Nový iPhone.cz

vše co vás napadne
Julek
Administrator
Administrator

Nový iPhone.cz

Příspěvek od Julek »

Zdar lidi zde je k nahlédnutí nový redakční systém second edition :)

http://se.iphone.cz/

je to testovací verze, jen se mrkněte a můžete sem psát věci, které by jste udělali na našem místě .. neříkám že poslechnu :), je to test, nepište komentáře pod články a tak prosím.. pouze kukanda :) !

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek

dodo_mt
Starý pes fóra :)

Re: Nový iPhone.cz

Příspěvek od dodo_mt »

Urcite zmensit tie obrovske skarede hviezdicky :)

dodo
Apple iPhone 5 32GB White | iOS 8.1 - no JB | Orange
Apple iPad 32GB Wifi White
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse

Apple MacBook 13" | 2008 - dead

pe.kova

Příspěvek od pe.kova »

co se bude nacházet v Katalogu firem a iPhone servis?? :lol: zatím je to totiž nefunkčí
Pokud něco potřebujete, zkuste nejdříve použít funkci hledat 8).
iPhone 4 4ever (NOW Available)

Bobar

Příspěvek od Bobar »

Skvěléé,úžasné a krásné :wink: :wink:

Antabelus
iPhone guru
iPhone guru

Příspěvek od Antabelus »

Hvězdičky otřesné, jak už tady bylo vzpomenuto, a pak mi ještě přijde poměrně ošklivé to pozadí v hlavičce - připomíná mi to Microsoft a jeho Visty, podle mě by to mělo mít alespoň ňáký Apple nádech - kromě iPhonu v hlavičce ho naprosto postrádám.

Jinak docela hezké ;-)

Sedyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sedyman »

hezky,ale ty hvezdicky aspon zmensit a to pozadi jak Antabelus zminoval neco jinyho

jerrx
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Příspěvek od jerrx »

no pekne to mate :mrgreen: ..ale ty hvezdy by fakt mohly byt mensi
iPhone 5 | iOS 8
MacBook Pro | OS X 10.10

oldrich.mladek

Příspěvek od oldrich.mladek »

Mě se nová podoba webu zamlouvá, rozhodně více než současná. Chválím.

jeanie4577

Příspěvek od jeanie4577 »

Mne ty hvezdicky nevadi, web vypada pekne, ale co mi dost vadi, je cerny background.

H0NZ1K
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od H0NZ1K »

hodne peknej design ;)...
nekdo si s tim dal praci ;)

Yreg

Příspěvek od Yreg »

Na hviezdičkách nevidím nič zlé a hlavička je tiež celkom pekná. Jedine prosím ak sa niekomu chce, pohádžte do všetkých tých boxov pár odsekov lorem ipsum, lebo to vyzerá divne, keď je tam iba "test". Potom je tá grafika strašne na husto a vyzerá to inak ako to bude vyzerať naozaj ;)

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

Jen piste svoje nazory jsem za ne rad, doufam ze si to Marek precte. Byla by skoda nevyuzit vasich postrehu a komentaru.

Obrázek

adam

Příspěvek od adam »

Kdysi jsme nekde diskutovali na tim, kdyz Jos dal tenhle font (v logu) (a zamerne ho nebudu jmenovat) ze se ted bude pouzivat vsude... a taky je to pravda. Ufff :roll:

pinkrider

Příspěvek od pinkrider »

Je to fešnééé. :D

Antabelus
iPhone guru
iPhone guru

Příspěvek od Antabelus »

A co třeba udělat verzi optimalizovanou pro iPhone? :-)

pacholek

Příspěvek od pacholek »

Antabelus: imho tam je a bude RSS ;)

jinak ten panel na kterem je (dole) napsano "? iPhone.cz, 2009 Developed by New Web Art" .... tak ten obrazek co je na pozadi se tam vylozenE nehodi...:)

Antabelus
iPhone guru
iPhone guru

Příspěvek od Antabelus »

RSS tam sice je a nejspíš bude, ale to nemění nic na tom, že já bych třeba optimalizaci pro iPhone uvítal :) prostě napsat iphone.cz a kouknout se na novinky s peknym desginem, a ne pres RSS ctecku..

Yreg

Příspěvek od Yreg »

Prečo by sa nehodilo? Inak klikol som si na New web art a majú dosť škaredú stránku na to, že sa živia dizajnom..

edit: a prečo pre Boha optimalizovať pre iPhone.. Nenávidím stránky, ktorým nedošlo, že iPhone vie zobrazovať skutočný internet. Optimalizované stránky sú škaredé a naviac v polovici prípadov ani nefungujú. (viď facebook, gmail, ...)
Obrázek
Kde je problém?

AegoR

Příspěvek od AegoR »

Neni to spatny, jen bych urcite vyhodil tu auru kolem tech hvezdicek, nebo ji aspon udelal vic pruhlednou, takhle na sebe strasne fixuje pohled a neda se cist ten clanek ;)...

A mozna nakej vic jablecnej design, spis neco bilyho a hranatejsiho? Tohle co tam je, ctverce bez hran, hafo pruhlednosti, gradient rozlozenej na obdelniky a tyhle barvy... to proste vypada jak vista ;)

Yreg

Příspěvek od Yreg »

Apple bol biely pred pár rokmi, teraz sa jeho kroky odoberajú trocha iným smerom.. Nevidím nič zléna priehladnosti a gradientoch. A toto je fórum o iPhone nie o Apple, myslím, že dokonca väčšina používateľov tu má Vistu. Ale nevidím žiadnu podobnosť okrem farieb v headeri a farieb v defaultnom pozadí na Viste. A príjde mi smiešne sa tým zaoberať.

Ak by boli perexy (ukážky/úvody) článkov dlhšie, hviezdičky by tak pohľad nefixovali. A myslím, že by to bolo lepšie.

AegoR

Příspěvek od AegoR »

Yreg: Apple uz mozna od bily odstoupil, kazdopadne bilou maji vsichni s applem spojenou. Nerikam ze gradienty a pruhlednost je neco spatnyho, jen rikam ze ta stranka vypada jako fanklub visty, protoze to ui je proste delany uplne stejne, tecka. Ano, tohle je forum o iphonu a ne o apple, ale hadej ktera firma udelala iphone, ano, je to apple... Pokud ti prijde smesny se zaobirat stylem a barvama layoutu,tak nechapu co delas v topicu kde se hodnoti novej styl stranky.. Me zase prijde vtipnej fakt ze resis takovou prkotinu jako jakej mam na danou vec nazor ;). Ne kazdej clanek je dlouhej, cim kratsi uvod tim lepsi (vejde se na obrazovku vic clanku a je to prehlednejsi), proto myslim ze by bylo lepsi mit hvezdicky ktery min pritahujou pozornost, ale to je jen muj nazor a ty se jim vubec nemusis zaobirat, natoz ho resit ;)

Yreg

Příspěvek od Yreg »

Neprišiel mi smiešny konkrétne tvoj názor, prišlo mi smiešne, že už štyria ľudia povedali, že to vyzerá ako Vista, hoc to má podľa mňa len rovnaké pozadie. Nevidím dôvod, prečo by som nemohol reagovať na to, čo tu hovoria ostatní.

Na väčšine blogov zvyknú byť tie úvody dlhšie a aj je to tak myslím lepšie.

pharlap

Příspěvek od pharlap »

Nevim.. mne to pripomina server iphonemania.cz a jeste i jine servery maji podobny layout, ze v leve pulce se odehravaji nahledy clanku a vpravo je zmatek z odkazu.. :(
Na druhou stranu, layout nynejsiho iphone.cables.cz, taky v leccems pripomina jine stranky, predevsim venujici se warez a torrentum :?
Osobne bych jeste zkusil oslovit jeste nejakeho "vizionare" v ramci designu stranek. Snad jeste neni nic ztraceno a celej web by mohl vypadat veseleji! Ja bych tedy svetlejsi barvy volil rozhodne! :)

Vasekk1

Příspěvek od Vasekk1 »

pěkné, ale ty hvězdičky opravdu bijí od očí :lol:

kamjatko
Host
Host

Příspěvek od kamjatko »

Zdravím!
Nejsem designer, ale první dojem fajn. Osobně se přikláním k názoru, že by se stránky víc mohly přibližovat jablečnému "fénu".
iPhone 3G 4.2.1 CZ NonJB, 8Gb, T-Mobile CZ
NtB Win7(64bit), iTunes 10.6.3.

tvosi
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od tvosi »

je to pekny akorat to logo bych predelal...neco vic ve stylu MAC OS :wink: jinak ty hvezdicky jsou v pohode, no mozna trosku zmensit by nevadilo..
Obrázek iPhone 2G 8GB
Obrázek iPhone 7 128GB Jet Black
Obrázek iPad Mini with Retina 32GB Silver
Obrázek Macbook Pro 13" mid-2009

Marthin
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od Marthin »

taky se přikláním k názoru(ům) udělat více iPhone(apple, mac) styl :-)
jinak hvězdy jsou opravdu moc velké a moc nápadné, pak se mi zdá divné rozložení: sloupec Články - sloupec začínající Aktuality a to pod tím - sloupec Vyhledávání a to pod tím.. :roll:
Sloupec s nástřely článků bych asi dal doprostřed ;-)

Jinak změna oproti nynější verzi je vidět a špatná není.

Pantani
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Příspěvek od Pantani »

Líbí se mi to, ale přidávám se na stranu "hvězdičkářů" - jsou fakt moc velký. A i barevně to není vůbec špatný.
Pište vaše požadavky ohledně iOS na iPhone feedback popř. iPad feedback a k iCloud na iCloud feedback, jinak si tu nestěžujte že to něco neumí

Zedjunior

Příspěvek od Zedjunior »

Určitě bych volil naprosto jiné barvy. Vycházel bych z fialové a stříbrné, nejsme přeci na stránkách microsoftu. Ten web na mě působí hrozně stísněně. Odsazení textu od krajů u článků je děsné, u "Kategorií" to samé. Hvězdičky září asi tak jako by šlo jen o ně. Články jsou na sobě hrozně nahuštěné a co ty pruhy pod nimi .. celkově je to takové nesladěné, obyčejné, až tak trochu o ho..

Nelíbí se mi to a máte co dohánět. Začal bych znova a inspiroval bych se macblog.sk, abduzeedo.com a apple.com :wink:

Mimochodem iPhone v hlavičce by mohl být alespoň s trochu novějším screenem

terry

Příspěvek od terry »

OT: Podívejme se, kdo se nám tu po dlouhé době objevil :-)
iPhone 4 16GB iOS 5 beta | MacBook Air 13" C2D 1.86 GHz, , 4GB RAM, 128GB SSD

H-Street

Příspěvek od H-Street »

Zedjunior: Presne moje slova pripada to take nepriehladne a necitis sa tam proste dobre je to asi tym ze sa menia farby a svoj pohlad zameriavas na malu cast stranky skuste ju rozsirit na celu a urobte to priehladnejsie a tie farby tiez zmente na tu sivu a fialovu + ta cierna tiez moze byt :)

oliver.es

Příspěvek od oliver.es »

jsem designer, je to pěkné, až na ty hvězdičky.

nicméně co/kdo bude v katalogu firem ? zajímám mě to protože firmu mám a už jsem spolupráci nabízel ...

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

až bude vše na svém místě, kontaktuj mě znovu ..

Obrázek

SKMilanko

Příspěvek od SKMilanko »

veľmi pekné... :wink:

sad69

Příspěvek od sad69 »

design super!! hvězdy nevadí a čermý pozadí podporuju. Jsem programátor a upřímě velice obdivuji lidi kteří dokáží dát do hromady takový krásný design. Kdyžtak pls. PM v čem je grafika dělaná :-)

eXBee

Příspěvek od eXBee »

Mně to teda vždy když tam chci vlést hlásí vira tak nevím :shock:

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

vir ? ježiši, to se musím podívat, jinak iPhone.cz bude brzo down a připravuje se ostrý provoz ..

Obrázek

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

To už včera paly oznamoval zde viewtopic.php?f=1&t=16034 že to je planý poplach a bude to opraveno.

rajtas
Host
Host

Příspěvek od rajtas »

Tak sem dneska kouknu na iphone.cz a mam nějak divné hvězdičky. Je chyba na mém přijímači nebo někde jinde? :) Nejde o nějakou závažnou chybu, jen je to trošku "nevzhledné" :P

Obrázek

dodo_mt

Příspěvek od dodo_mt »

Chyba je u teba :P mne to ide normalne ;)

dodo
Apple iPhone 5 32GB White | iOS 8.1 - no JB | Orange
Apple iPad 32GB Wifi White
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse

Apple MacBook 13" | 2008 - dead

Odpovědět