifi White
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse
Apple MacBook 13" | 2008 - dead
Apple iPad 32GB Wifi White
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse
Apple MacBook 13" | 2008 - dead