Mám problém.. Je k dispozici nový software 2.2.1, ale když připojím iPhone k mému počítači, a dám v iTunes 'UPDATE' tak mi to v pořádku ukáže 'Iphone software update - Important Information', kde dám v pořádku 'Další' a poté 'Angree' .. Do této části je vše v pořádku.. V levém sloupci iTunes se mi ukáže 'Downloads' a v pořádku to jede.. Celé se to stáhne, a poté se mi ukáže tabulka (viz. dole ?) .. Nevím co s tím Ale už bych vážně ocenila, aby mi to šlapalo.. Díky za všechny rady..
EDIT:
Chm.. Nemůže to náhodou být tím, že jsem si deaktivovala E, abych nemusela zbytečně platit za internet, a mohla být jen na wifině?
Příspěvek jsem ti upravil tak, aby odpovídal pravidlům (viz odkaz níže). Je to pravidlo o editaci vlastních příspěvků. To je také naposledy, příště ti jej smažu bez varování. Také si uprav velikost obrázku, aby nerozhazoval layout. Děkuji. Beavers.
Software 2.2.1 mi nejde synchronizovat pomocí iTunes
Re: Software 2.2.1 mi nejde synchronizovat pomocí iTunes
ja mam ten isty problem ....skusam uz vselico neviem nato prist...ak to zistim napisem ti to tu ..
Stiahni to inde, potom v iTunes pri klikaní na restore drž shift a vyber si daný firmware.
Inak beavers, zabudol si toto: viewtopic.php?f=112&t=10929 :P
Inak beavers, zabudol si toto: viewtopic.php?f=112&t=10929 :P
-
- Senior uživatel
z tohohle jsem pochopil ze asi nejsi pripojenena k netu
nebo si ten fw nekde stahni , na foru tady toho je dost
edit: Yreg byl rychlejsi
nebo si ten fw nekde stahni , na foru tady toho je dost
edit: Yreg byl rychlejsi